Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu, Allen Carr DVD+Kitap

Bu konuyu okuyanlar

said1

Öğrenci
Katılım
3 Aralık 2006
Mesajlar
31
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
11983297_7.jpg


SİGARADAN 60 DAKİKADA KURTULUN!

DVD
Allen Carr seminerlerinin önde gelen terapistlerinden Robin Hayley’nin sunduğu Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu, animasyonlar ve grafikler ile destekleniyor. Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu’nun dünyada bir numara olmasının tek bir nedeni var: BU YÖNTEM İŞE YARIYOR!
Allen Carr ın Farkı?

Siz de dahil tüm sigara içicilerinin sigarayı şu şekilde bırakması için sihirli bir metot olduğunu farz edin;

· Aniden

· Sürekli

· İradeyi kullanmadan

· Sürekli,tekrar içme isteğinin yarattığı semptonlar olmadan

· Kilo almadan

· Hızlı etki gösteren şok taktikler,ilaçlar,bantlar ve başka araçlar olmadan


Farz etmeye devam edelim,

· Başlangıçta kendinizi,bezgin,yoksun ve berbat hissetmeyeceksiniz

· Sosyal hayattaki durumlardan hemen daha fazla keyif almaya başlayacaksınız.

Kendinize güveniniz artacak ve stresle başa çıkmak daha kolay olacak.

· Daha kolay konsantrasyon sağlayacaksınız.

· Hayatınızın geri kalan kısmında kendinizi çeşitli durumlarda ortaya çıkan,bir sigara yakma isteğiyle savaşırken bulmayacaksınız.

· Sigarayı bırakmayı sadece kolay değil,aynı zamanda bu bırakma girişiminde son sigaranızı söndürdüğünüz andan itibaren keyif almaya başlayacaksınız.

Eğer böyle sihirli bir metot olsaydı kullanır mıydınız?
Allen Carr ın Başarısı?


Allen Carr yöntemi ile sigara bırakma başarı oranı %62 iken, diğer bilinen sigara bırakma yöntemleri başarı oranları aşağıdaki grafikte gösterildiği gibidir.
basariorani.jpg


Moderatör: İllegal paylaşım yasaktır. Lütfen bu konuda dikkatli olunuz.
 

anamur

Asistan
Katılım
27 Haziran 2008
Mesajlar
357
Reaksiyon puanı
3
Puanları
18
bu iş kitapla olcak olsaydı....
 

Juggernaut

Müdavim
Katılım
2 Mayıs 2007
Mesajlar
3,323
Reaksiyon puanı
41
Puanları
0
Adam bunu izler üstüne 2 paket sigara yakar bee :D
 

RosenRood65

Doçent
Katılım
2 Ocak 2009
Mesajlar
808
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
insan saten kendisi bırakmak isterse bırakır dvd kitap bahane
 

ByKaMiKaZe

Müdavim
Katılım
2 Ocak 2009
Mesajlar
1,457
Reaksiyon puanı
20
Puanları
38
pc başında olupta sigarayı birakcam hurafe bunlar :)
 

venselos

Asistan
Katılım
15 Kasım 2008
Mesajlar
306
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Sigarayı bırakmanın tek yolu İRADE'dir, gerisi hikaye.
 

hasanmellah

Öğrenci
Katılım
13 Ocak 2009
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Psikolojik Danışmanlık yapıyorum;
Bundan 8 yıl önce 3 yıllık bir bağımlı iken sigarayı sadece bir kitap oluyarak bıraktım.Kitabı alırken işe yarayacak diye değilde işe yaramayacağını fakat içinde ne yazdığını merak ederek aldım.İnanılır gibi değil ama 3 gün sürdü sigaradan kurtulmak.Hiç bunalıma girmedim,hiç zorlanmadım,hiç eksiklik duygusu yaşamadım;tam tersine kitabın vaadettiği gibi keyif bile aldım sigarayı bırakmaktan....

Bununla aşağıdaki web sitelerini bir inceleyin.Ben bir arkadaşım için DVD+Kitabı aşağıdaki linkten(gittigidiyor) satın aldım.O da kurtuldu...Bu bir mucize değil,sadece gerçekleri görüyorsunuz.Sigarayı bırakmayı başarı ve büyüklük olarak görmeye başlıyorsunuz...

Yukarıdaki resim ve yazı da aşağıdaki siteden alınmış...

