Shopping Tv'de Satılan Mr Plus Record Holder PC!

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
slm arkadaşlar. shopping tvde yaz başladığından beri satılan bir pc var. Mr Plus marka bir pc. özellikleri şöyle:

AMD Sempron LE 1250 2.1 Ghz İşlemci
160 Gb Sata HDD
1 Gb 667 Mhz DDR II Ram
DDRII anakart (ne olduğu belirtilmiyor)
Mr Plus 19" LCD Monitör (markası belirtilmiyor)
5+1 o/b ses kartı
256 Mb Ekran Kartı (markası ve chipseti belirtilmiyor)
Dvd- RW Sürücü (markası ve hızı belirtilmiyor)
Mr Plus ATX Kasa, Mr Plus Q Klavye + Mouse (markası ve özellikleri belirtilmiyor)
Free Dos işletim Sistemi, 2 Yıl Garanti

Hediyeler:
Canon Çift Kartuşlu Yazıcı
Mikrofonlu Kulaklık
Cd Çantası
Web Cam

FİYAT: 599 TL

arkadaşlar bu demode pcyi okullar kapandığından beri satıyorlar. almayı düşünen arkadaşlar varsa buradan sesleniyorum, lütfen bu tür pazarlama hilelerine kanmayın. zira ülkemizde her sene okulların kapanması veya tatile girmesi dönemlerini bilgisayar üreticileri fırsat bilerek, depolarında kalmış demode ürünleri "karne kampanyası" veya "bilgisayarsız ev kalmasın" adı altında çeşitli hediyelerle birlikte allayıp pullayarak müşterilere kakalamaya çalışıyorlar.

shopping tvde de bu ürün her satılışında öve öve bitiremiyorlar. şu anda da canlı yayında Mr Plus yetkilisi abdullah bey diye biri var ve sunucu ile birlikte övüp duruyorlar. yetklili "donanıma çok güvendiklerini" defalarca üstüne basa basa söylüyor. hatta daha da ileri gidip bu pc ile oyun oynanabileceğini anlatıyorlar her satışlarında. benzeri ürünlerin 1000 TL üstünde olduğunu iddia ediyorlar.

ben de duyarlı biri olarak bu konuyu açıp, en azından sdn takipçilerinin dikkatini çekmek istedim.

şunu da özellikle belirtmem lazım; burada amaç shopping tv'yi kötülemek değil. bu tarz pazarlama kurmazlıklarına dikkati çekmek.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Evet Ya Bi Dnadik Malı Bile Öve Öve Bitiremiyolar Artık Yuh Diyosun

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
İşe yaramaz bence alma kardeş..:)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
2 hafta önce sunan kız tanıtırken ilk cümlesinde AMD Sempron LE 1250 2.1 Ghz diyince kanalı değiştirmiştim

içimden pc mi satıyosunuz yoksa çöp mü dedim

zülfikar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu shopping tv deki kampanya yeni bir kampanya eger yakın takip ettiysen kardes mr plus abdullah beyin sundugu daha önceki kampanyada bu hediyeler yoktu lütfen yanıltmayalım insanları record holder ürünü yayındayken izledim ve daha önceki regor 1260 modelinden 2 adet aldım cokda memnunum adanada oturuyorum internette debakıyorum 11 senedir bu işin içindeyim suan yöneticilik yapıyorum bu fiyata bu ürün çok iyi ayrıca 2 sene yerinde garantisi var ve gercekten ilgileniyorlar ve unutmamak lazım işini iyi yapan insanları takdir etmek lazım sonuçya adamın işi pazarlama ve bu ürün satmasa bu kadar yayında kalmaz böyle saygın bir sitede bömyle bir yorum çok gereksiz olmuş kusura bakma selamlar

bizimmehmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben Ankara'nın altını üstüne getirdim bu fiyata bu konfigürasyonda pc bulamadım. Shoppingtv'den aldığım üründen de gayet memnunum. Dedikleri gün ve saatte ürünümü teslim ettiler ve kurulumunu yaptılar. Ben sırf belirli markalar üzerine basıldığı için aynı performanstaki başka bir pc'ye dünyanın parasını verecek kadar zengin değilim maalesef ( gerçi o kadar zengin olsam da sırf markaya para verecek kadar ahmak da değilim yaa :). Bu yüzden ben mrplus diye yeni bir ismin piyasaya girmiş ve kaliteli ürün satıyor olmasını ve rekabeti körüklüyor olmasını biz tüketicilerin lehine bir gelişme olarak görüyorum. Bu sayede ileride daha kaliteli ürünleri daha ucuza alabileceğiz diye düşünüyorum.

