Sıfırdan başlamak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Berkan ÇİLENGER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar;

Foruma şu saat itibari ile üre oldum. Bir nevi üyecik oldum :D
Kısaca kendimden bahsedeyim. Anadolu Teknik Lisesi Web Tasarım bölümünü 73 ortalamayla bitirdim. Bu sene Ege Üniversitesinde PC Programcılığına başlıycam allah nasip ederse. Ama lisede nerdeyse bölümüme dair hiç bir şey öğrenmedim diyebilirim. Donanım konusunda gayet iyiyim ama yazılımda 0 diyebiliriz. Kadrolu öğretmen olmadığından hocalar oturup gittiler bizde CS oynamada professionel olduk sayılır :D Ama şimdi aklım başıma geldi diyebilirim birşeyler yapmak istiyorum dün gece Photoshop CS3 le Dreamweaver CS5'i indirdim. Sizden öğrenmek istediğim bazı şeyler alt paragrafta listeliycem. Gerçekten yardımlarınızı bekliyorum.

İndirmem gereken başka programlar varmı?
Hangi programla başlamalıyım?
Bana yardımcı olucak başka kaynak siteler varmı?
Nasıl bir yol izlemeliyim?

Bu soruları cevaplarsanız veya başka bişeylerde söylemek isterseniz yorum olarak veya özelden mesajda gönderebilirsiniz.

Gerçekten bilgiye aç durumdayım. Teşekkürler.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Akşam iftardan sonra Photoshop cular gelir o zamanlar tekrar Up lat konuyu :)

RaPaTar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyide ne yapmak istediğini yazmamışsın ki web programlama mı yoksa yazılım için mi

RaPaTar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fireworks , photoshop , flash professional , dream wiewer bu 4 programı bilmen gerekli
Şu adresdede ücretli ders veriyolar : http://www.vidobu.com

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Web tasarım düşünüyorsan önce HTML ve CSS mutlaka öğrenmelisin. Daha sonra PHP ya da ASP öğreneceksin, seçim senin. Program tavsiye istiyorsan, HTML ve CSS editörü tavsiyem: Notepad++ programını kullanıyorum ben. Bu program bir şey öğretmiyor tabiki, sadece editör. HTML ve CSS için bir çok ders mevcut nette zaten. Bu dreamviewer dediklerini hiç kullanmadım :) hala da kullanmıyorum. Neden? Kendi kendine araştırıp öğrenmek en iyisi. Bu program bana kolaycılığa kaçmak gibi geliyor.

öğrenmekistiyor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben programlamayı hiç bilmiyorum sıfır bilgim var ne yapmam ve nasıl başlamalıyım yardım ederseniz çok sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben programlamayı hiç bilmiyorum sıfır bilgim var ne yapmam ve nasıl başlamalıyım yardım ederseniz çok sevinirim

Pconline forumunda programlama bölümünde "Microsoft Small Basic ile Programlamaya giriş" adında bir yazı başlattım. Oraya bir bakabilirsin.

sevdimsadece

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Web tasarım düşünüyorsan önce HTML ve CSS mutlaka öğrenmelisin. Daha sonra PHP ya da ASP öğreneceksin, seçim senin. Program tavsiye istiyorsan, HTML ve CSS editörü tavsiyem: Notepad++ programını kullanıyorum ben. Bu program bir şey öğretmiyor tabiki, sadece editör. HTML ve CSS için bir çok ders mevcut nette zaten. Bu dreamviewer dediklerini hiç kullanmadım :) hala da kullanmıyorum. Neden? Kendi kendine araştırıp öğrenmek en iyisi. Bu program bana kolaycılığa kaçmak gibi geliyor.

Aynı kafadan olan biri daha varmış birde ben kullanmayınca kafasız diyorlar :) arkadaş seviyorum boğuşmayı daha çok ögretici oluyor