Şiftdeleytciler şu nokya reklamını müsait bir yerinize koysanız daha iyi olur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4017741
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
yorum yapmayacağım

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Şimdi başlıyıcam yazmaya bana yakışmaz yoksa senin o yazdığını...... silerdim.

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet arkadaşa katılıyorum.

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Türkçenin esnekliği, halbuki argo bir şey dememiş arkadaş :D

Sayfanın uygun bir yerine yerleştirin demek istemiş. Ne kadar fesatsınız :P ;D

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
tek yapman gereken köşedeki x işaretine bi kez tıklamak ha onuda yapamıyacak kadar aciz cahil vb. iysen diyecek bişey yok sanırım :)

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
paleokastro dedi ki:
oha. yönetim, bu laf size.
naptın 4017741 o.O

Terbiye böyle bişey işte "paleokastro" kardeş bırakcan tepinsin bunun gibiler. Senin gibilere 1024x768 pixel reklam müstahak. Zaten belli olmuyor mu sırf bu msj için banlanacağından "4017741" nickle üye oluyor msj sayısı: 1.

4017741 dedi ki:
Sitenize her bağlanışımızda şu önümüze gelen reklamı müsait bir yerinize koyun lütfen
Arkadaşım burası dingonun ahırı değil o reklamları al sen uzman olduğun yerlerine koy o zaman. Zoruna gidiyorsa adblock kullanırsın, ama içimden gelen bu siteye son girişin olması. Yol al şimdi..

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Troy dedi ki:
moderatör arkadaşlarımdan ricam, okurumuzun mesajında hiçbir kelimeye dokunmayalım lütfen ;)

Konuda hiç bir değişiklik yapılmayacaktır. Sadece forum kurallarınca konu başlığının ilk harfi düzeltilecektir o kadar. ;)

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
arkadaş yok piyasada.. müsait bi yerde inmiş galiba :D

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
biz sana o reklamdaki nokia telefonu versek, sen onu müsait bir şekilde değerlendirsen :)

LiberaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence de reklam sinir bozucu ayar edici tiksindirici mell gibson mell gibson onu beklemek dellendiriyo beni >:-@

LiberaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alperkaan41 dedi ki:
başlıkda sitenin ismini bile yazamamış

olsun problem o değil şu sinir bozucu 8gb reklamı telefonu çok seviodum ondan bile tiksinmeye başladım

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu sorundan bende çok çekiyorum hatta bi ara sdn den soğudum iğrenç bişey :S

byjackep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bende katılıyorum arkadaşlar SDN ailesinin isteklerimizi en kısa zamanda yerine getireceğini düşünüyorum..çok iğrenç biyere konmuş....

seçiiL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konuyu açan kendini geliştirmeyen boş beleş insanı yobazlığını ve ahlaksızlğını kınıyorum kınım kınımşiddetle kınıyorum |)

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
seçiiL dedi ki:
Bu konuyu açan kendini geliştirmeyen boş beleş insanı yobazlığını ve ahlaksızlğını kınıyorum kınım kınımşiddetle kınıyorum |)
Sebep çok haklı bence bende seni kınıyorum

seçiiL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu tür konuları açtıran destekleyen herkesi kınıyorum!!!!

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bi yer bulmuştuk aslında da, senin hoşuna gitmez. Rahatsız olursun o bakımdan. Böyle iyi o yüzden, beterin beteri var.

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
seçiiL dedi ki:
Bizde seni kınıyoruz !!! Sana tam ekran ı kaplayan bir reklam lazım ???

seçiiL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zibi$ dedi ki:
seçiiL dedi ki:
Bizde seni kınıyoruz !!! Sana tam ekran ı kaplayan bir reklam lazım ???

doğruluğuna inandığım bi konuya muhalefet olanları kınıyorum hatta site yetkililerini seni hala burda neden tuttuklarını

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
mr.meseli dedi ki:
paleokastro dedi ki:
oha. yönetim, bu laf size.
naptın 4017741 o.O

Terbiye böyle bişey işte "paleokastro" kardeş bırakcan tepinsin bunun gibiler. Senin gibilere 1024x768 pixel reklam müstahak. Zaten belli olmuyor mu sırf bu msj için banlanacağından "4017741" nickle üye oluyor msj sayısı: 1.

