- Reaksiyon puanı
- 149
Hadi hayırlısı6 gün oldu bırakalı ohh kafam rahat artık resimler etkilemiyor beni
---------- Post added at 10:43 ---------- Previous post was at 10:42 ----------
ben bunu birini çalacam güzel avatar olur![]()
Daha ölmediniz durun yavaş yavaş öldürüyor bu.Öldük zaten..![]()
Daha ölmediniz durun yavaş yavaş öldürüyor bu.![]()
Durumunuz vahim.sigara öldürmez, hayat kalitesini düşürür.
ama ilk nefeste verdiği keyif hiçbirşeyde de yoktur.
hem bu resimler çok güzel sigaraya karşı antipati oluşturabileceklerini hiç sanmıyorum.
sigara öldürmez, hayat kalitesini düşürür.
ama ilk nefeste verdiği keyif hiçbirşeyde de yoktur.
hem bu resimler çok güzel sigaraya karşı antipati oluşturabileceklerini hiç sanmıyorum.
Valla ReDo bu sigara içen kitle hayattan bir şey beklemeyen umutsuz bir kitle sanırım. Torun morun dertleri değil.Sigara içme torununu gör,Sigara iç ebeni görUzun yaşayın torununuzu görün
![]()
Valla ReDo bu sigara içen kitle hayattan bir şey beklemeyen umutsuz bir kitle sanırım. Torun morun dertleri değil.![]()
Torunu olabilecek verimliliğe sahip olamayabilirler.Valla ReDo bu sigara içen kitle hayattan bir şey beklemeyen umutsuz bir kitle sanırım. Torun morun dertleri değil.![]()
Ne sigara içerim nede içeni severim. Hele birde otobüs beklerken içipte tam binerken birtane çekip atanlar yokmu. Böyle içeriye leş gibi koku veriyorlar gebertesim geliyor onları.
küçücük çocuklar özentilikten başlıyor bikaç kere içince bağımlı oldum sanıyorlar en çok onlara üzülüyorum. Allahtan sigara konusunda güzel çalışmalar yapıldı da az da olsa bu nedenle bırakanlar oldu
Aynen katılıyorum. Bİldiğim kadarı ile Avusturalya daydı zannedersem, devlet yüzde yüz satışını yasaklamak için çalışmalara başladı. Sigara üreticileri insan hakları mahkemesine dava da bulundu. İnsanı canından ediyorlar sonrada mahkemeye başvueuyorlar.... buda düşündürücü.
İçiyorum ama arkadaşında dediği gibi mecburiyetten. en yakın arkadaşım lök diye bıraktı bi anda 8 ay oldu ağzına sürmedi. abi ben yapamıyorum. aşırı sinirli stresli bi insanım olmuyor işte. Ama bırakcam.....