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/tek_umut/allen-carr/


Aşağıdaki adresi de çok güzel ve sade bir şekilde hazırlamışlar.Burayı da en azında bir inceleyin.İlginç ve farklı geleceğine eminim...
Size Allen Carr ile ilgili 3 yorum gönderiyorum bu sayfadan.

http://allencarr.blogcu.com/

Bu Kadar Kolay Olacağını bilmiyordum..!

Açıklamalarınız ve desteğiniz için teşekkürler...
O kadar korkuyordum ki onsuz nasıl yaşanır hatırlamıyordum. 12 senedir sigara içiyordum. Üniversitede başladım ben o tehlikeli alışkanlığa, lise yıllarında değil: herneyse çok korkuyordum.Kahve çay nasıl içilir,nasıl sohbet edilir hatırlamıyordum.Kitabı o kadar zor okudum ki çünkü 1,5 yaşında kızım var o uyuduktan sonra okuyabildim ancak.Yani 10-15 sayfa bazen 1-2 sayfa bazen mamasını hazırlarken ama hayret ettiğim şey kitabın yarısına geldiğimde artık bu kitap bitsinde bende sigarayı bırakayım diye sabırsızlandığımdı ve kitap bitmeden siagarayı bırakmayın uyarısına da uydum her dediğini yaptım sorularını cevapladım oku dediği yerleri baştan baştan okudum.Mantıklıydı, haklıydı, Allen Carr, hep bildiğimiz şeyleri yazmıştı,bütün bahanelerime cevap vermişti ve tutunacak bahanem kalmamıştı.Paket almıştım içinde bi sürü vardı ,hiç acımadım dur şu bitsinde bırakayım demedim ilk defa.Son sigaramı içerken neden olduğunu bilmesemde müthiş bir mide bulantısı yaşadım.Hayatımda ilk defa ilk içerken bile olmamıştı böyle bi bulantı.Kısacası hiç ummadığım kadar kolay oldu, hayret ediyorum hala :) O kadar kolaydı ki,eşim bile dün ben söyleyince ne yani içmiyomusun dedi hiç sinir yapmamış bende sigarayı bırakmak,çok şaşırdı, beklemiyordu, bişey demedi ama başlayacağımı sanıyor bense aptal değilim,herşeye yeniden başlamam.
Tekrar tekrar teşekkürler ...
Ankara dan Bir bayan...


İnanılmaz...!
Kitabı aldığım zaman kesinlikle kafamda şüpheler vardı fakat şuan sigara içmeyen eski bir tiryaki olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İnanmak zor olabilir fakat Allen Carr size neden sigara içmek istediğinizi anlatıp bu nedenleri tek tek çürütüyor ve kitabın sonunda siz sigara içmek istemeyen bir insan olarak bırakmış oluyorsunuz ve irade gücünüzü kullanmanıza da bir gerek kalmıyor.

Yaş: 21,TİRE/İzmir

Gerçekten İnanılmaz...!
Sigarayı bırakalı tam bir hafta oldu,yaklasık 1 yıldır sigarayı bırakmak için kendimi psikolojik olarak hazırlıyordum geriye sadece düğmeye basmak kalmıştı ama ben o düğmeye nasıl basacağımı bilemiyordum, yine arayış içerisindeydim ve şans eseri internette gezinirken bu kitabı buldum siparişimi verdim ve 2 gün sonra elime geçti ,sipariş etmemdeki ana sebep bilinen diğer sepeblerden çok farklı bir yöntemle sigarayı bıraktırmayı vaad ediyordu.ilk başlarda biraz önyargılıydım ama kitabı okumaya başladıktan sonra önyargımdan da kurtuldum. İlk elime aldığımda 70 sayfa okudum ve bu kitabın bana sigarayı bıraktıracağını hissettim ve okumaya 2 hafta ara verdim bırakmaktan korkmuştum ve 2 hafta sonra okumaya devam ettim ve sanırım 2-3 gün içerisinde bitirdim.şu an sigara içmiyorum bu kitap sayesinde sorun yaşamadım aşırı stres baş ağrıları vs. hiç bir şey olmadı gayet kolaydı ben bile hala inanamıyorum bu kadar kolay olmasına.Ama kitabı okumadan once kesinlikle sigarayı bırakma isteği içerisinde olmalısınız!

Kitap çok akıcı ve herkesin okuyup anlayabileceği şekilde yazılmış.Tamamen sizden bahsediyor...
Allen carr gerçekten hiçbir bırakma yöntemine benzemiyor.Kullandıktan sonra anlaşılan bir yöntem....
Kolay Gele...
 
Üst