Bir de dikkatimi çeken başka birşey oldu; olumsuz yorum yapan arkadaşların hiçbiri ürünü alıp performansını görmemiş ama ürünü alıp test etmiş olan tek kişi olumlu görüş bildirmiş. Rahmetli Uğur Mumcu'nun güzel bir sözü vardı "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma hastalığı var bizim toplumda" diye . O sözü hatırladım ve rahmetliyi andım.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Arkadaşlar ben Ankara'nın altını üstüne getirdim bu fiyata bu konfigürasyonda pc bulamadım. Shoppingtv'den aldığım üründen de gayet memnunum. Dedikleri gün ve saatte ürünümü teslim ettiler ve kurulumunu yaptılar. Ben sırf belirli markalar üzerine basıldığı için aynı performanstaki başka bir pc'ye dünyanın parasını verecek kadar zengin değilim maalesef ( gerçi o kadar zengin olsam da sırf markaya para verecek kadar ahmak da değilim yaa :). Bu yüzden ben mrplus diye yeni bir ismin piyasaya girmiş ve kaliteli ürün satıyor olmasını ve rekabeti körüklüyor olmasını biz tüketicilerin lehine bir gelişme olarak görüyorum. Bu sayede ileride daha kaliteli ürünleri daha ucuza alabileceğiz diye düşünüyorum.

Bir de dikkatimi çeken başka birşey oldu; olumsuz yorum yapan arkadaşların hiçbiri ürünü alıp performansını görmemiş ama ürünü alıp test etmiş olan tek kişi olumlu görüş bildirmiş. Rahmetli Uğur Mumcu'nun güzel bir sözü vardı "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma hastalığı var bizim toplumda" diye . O sözü hatırladım ve rahmetliyi andım.
Mr Plus markası 13 yıldır bu piyasada, ancak Shopping Tv'yle yaptığı anlaşma sonucu kendini yeni yeni tanıtıyor.Ayrıca sistem siz normal kullanıcılar için performanslı gelebilir ama söz konusu sisteme büyük bir program yüklemek zorunda ve bilgisayar ile haşır neşir olanlar için performans aynı derecede olmayacaktır.

recep60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben istanbuldan mrplus kullanıcıyım kullanmış olduğum bilgisayardan çok memnunum bu fiyata gerçekten başka yerde aynı özelliklerde bilgisayar bulamadım teknik servis hizmeti de gerçekten harika üstelik internet de online desteğide var bir defasında birşey sormak istedim hemen yardımcı oldular, başka marka kullanan arkadaşlarımda var onlarda bilgisayarla ilgili sormak istedikleri şeyleri sorabiliyor ve karsı taraftaki teknisyen arkadaş marka gözetmeden yardımcı oldular sağolsunlar... linki......... www.mrplus.com.tr

systemengineer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ucuz malın vardır bi hilesi pahalı malın vardır bi kerameti :D
ram ve işlemci adamlar hiç koymasalardı daha iyiydi

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bedavaya verseler almam. Neye yarar ki? :)

O fiyata netbook alırım daha iyi. :D

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Bende bir bilgisayar satıcısı olarak bu tür reklam ve satışları esefle kınıyorum. Bu ürünleri bu fiyata piyasada bulamamanızın sebebi müşteri potansiyelidir. Bende günde 300 bilgisayar satsam bu bilgisayarı bu fiyattan veririm. 5$ kar yeterli olacaktır. Ama bizim insanımızın şöyle bir inancı var. Sanki bilgisayarla birlikte satıcıyı köle olarak alıyormuş gibi bir durum. Pekala Shopping Tv den alışveriş yapan arkadaşlara soruyorum. Winamp listeniz silindiğinde müşteri hizmetlerini arıyormusunuz. Yada masaüstündeki simgeler kaybolunca. %95 çoğunluğun hayır cevabını vereceğinden eminim. Shopping Tv yi haksız rekabet yaptığı için kınıyorum. Bana katılanlar varsa yazsın. Ve Shopping Tv den sempron2.1 işlemcili pc alıpta bizi pahalı satıyor diye karalayan kişileride kınıyorum burdan.

Qwerewolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ne adamlarsınız size pahallı verseler kek gibi alırsınız amd duyunca hemen bildiginiz kadarıyla dandık makine diyorsunuz. amd eski amd degil kardesim sitesinden urunlerı ınceledım ıntele kafa kafaya gelen işlemciler.

Ayrıca ikinci acıdan bakarsanız firma %100 Türk firması sizin gibi fanoz dusunceliler HP Asus Toshiba gibi markalar alın sizin yüzünüzden bu ülke dış ülkelere gebe kalıyor. Milli olay olarak görün bu gibi firmaları.. hem ürüne ucuz diyorsunuz hem pahallı da keramet var diyorsunuz. Walla yorum yapmak için kayıt oldum sinirlerim bozuldu. Biraz Türk firmalarını iyileyin de bizde kendi bilgisayarımızı a'dan z'ye üretelim. sabit fikirli kafalardan Allah bizi korusun hemen dandik yaftasını yapıştırın.... Allah'ım Yarabim...

Saygılarımla
Burşat

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
slm arkadaşlar. shopping tvde yaz başladığından beri satılan bir pc var. Mr Plus marka bir pc. özellikleri şöyle:

160 Gb Sata HDD
1 Gb 667 Mhz DDR II Ram
5+1 o/b ses kartı
Mr Plus ATX Kasa, Mr Plus Q Klavye + Mouse (markası ve özellikleri belirtilmiyor)

Hediyeler:
Mikrofonlu Kulaklık
Cd Çantası
Web Cam

Qwerewolf, burada marka kötülenmiyor. AMD diye de kötülenmiyor. Kaç sene öncesinin bilgisayarının satılması eleştiriliyor. Üstelik birçok önemli bilgi de verilmemiş. Ekran kartı demiş ne olduğu belli değil. Anakart belli değil. Buna 600 TL verilir mi sen söyle. (Not: Türkçede w diye bir harf yoktur.)

ogame22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanki shopping tv de çalışanlar üye olup yorum yapmışlar gibi:D:D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben konunun altına yazdım amaç shopping tv'yi kötülemek değil diye. Mr.Plus markasını da kötülemek değil tabi. mutlaka iyi ürünleri de vardır. ama ne olduğu belirsiz bir pc (birçok parçası hakkında bilgi verilmemiş) ve artık piyasada satılmayan bir işlemci var ortada. üstelik tanıtırken de yanıltıcı bilgiler veriliyor. ben bunu eleştirdim. işi başka noktalara taşımayalım lütfen.

hasan123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu bilgisayarda harici bi ekran kartı bile yok. paylaşımlı ekran kartları ise hiç bi oyunu açamaz. üstelik bu ekran kartlarının belleği bile yoktur. ram ın belleğini kullanır. en iyi ekran kartını alıp taksanız bile oyun oynamak rüya olur.
gelelim shopping tv ye. bu kanaldan nefret ediyorum. geçen gün n78 satıyorlar. açılış fiyatı 900 ytl dediler. sonra indirim yapmış gibi fiyatı 479 a çektiler. merak edip araştırdığımda internette 459 a bile bulunduğunu gördüm. ve bu sadece bi örnek... bi de şu açılış fiyatına bazen de piyasa fiyatı demiyorlar mı deli ediyolar insanı. hele sunucuların ürünü övecem diye saçmalamarı yok mu hiç sormayın... neyse siz siz olun böle kendini kurnaz sananlara para kazandırmayın!

