|Ⓢєччαh|
Guru
- Reaksiyon puanı
- 10,315
maaşlara yaptıkları zammın şeyi zaten 2 verip 5 almaya devam ediyorlarKeşke maaşlara da böyle zam yapsalar
Nereye kadar alacaklar bakalım...maaşlara yaptıkları zammın şeyi zaten 2 verip 5 almaya devam ediyorlar![]()
Sozde oyle. Zam gelince birakan lise arkasinda keyfi 1 2 dal yakandir.Zaten bunlar bağımlılıktan kurtulmaya teşvik için yapılmıyor mu?
Bilmiyorum belki yıllık yüksek meblalar ödediğini anlamasına yardım eder vatandaşların. Elbet vardır bu sayede kafasına dank edip 171’e başvuranlar. Allah kimseyi bir şeye kendine körü körüne zarar vericek kadar bağmlı yapmasın.Sozde oyle. Zam gelince birakan lise arkasinda keyfi 1 2 dal yakandir.
171 in önereceği ilaçlar nikotin bandı sakızı vs hiç biri işe yaramıyor o ilaçlar yıllardır eczanelerde satılıyordur. Sorun el ve dudak tiryakiliği ve noksanlıktaki sinir öfke. Sigara ve alkol bağımlılığını yenmek anca terapi veya tamamen yasaklanmasıyla olur. Yasaklanma büyük ölçüde azaltacaktır diye düşünüyorum el altından herkes bulamaz. Sigara en büyük illet. Alkol uyuşturucu yanında halt yesin.Bilmiyorum belki yıllık yüksek meblalar ödediğini anlamasına yardım eder vatandaşların. Elbet vardır bu sayede kafasına dank edip 171’e başvuranlar. Allah kimseyi bir şeye kendine körü körüne zarar vericek kadar bağmlı yapmasın.
Tabiki de hayır, sigara kullanıcılarını söğüşlemek için yapılıyor.Zaten bunlar bağımlılıktan kurtulmaya teşvik için yapılmıyor mu?
Paketin fiyatı 30 tl de olsa yine içmeye devam ederler çünkü bağımlılık bu hiçbir şeye benzemiyor malesef eğer kimsenin içmemesini hedefliyorlarsa tamamen kaldırsalar daha mantıklı gibi geliyor banaAz olmuş bi 5 lira daha koysunlarda kimse içmesin
Bir çok sigara bırakmak için tıbbi yollar var ama içenlerin işine gelmiyorPaketin fiyatı 30 tl de olsa yine içmeye devam ederler çünkü bağımlılık bu hiçbir şeye benzemiyor malesef eğer kimsenin içmemesini hedefliyorlarsa tamamen kaldırsalar daha mantıklı gibi geliyor bana
Bu konuda çok bilgilisiniz 171 de ise başlayıp nikotin sakızı dağıtım lütfen. Ne yolu var hadi anlat ? sigara harici her illeti bırakan ben, peki sen ? Kaç bağımlılığın oldu da bilgili konuşuyorsun. Bilmeden konuşma irite geliyorBir çok sigara bırakmak için tıbbi yollar var ama içenlerin işine gelmiyor
İşlerine gelmemesi değil de benim görüşümce belki sadece sigara dertlerini bastırıyodur neden içtiğide önemli insanlarınBir çok sigara bırakmak için tıbbi yollar var ama içenlerin işine gelmiyor
Maktu vergiye zam var. Vergi fiyati arttı sadece.Zam zaten vergiler için geliyor. Firmanın keyfi bir kararı olduğu için sanmıyorum.
Peki bırakılmıyorsa uyuşturucu kategorisine giriyor mu?Bu konuda çok bilgilisiniz 171 de ise başlayıp nikotin sakızı dağıtım lütfen. Ne yolu var hadi anlat ? sigara harici her illeti bırakan ben, peki sen ? Kaç bağımlılığın oldu da bilgili konuşuyorsun. Bilmeden konuşma irite geliyor
Öyle tabiki. Uyuşturucu bagimlisi olmak daha kolay dönmesi daha zor. Ama Bagimli olan biri yeni bağımlılık kazanmaya yatkindirda. Sigara verme bağımlıya eli kolu titrer ufacık bişeye sinirlenip. Benzer tepkilerdir.Peki bırakılmıyorsa uyuşturucu kategorisine giriyor mu?
Bıraktım diyen arkadaşlarım dahada sigara içiyor bırakamıyorlar.