Show TV çileden çıkardı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
fft17_mf247070.Jpeg

UEFA Kupası final maçını yayınlayan Show TV futbolseverleri adeta çıldırttı.

Dün gece Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Shaktar Donetsk - Werder Bremen UEFA Kupası final maçını yayınlayan Show TV futbolseverleri adeta çıldırttı. İkinci yarıya 3, ikinci uzatmaya ise 10 saniye geç giren kanal, kupa törenini de banttan verdi.

Maç önü ve sonuna aldığı zamansız reklamların ayarlamasını yapamayan kanal yönetimi maçı adeta katletti.

Maçın ikinci yarısına bağlandığında İspanyol hakem Cantelejo maçı çoktan başlatmıştı bile. Maçı anlatan Melih Gümüşbıçak, "Maç 3 saniye önce başladı" demese kimse maçın başladığını anlamayacaktı. Daha vahim olanı kanal ikinci yarının uzatmasının başlangıcında yaptı. Reklam nedeniyle maça tam 10 saniye geç girdi. Bu kadarla da kalmadı Show TV'nin yaptıkları. Maç biter bitmez Shaktarlı oyuncuların sahaya girdiklerini görmemizle yayının kesilmesi bir oldu.

UEFA KUPASI HAVADA, SHOW TV REKLAMDA

Futbolseverler kötü tatsız bir maçtan sonra "bari kupa törenine göz atalım" derken orda da kanaldan bir feyk yediler. Çünkü töreni Show TV'de banttan izleyebildiler. En basitinden Azeri televizyonu AZ TV maç sonunu hiç kesmedi. Töreni baştan sona verdi. Üzülen takım Bremen'in Shaktar'lı oyuncular tarafından madalya törenine uğurlanmasını izlerken, Show TV o anda hala reklamdaydı. Bremen takımı madalyalarını aldı. Shakhtarlı oyuncular da.. UEFA Kupası Hırvat kaptan Srna ve Lucescu'nun ellerinde yükselirken, Show hala para kazanmaya devam ediyordu.

Ukrayna temsilcisi çimlerde UEFA Kupası'yla tur atmaya başladığında Show TV yayın bağlandı ve 15 dakika önce yaşananları tekrar sanki canlıymış gibi yayına verdi. Show'da UEFA Kupası Lucescu'nun elinde yükseldiğinde futbolcular çoktan duşlara girmişti bile. Geçen yıl da Zenit-G.Rangers maçının yayın hakkını alan aynı kanal maçı banttan vererek tepki çekmişti.

KAYNAK

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Kurtlar vadisinde de adamı delirtiyorlar. 20 dakikada bir reklam...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Geçen sene de finali banttan yayınlamışlardı.

Star Şampiyonlar Ligi'ne şifre filan koysa da maçların hakkını veriyor.

Show TV hiç böyle değil...

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
m*l gibi kanal yaw iyiki maça bakmamışım kurtlar vadisi olmasa showa zaten hiç bakmam

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bir maçta reklamdan sonra sahayı gösterip tam reklama gireceklerken arkadan bi ses.
"olm çok küfür yiyecez"
bu sesten sonra reklama girmişlerdi! 10 sn sahayı gösterdiler sonra tekrar reklama :(

star gerçekten başarılı bu konuda

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Maçı doğru dürüst anlatmayı bile beceremiyolar. Star daki sunucular anlatsalardı süper olurdu.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şifresiz yayın oldu mu cılkı çıkıyor.CINE5 öncesi dönemde reklam arası maç izlerdik :D

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Gerçekten abarttılar dün akşam bundan kelli daha maç filan izlemem Show'da....

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Artık Herşeye Para Gözüyle Bakar Oldular . Seyir Zevki Katlediliyor . Eskiye Göre Bir nebze Daha iyi . Kurtlar Vadisi 14 dakka Film 16 Dk Reklamdı . Sonra RTÜK Düzenleme Getirdi buna 20 Dk dan Önce Reklam Veremessiniz Diye. Yoksa 3 Dakka Film 15 Dakka Reklam Giderdik herhaLde.!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Diğer programlarda nasıl uygulanıyor bilmiyorum ama Kurtlar Vadisi'nde 20. dakikada reklama giriliyor ve 10 dakika sürüyor bu reklam.

Ve bu periyot dizi bitene kadar devam ediyor...

GİGABYTE2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu milliyet var ya adamı asıl çileden çıkartan o sanane elin kanalından töbe .

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
valla ya bian kupa toreni rklam karıstı :d

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Shoe tv nin spor yönetimi değişince böle oldu. Şansal Büyüka ve ekibi varken süperdi.. Şimdi ise showtv sporla filan pek ilgilenmiyor... Bu maçı almasının sebebi raiting vede reklam dı zaten...

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aynı şeyi, trabzonun Türkiye kupasını aldığı zamanda yapmıştı show tv
reklam önemli ama izleyicide önemli bence

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Daha önceden böyleydi Show TV. Sürekli reklam. Bakın bu video her şeyi anlatıyor. :D

[SDNTV3]http://video2.vidivodo.com/vidservers/server01/videos/2009/05/30/10/v200905301002110280541.flv[/SDNTV3]

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
süper
kendileri açıklamışlar herşeyi
sanırım kulakları çınlamaya başlayınca söylemiş bu sözü :D

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ya vallahi bugün arkaşıma bunu anlatıyordum

uefa maçını izledim hakem bitiş düdüğünü ötürdü şerefsizler hemen reklama girdi bekledim bekledim yayına girdi reklamdan sonra burdayız dedi yine reklama girdi

ana avrat küfür edip yattım diye anlatıyordum şimdi bunu gördüm

adam gibi iş yapmıyorlarki şerefsizler reklam için analarını da satarlar babalarını da

hayvan oğlu hayvanlar