Sigara Öldürür Grafikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
1267662648231.jpg
RBcDU.jpg

pmL52.png

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
6 gün oldu bırakalı ohh kafam rahat artık resimler etkilemiyor beni :)

---------- Post added at 10:43 ---------- Previous post was at 10:42 ----------

ben bunu birini çalacam güzel avatar olur :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
6 gün oldu bırakalı ohh kafam rahat artık resimler etkilemiyor beni :)

---------- Post added at 10:43 ---------- Previous post was at 10:42 ----------

ben bunu birini çalacam güzel avatar olur :)
Hadi hayırlısı :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Öldük zaten..:)

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Tam sigara içerken denk geldim grafiklere zehirlenmeye devam :(

yavruceylan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sigara öldürmez, hayat kalitesini düşürür.
ama ilk nefeste verdiği keyif hiçbirşeyde de yoktur.
hem bu resimler çok güzel sigaraya karşı antipati oluşturabileceklerini hiç sanmıyorum.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
hem bu resimler çok güzel sigaraya karşı antipati oluşturabileceklerini hiç sanmıyorum.
Durumunuz vahim.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Sigara içme torununu gör,Sigara iç ebeni gör :D Uzun yaşayın torununuzu görün :D

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179

Doğru aslında herkes öldürür bilmem ne yapar diyor örnekleri de her yerde mevcut ama bir yandan bakıyorsunuz 85 yaşındaki adam halen 2 paket sigara içiyor taş gibi bizden sağlam hasta bile olmuyor.

Stres yoksa beynin vücuda giren zararlı maddelerle çok kolay başa çıkabilmektedir bunu yanında yiyecekler tam doğadan kopardıkları gibi mi yeniliyor havanın insan sağlığı için seviyesi nerededir çok çalışıp yıpranıyormusun bunlarda etken ama en önemli etken stres ve yanındaki bünye.

Günde yarım paket sigara içerim yanımdaki adamın 2 - 3 paket içip daha sağlam olduğunu görmek zararlı değil anlamına gelmez ama yaşam kalitesinin önemini burada görüyoruz.

Hani şu vardır normalde 3 birayla sarhoş olmazsınız fakat moraliniz bozuksa 1 birada kafayı bulursunuz beynin vücuda gönderdiği hücrelerin kalitesi burada en önemli etkendir. Sigara içmezseniz bile stresten bir zaman sonra sigara yoluyla yakalanan tüm hastalıkların hepsine sahip olabiliyorsunuz. Evet sigara zararlı ama yaşam kalitesinin yanında eşantiyon olarak zararlı.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Sigara içme torununu gör,Sigara iç ebeni gör :D Uzun yaşayın torununuzu görün :D
Valla ReDo bu sigara içen kitle hayattan bir şey beklemeyen umutsuz bir kitle sanırım. Torun morun dertleri değil. :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Valla ReDo bu sigara içen kitle hayattan bir şey beklemeyen umutsuz bir kitle sanırım. Torun morun dertleri değil. :)
Torunu olabilecek verimliliğe sahip olamayabilirler.
"Sigara içmek cinsel iktidarsızlığa neden olur" (kapak resminden)

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aşağılayın sigara içenleri. En etkili yöntem. kişinin kendini ezik zannetmesi başa çıkmasını kolaylaştırır.

Çok şey kaybettik çooook. Yeni yeni zararlarını görmeye başladım. 6. sınıftan beri içiciyim. 10 sene oldu. Öksürük tıksırık baş ağrısı yorulma, kusma derecesinde öksürük, boğazdan gelen kan vs......

Bende içiyorum. Bırakmam lazım. of
BIRAKIN BENİDE BIRAKTIRIN...

yavruceylan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sigara içmeyen arkadaşların yorumları bir hayli enteresan ve kusura bakmasınlar bence cahilce.
kati suretle sigara içmek iyidir demiyorum, savunmuyorum, zaten salakça olurdu.
ama sigara keyif verici maddedir, vücuda zararlıdır, ama Doçent imin de özetlediği gibi "her bünyede aynı durmuyor bu meret"

!!!!belki arkadaşlar kesinlikle böyle düşünmemiş olabilirler, ama benim algıladığım, içmeyen arkadaşların sigara içenleri sanki hastalıklı birer mahlukat olarak mı görüyorlar acep??

