Sigaraya da 100 metre sınırı geldi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
[MENTION=15873]diren[/MENTION] sigara diye konu açarlar milyon destekçisi çıkar geri adım atarlar hem sigar lobisi buna izin vermez şimdi çek elini sigaramdan diye bağıran kalabalıklar oluşucak demedi deme ibrahim!
dünyanın en saçma yasakları türkiye'de yasaklar çiğnenmek için var diyenler haydi gelin yasak yerde sigara içelim.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
bu güzel de bakalım kim uygulayacak,bizim gibi içmeyenler için yasaklar güzel şeyler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Karşı çıkıp ciğer benim para benim istediğim yerde içerim diyenler..
Hastalığı olan insanlar var özellikle şehir yaşamında benim gibi alerjisi olan insanlar var.
Sana hak geçmiyor mu yani şimdi ? Neye karşı çıkıyorsun bir bak da öyle konuş.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bundan sonra atletizmde 100 metre yarışında hep biz kazanırız

ariakas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakalım bu sigara yasaklarının sonu ne olacak

forumstar

Asistan
Reaksiyon puanı
2
almanyada ve diger bazi avrupa ülkelerinde, bekleme yerlerinde sari cizgi ile belirlelen alanlar icinde sigara icebiliyorlar!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyice saçmaladı bu sağlık bakanlığı sana ne kardeşim para benin ciğer benim keyif benim istediğim her açık alanda sigaramı içerim kimse karışamaz marka logolarını kaldıramazsın öyle...
satılan yerlere de öyle karışma zaten bazıları bıraktı satmayı.
Açık alanda istediğin gibi içemezsin kardeşim git evinde sigara mı içiyon esrar mı içiyon ne içiyosan iç dışarda içmeyenleride zehirleme sizin gibiler yüzünden hergün sövüyorum millete atm kuyruğunda otobüs durağında vs. içtiğiniz sıgaranın dumanı arkanızdaki veya çevrenizdeki diğer insanları rahatsız ediyor bunları anlamıyorsunuz dışarda içilmesi yasaklanmalı bence.