Sigarayı Bıraktıktan Sonra

Kortmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba. 6 yıldır günde yarım paket sigara içiyodum. 6 gündür sigarayı bıraktım, inş bir daha bu lanete dönmeyeceğim.

Bugün 6. günüm, afedersiniz sürekli tükürüyorum, ağzımda tükürük oluşuyor. Abartma felan değil, gerçekten sürekli. Tükürüyorum 10-15 sn sonra tekrar tükürüyorum.

Daha önce sigarayı bırakan var mı aramızda, böyle bir şey yaşadı mı, normal mi bu ?

ali.clay

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Benimde 4 5 ay oldu bırakalı. Bende öyle birşey olmadı.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
3-4 aydır bırakdım ama öyle şey olmadı, alışkanlık bence

Kortmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Böyle bir alışkanlığım yok. 15 sn de bir tükürme diye bi alışkanlık mı olur.

İçerken nasılsanız, bırakma sürecinde de aynı mıydınız ? Yani benim sorunuma benzer yada farklı bir sonu olan yok muydu ?

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
2 yılı geçti bırakalı sıkıntı yok unuttum bile fakat sen yenisin 2 3 GUN sonra yenik düşebilir sin tavsiyem canın sigara cektim su çay kahve ne olursa artık tüket ama yiyecek çerez Vs dadanma hàla etkisinden kurtulamadıysan ilaç al champix

Kortmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim. Şükürler olsun canım istemiyor ama dediğim gibi bu ağzımda biriken tükürük olayı canımı sıkmaya başladı sürekli sürekli

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Gün içinde çay kahve bu gibi şeylere daha çok zaman ayırın, zamanla geçer

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
sakiz cigne
ben birakinca sakiz yardimci oldu

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
saçma gelebilir ama tükürük olayı için, mentollü naneli vs. ne tarz bir tattan hoşlanıyorsan, bir şeker atabilirsin ağzına.
marka vermek istemiyorum ama
07118009_large.jpg

olips XS işini oldukça görür.

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
bende 3 ay oldu birakali ama baya zor oldu.ilk defa bu kadar uzun suredir sigara icmiyorum. gecenlerde bir arkadasim sigara tuttu icimden denemek gecti ihtiyac duydugum icin degil damarlarim hala istiyormu bu mereyi diye denedim ve icerken hic bir haz almadim 5 dk sonra mide bulantisi basladi ve anladimki vucudum nikotinden temizlenmis ve artik bu illeti almak istemiyor SUKUR(: surekli tukurme istegin psikolojik bir tepkime olarak goruyorum kafana takma gececektir, yorumlarda oldugu gibi cay ve ciklet surekli kullanabilirsin. her aksam bi demlik cay icerim gun icindede sakiz cigniyorum yardimi oluyor.