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ne sigara içerim nede içeni severim. Hele birde otobüs beklerken içipte tam binerken birtane çekip atanlar yokmu. Böyle içeriye leş gibi koku veriyorlar gebertesim geliyor onları.

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
zaten ÖYLEYİZ!!!!!!!
Hastalıklı birer mahlıkatız. Akciğerlerimiz normal değil. Bağırsaklarımız normal değil. Damarlarımız normal değil. Derimiz daha soluk daha siyah daha kırışık, bu normal değil. Göz altlarımız daha mor. Görme yetimiz içmeyene göre daha düşük. Duyu organlarımızın işlevi daha az. İçmeyenin tattığı yemekle bizim tattığımız tat bir değil. dokunduğumuzda aldığımız is bir değil, ilk kesilen yerler parmaklar kollar oluyor.

Birkere bizim aklımızda var rahatsızlık. Var ki zararlı olduğunu bile bile içiyoruz.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Ne sigara içerim nede içeni severim. Hele birde otobüs beklerken içipte tam binerken birtane çekip atanlar yokmu. Böyle içeriye leş gibi koku veriyorlar gebertesim geliyor onları.

Sen kesin beni bi yerde gördün :D bak laf edersen bir daha otobüste kapışırım seninle :D :D :D Ya otobüste osuranlar sarımsak yeyip gelenler yada ağzı felaket kokanlar onların kokusu bastırmak için sizler uğruna yapıyoruz bunu anlayın artık ;)

Tam o sırada atılmasa bile 15 dakika önce içilse dahi yine sigara kokar ve kokusu uzun süre durmuyor. Sigarayı artık eskisi gibi severek içmiyorum ( bazen keyif için o başka ) mecburiyete dönüşmüş durumda. Eğer içici olsaydın biraz daha yumuşak yorumlar atardın bizim yaptığımız gibi de sigarayı savunmazdın ama nefret içeren cümlelerin olmazdı ;)

yesil34

Asistan
Reaksiyon puanı
1
küçücük çocuklar özentilikten başlıyor bikaç kere içince bağımlı oldum sanıyorlar en çok onlara üzülüyorum. Allahtan sigara konusunda güzel çalışmalar yapıldı da az da olsa bu nedenle bırakanlar oldu

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
küçücük çocuklar özentilikten başlıyor bikaç kere içince bağımlı oldum sanıyorlar en çok onlara üzülüyorum. Allahtan sigara konusunda güzel çalışmalar yapıldı da az da olsa bu nedenle bırakanlar oldu

Aynen katılıyorum. Bİldiğim kadarı ile Avusturalya daydı zannedersem, devlet yüzde yüz satışını yasaklamak için çalışmalara başladı. Sigara üreticileri insan hakları mahkemesine dava da bulundu. İnsanı canından ediyorlar sonrada mahkemeye başvueuyorlar.... buda düşündürücü.

İçiyorum ama arkadaşında dediği gibi mecburiyetten. en yakın arkadaşım lök diye bıraktı bi anda 8 ay oldu ağzına sürmedi. abi ben yapamıyorum. aşırı sinirli stresli bi insanım olmuyor işte. Ama bırakcam.....

yesil34

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aynen katılıyorum. Bİldiğim kadarı ile Avusturalya daydı zannedersem, devlet yüzde yüz satışını yasaklamak için çalışmalara başladı. Sigara üreticileri insan hakları mahkemesine dava da bulundu. İnsanı canından ediyorlar sonrada mahkemeye başvueuyorlar.... buda düşündürücü.

İçiyorum ama arkadaşında dediği gibi mecburiyetten. en yakın arkadaşım lök diye bıraktı bi anda 8 ay oldu ağzına sürmedi. abi ben yapamıyorum. aşırı sinirli stresli bi insanım olmuyor işte. Ama bırakcam.....

çok istersen olur inşallah birgün. annem de çok içiyordu kendince haklı sebepleri vardı belki çok dua etti içten gelen bişey yani sonuçta çok istersen olur allah sabrını verir umuyorum:)

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Allah kimseyi düşürmesin diyorum =D sonuçta buda bir nevi uyuşturucu.