arkadaşlar bence bu yapılan eleştiriler yersiz bence shoppiğng tv de bilgisayarla ilgili bütün bilgiler veriliyor fakat sizin eğer bilgisayar bilginiz yoksa bilinçsiz tüketici iseniz adamlar ne yapsın
Mr Plus markası 13 yıldır bu piyasada, ancak Shopping Tv'yle yaptığı anlaşma sonucu kendini yeni yeni tanıtıyor.Ayrıca sistem siz normal kullanıcılar için performanslı gelebilir ama söz konusu sisteme büyük bir program yüklemek zorunda ve bilgisayar ile haşır neşir olanlar için performans aynı derecede olmayacaktır.
Bunu test etmeye kalksak elimizde kalacağını düşündük
Sayın Shopping TV veya bilgisayarı yapan şirketin çalışanıyemezler.
Bunu test etmeye kalksak elimizde kalacağını düşündük
Sayın Shopping TV veya bilgisayarı yapan şirketin çalışanıyemezler.
Kardeşim ne adamlarsınız size pahallı verseler kek gibi alırsınız amd duyunca hemen bildiginiz kadarıyla dandık makine diyorsunuz. amd eski amd degil kardesim sitesinden urunlerı ınceledım ıntele kafa kafaya gelen işlemciler.
Ayrıca ikinci acıdan bakarsanız firma %100 Türk firması sizin gibi fanoz dusunceliler HP Asus Toshiba gibi markalar alın sizin yüzünüzden bu ülke dış ülkelere gebe kalıyor. Milli olay olarak görün bu gibi firmaları.. hem ürüne ucuz diyorsunuz hem pahallı da keramet var diyorsunuz. Walla yorum yapmak için kayıt oldum sinirlerim bozuldu. Biraz Türk firmalarını iyileyin de bizde kendi bilgisayarımızı a'dan z'ye üretelim. sabit fikirli kafalardan Allah bizi korusun hemen dandik yaftasını yapıştırın.... Allah'ım Yarabim...
Saygılarımla
Burşat
sanki shopping tv de çalışanlar üye olup yorum yapmışlar gibi![]()
Dolandırıcılığın hukuki versiyonu resmen...
Ben orada bir ürün aldım dahada almam. Türkiye avrupa kupası maçlarında Türkiye forması var böyle armalı neli arkasında nihat filan yazıyor. Neyse sipariş verdik gelen forma alakasız birşey. Bir Türk bayrağı var önde gerisi düz beyaz tshirt sanki hemen paketleyip geri gönderdim.