Haber Siber Güvenlik Şirketi Cyberwise, 2020 Verilerini Açıkladı

Bu konuyu okuyanlar

allura

Asistan
Cezalı
Katılım
4 Temmuz 2013
Mesajlar
419
Reaksiyon puanı
73
Puanları
28
Açıklanan verilere göre; Cyberwise, 2020'de 42 milyon dolar ciro yaptı. 750 müşteriye hizmet veren Cyberwise, Türkiye siber güvenlik pazarında yüzde 20 civarında bir pazar payına sahip.

Cyberwise Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Aret Kıllıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek basın buluşmasında; Cyberwise Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Taxim Capital Kurucu ve Yönetici Ortağı Selahattin Zoralioğlu, ile birlikte Cyberwise’ın gelecek vizyonu konuşuldu.

Cyberwise 2020 verileri​

Toplatıda Cyberwise ve Innovera birleşmesinin kültürel tarafı aktarılırken, 2020 verileri de paylaşıldı. Açıklanan verilere göre; Cyberwise, 2020'de 42 milyon dolar ciro yaptı. 750 müşteriye hizmet veren Cyberwise, bünyesinde 250 çalışan bulunduruyor. Basın toplantısında, Türkiye siber güvenlik pazarının 200 milyon dolar civarında olduğu tahmini üzerinden şirketin yüzde 20 civarında bir pazar payına sahip olduğu belirtildi.

Yerel hedefler​

Cyberwise gelirlerinin yüzde 7'si yurt dışından yüzde 20'si ise şirketin kendi ürün ve hizmetlerinden elde ediliyor. Şirket, güvnelik farkındalığı ve hizmetlerini orta ölçekli firmalarda yaygınlaşmayı hedefliyor. İzmir'de üçüncü ofisini açan, girişim anadoluda yeni ofisler açarak yaygınlaşmayı planlıyor.

Kaynak: Siber güvenlik şirketi Cyberwise, 2020 verilerini açıkladı
 
Üst