• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Şifre Kaydetme Program İstek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZeeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZeeR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebook şifreleri hotmail şifreleri forum şifrelereni kaydeden program arıyorum yani girdiğim bütün şifreleri bir dsoyaya kaydetsin var mıdır öyle program

Last Pass Kullanabilirsin
Nerdeyse Desteklemediği İşletim Sistemi Yok.

1oTQ.png

Last Pass var dediği gibi ama firefox da zaten şifreyi hatırla dedin mi kendi belleğine kaydediyor ben öyle kullanıyorum mesela , ama tabi senden başka bilgisayarı kullananlar varsa çalınma riski var o başka :D

Anlatamadım galiba program tüm şifreleri bilgisayarımda bir dosyay kaydedecek yani başkasının şifresini almam gerek

Anlatamadım galiba program tüm şifreleri bilgisayarımda bir dosyay kaydedecek yani başkasının şifresini almam gerek

Başkasının şifresini almam gerek derken şu bildiğimiz key...ger'i mi anlatmaya çalışmıyorsun umarım
hmmm.gif

Bilgisayarda Kaspersky veya bir başka sağlam güvenlik yazılımı varsa şifre kaydetme işini en baştan unutmanız gerek.
Ayrıca yaptığınız şey insanların özel bilgilerini ele geçirmektir ki etik değildir.
KIS kurmadığım hiç bir PC de kullanıcı adı ve şifrelerimi kullanmam bu yüzden

ya bu program şifreleri herhangi bir yere kaydediyor mu yoksa kendı programının ıcınde mı gösteriyor.

robofrom u tavsiye ederim. bence en iyisi. bi göz atmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...