4017741 dedi ki:
Sitenize her bağlanışımızda şu önümüze gelen reklamı müsait bir yerinize koyun lütfen
Arkadaşım burası dingonun ahırı değil o reklamları al sen uzman olduğun yerlerine koy o zaman. Zoruna gidiyorsa adblock kullanırsın, ama içimden gelen bu siteye son girişin olması. Yol al şimdi..

Belkide Nick'i Telefon numarasıdır; 81 il + turkcell + vadofone + avea seçenekleri mevcuttur ;D :D Denemek serbest ;D

LiberaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
seçiiL dedi ki:
Bu konuyu açan kendini geliştirmeyen boş beleş insanı yobazlığını ve ahlaksızlğını kınıyorum kınım kınım şiddetle kınıyorum |)

ister kusura bak istersen bakma da bende seni kınıyorum çok hoşuna gidiyorsa sabah aç akşama kadar izle

Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:
Bi yer bulmuştuk aslında da, senin hoşuna gitmez. Rahatsız olursun o bakımdan. Böyle iyi o yüzden, beterin beteri var.

Şifreli değil açık açık konuşursanız daha iyi olacaktır.Ayrıca beterin beteri varmış problem mi yani beterin beteri olması adam ne güzel hoşuna gitmeyeni forumda belirtmiş karşılığı beterin beteri var olmamalı ki beterin beteri olsa ne olabilir ki tehdit mi yani çok çok bir daha uğramaz siteye çevresindekilere de bahsetmez bahsi geçse bile neler diyeceğini bilir bu da shiftdelete için hoş olmaz

saygılar

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
reklam olmazsa olmaz ama boyle pat diye sayfanın tam ortasına gelince hiçte hoş olmuyor :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Nokia 8GB reklamı gerçekten can sıkıyo arkadaş müsayit bir yer derken sayfanının müsayit bir yerine koyun demek istedi sanırım :)

4017741

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bu kadar eleştiriden sonra bir yanıt verme ihtiyacı hissetttim
1-Ben bir teknik öğretmenim.Geçmiş olarak ilk orta lise birincisiyim askerlikte piyde okul 10.su Kpss 175 siyim.
2.4017741 mesleğim gereği haşır neşir olduğum 4017 sıralama entegresi ve 741 yükseltici entegresidir.
3.Ahlak olarak kendimi yetiştiriyorum tefsir ve hadis serilerini bitirdim yani insanların ahlakça en üstününün izinden gitmeye çalışıyorum.
4.Ban olayından korkmuyorum bir başka adla giriş yapılır sorun değil.Böyle yazmamın sebebi güzel türkçemizi kullanarak azıcık dikkat çekeyim şu soruna dedim bundada başarılı oldum herhalde.Çünkü ben opera kullanıcısıyım sayfayı açtığımda reklam tıklanacak yerlerin üstünüde kaplıyor kapatınca da yeri siyah olarak kalıyor sayfayı aşağı kaydırsamda o da aşağı iniyor.Reklamlar isterse sayfanın 2/3 sini kaplasın ama bu şekile karşıyım.
5.shiftdelete herzaman sık kullanılanlarımdadır gerçekten iyi bir site emeği geçenlere teşekkür.
6.Son bişey belirteyim bu forum haddinden fazla yavaş diğer forumlar jet gibi sanırım teknik bir sorunu var tarif etmek gerekirse adobereaderin sayfa gösterim hızına benziyor tepkimeler yavaş.
7.Buralardayım...............

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
4017741 dedi ki:
6.Son bişey belirteyim bu forum haddinden fazla yavaş diğer forumlar jet gibi sanırım teknik bir sorunu var tarif etmek gerekirse adobereaderin sayfa gösterim hızına benziyor tepkimeler yavaş.

Bu forum oldukça hızlı. Sorun, Opera'da. Web standartlarına uyum sağlama konusunda sıkıntı var Opera'da.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bencede yeterince hızlı ve hiçbir sitede bu kadar çabuk yorum yorumlar yoktur

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Opera'da yapmanız gereken tekşey reklam içeriklerini engellemek. Ben reklamların yerini bile unuttum aylardır.