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33

Bunu test etmeye kalksak elimizde kalacağını düşündük

Sayın Shopping TV veya bilgisayarı yapan şirketin çalışanı :D yemezler.

batuhandede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rtsbora´isimli üyeden Alıntı

160 Gb Sata HDD
1 Gb 667 Mhz DDR II Ram
5+1 o/b ses kartı

Hediyeler:
Mikrofonlu Kulaklık
Cd Çantası
Web Cam

Qwerewolf, burada marka kötülenmiyor. AMD diye de kötülenmiyor. Kaç sene öncesinin bilgisayarının satılması eleştiriliyor. Üstelik birçok önemli bilgi de verilmemiş. Ekran kartı demiş ne olduğu belli değil. Anakart belli değil. Buna 600 TL verilir mi sen söyle. (Not: Türkçede w diye bir harf yoktur.)

arkadasım orda markası bellı degıl demıssın ama pc nın ısmı ne MRPLUS demekkı monıtor ve klavye nın markası belırtılmıs ekran kartını sormussun 256 mb onbord yazıyor shoppıng tv nın sıtesınde onbord da anakarda baglı bı ekran kartıdır

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arkadasım orda markası bellı degıl demıssın ama pc nın ısmı ne MRPLUS demekkı monıtor ve klavye nın markası belırtılmıs ekran kartını sormussun 256 mb onbord yazıyor shoppıng tv nın sıtesınde onbord da anakarda baglı bı ekran kartıdır
mr plus monitor üretmez. tıpkı diğer hazır pc satan firmalar gibi monitör üreten bir şirketle anlaşır, monitörün üzerine markasını yazdırır. klavye ve mouse için de aynısı geçerli. hangi şirket olduğunun belirtilmesi lazım. mr plus yazması senin için yeterli ise diyecek birşeyim yok.
ayrıca 256 mb ekran kartının harici mi yoksa o/b mu olduğu yayındaki altyazı bandında belirtilmemişti. sitede yazıyor olabilir. kaç kişi siteden alıyor, kaç kişi tvden?

batuhandede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mr plus monitor üretmez. tıpkı diğer hazır pc satan firmalar gibi monitör üreten bir şirketle anlaşır, monitörün üzerine markasını yazdırır. klavye ve mouse için de aynısı geçerli. hangi şirket olduğunun belirtilmesi lazım. mr plus yazması senin için yeterli ise diyecek birşeyim yok.
ayrıca 256 mb ekran kartının harici mi yoksa o/b mu olduğu yayındaki altyazı bandında belirtilmemişti. sitede yazıyor olabilir. kaç kişi siteden alıyor, kaç kişi tvden?

onu bende bılıyorum pekı exper veya casper de aynısını yapıyor dımı o ne dıyor exper dıyor pekı onda nıe boyle bısey sorulmuyor acaba ben casper kullanıcısyım ama pc den hıc menmun degılım monıtoru casper yazıyor ve ılgılenıyor servıse baska bı fırma ılgılenmedıgıne gore mal onun malıdır

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
onu bende bılıyorum pekı exper veya casper de aynısını yapıyor dımı o ne dıyor exper dıyor pekı onda nıe boyle bısey sorulmuyor acaba ben casper kullanıcısyım ama pc den hıc menmun degılım monıtoru casper yazıyor ve ılgılenıyor servıse baska bı fırma ılgılenmedıgıne gore mal onun malıdır
evet haklısın diğer hazır pc markaları da bunu yapıyor, monitör, klavye, mouse için marka vermiyor. kendi ismini kullanıyor. ama hangi marka olursa olsun ticari etik bakımından ürünün orjinal üretim markasını belirtmesi lazım. en azından bu benim düşüncem. mr plus da olsa, casper da olsa fark etmez.

batuhandede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet haklısın diğer hazır pc markaları da bunu yapıyor, monitör, klavye, mouse için marka vermiyor. kendi ismini kullanıyor. ama hangi marka olursa olsun ticari etik bakımından ürünün orjinal üretim markasını belirtmesi lazım. en azından bu benim düşüncem. mr plus da olsa, casper da olsa fark etmez.

dostum ama bı sey daha var o markalar kendı ısımlerı altında basta çin olmak uzere o ulkelerdekı bu ısı yapan fabrikalarla anlasıyorlar ve kendı adları altında yaptırıyorlar veya turkıyede bulunun markaları alıp kendı ısımlerını yapıyorlar

SmiLey

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Dolandırıcılığın hukuki versiyonu resmen...

batuhandede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bence bu yapılan eleştiriler yersiz bence shoppiğng tv de bilgisayarla ilgili bütün bilgiler veriliyor fakat sizin eğer bilgisayar bilginiz yoksa bilinçsiz tüketici iseniz adamlar ne yapsın