- Reaksiyon puanı
- 129
şikayetin böylesi ![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
paleokastro dedi ki:oha. yönetim, bu laf size.
naptın 4017741![]()
Arkadaşım burası dingonun ahırı değil o reklamları al sen uzman olduğun yerlerine koy o zaman. Zoruna gidiyorsa adblock kullanırsın, ama içimden gelen bu siteye son girişin olması. Yol al şimdi..4017741 dedi ki:Sitenize her bağlanışımızda şu önümüze gelen reklamı müsait bir yerinize koyun lütfen
Troy dedi ki:moderatör arkadaşlarımdan ricam, okurumuzun mesajında hiçbir kelimeye dokunmayalım lütfen![]()
alperkaan41 dedi ki:başlıkda sitenin ismini bile yazamamış
Sebep çok haklı bence bende seni kınıyorumseçiiL dedi ki:Bu konuyu açan kendini geliştirmeyen boş beleş insanı yobazlığını ve ahlaksızlğını kınıyorum kınım kınımşiddetle kınıyorum |)
Bizde seni kınıyoruz !!! Sana tam ekran ı kaplayan bir reklam lazım ???seçiiL dedi ki:bu tür konuları açtıran destekleyen herkesi kınıyorum!!!!
Zibi$ dedi ki:Bizde seni kınıyoruz !!! Sana tam ekran ı kaplayan bir reklam lazım ???seçiiL dedi ki:bu tür konuları açtıran destekleyen herkesi kınıyorum!!!!
mr.meseli dedi ki:paleokastro dedi ki:oha. yönetim, bu laf size.
naptın 4017741![]()
Terbiye böyle bişey işte "paleokastro" kardeş bırakcan tepinsin bunun gibiler. Senin gibilere 1024x768 pixel reklam müstahak. Zaten belli olmuyor mu sırf bu msj için banlanacağından "4017741" nickle üye oluyor msj sayısı: 1.
Arkadaşım burası dingonun ahırı değil o reklamları al sen uzman olduğun yerlerine koy o zaman. Zoruna gidiyorsa adblock kullanırsın, ama içimden gelen bu siteye son girişin olması. Yol al şimdi..4017741 dedi ki:Sitenize her bağlanışımızda şu önümüze gelen reklamı müsait bir yerinize koyun lütfen
seçiiL dedi ki:Bu konuyu açan kendini geliştirmeyen boş beleş insanı yobazlığını ve ahlaksızlğını kınıyorum kınım kınım şiddetle kınıyorum |)
Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Bi yer bulmuştuk aslında da, senin hoşuna gitmez. Rahatsız olursun o bakımdan. Böyle iyi o yüzden, beterin beteri var.
4017741 dedi ki:6.Son bişey belirteyim bu forum haddinden fazla yavaş diğer forumlar jet gibi sanırım teknik bir sorunu var tarif etmek gerekirse adobereaderin sayfa gösterim hızına benziyor tepkimeler yavaş.