Niko4
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 421
10 sınıfta okuyorum siber güvenlik uzmanı olmak istiyorum ilk python programlama diliyle başlamak istedim fakat bu alanda pek bilgim yok sorularım baya fazla
1)pythonla başlamam doğrumu?
2)vereceğim kaynak bana yüksek seviyyeye kadar getire bilirmi? Online Courses - Anytime, Anywhere | Udemy
3)önerecek kaynaklar hangiler?(ücretsiz olsa güzel olur)
4)okula bitirdikten sonra siber güvenlik olmak için üniversitede hangi alanı seçmeliyim(yani bilgisayar mühendisliyimi?yazılım programlarımı?)
5)pythonu bitirdikten sonra hangi programlamaya başlamalıyım?
6)videolar kitaplar?
7)pek garip gibi geliyo şimdi diyelim yüksek şekilde python öğrendim fakat öğrendikten sonra program yazma nasıl olcak? şimdi diyelim girdim sublime text orada yazdım bi şeyler bir yılan kurdum(bunu kuracağımda bana garip geliyor) onu boyuta nasıl getirecem yılanı nasıl oraya getirecem?
1)pythonla başlamam doğrumu?
2)vereceğim kaynak bana yüksek seviyyeye kadar getire bilirmi? Online Courses - Anytime, Anywhere | Udemy
3)önerecek kaynaklar hangiler?(ücretsiz olsa güzel olur)
4)okula bitirdikten sonra siber güvenlik olmak için üniversitede hangi alanı seçmeliyim(yani bilgisayar mühendisliyimi?yazılım programlarımı?)
5)pythonu bitirdikten sonra hangi programlamaya başlamalıyım?
6)videolar kitaplar?
7)pek garip gibi geliyo şimdi diyelim yüksek şekilde python öğrendim fakat öğrendikten sonra program yazma nasıl olcak? şimdi diyelim girdim sublime text orada yazdım bi şeyler bir yılan kurdum(bunu kuracağımda bana garip geliyor) onu boyuta nasıl getirecem yılanı nasıl oraya getirecem?