Shopping Tv'de Satılan Mr Plus Record Holder PC!

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
arkadaşlar bence bu yapılan eleştiriler yersiz bence shoppiğng tv de bilgisayarla ilgili bütün bilgiler veriliyor fakat sizin eğer bilgisayar bilginiz yoksa bilinçsiz tüketici iseniz adamlar ne yapsın

Bilinçsiz olsaydık ne kadar ucuz deyip satın alırdık. Veya ona göre yorum yazardık. :D

djslam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mr Plus markası 13 yıldır bu piyasada, ancak Shopping Tv'yle yaptığı anlaşma sonucu kendini yeni yeni tanıtıyor.Ayrıca sistem siz normal kullanıcılar için performanslı gelebilir ama söz konusu sisteme büyük bir program yüklemek zorunda ve bilgisayar ile haşır neşir olanlar için performans aynı derecede olmayacaktır.

ne 13 yılı abicim ben mr plus bünyesinde çalışıyorum :) parçaLar özeLLikLe iğrenç ötesi :) bilgisayar alıyorsun anakart cdsi yok ekran kartı cdsi yok kablo çıkmıyor içinden cart curt . o fiyatlara mükemmel bilgsayarlar alırsınız :)

---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:48 ----------

Bunu test etmeye kalksak elimizde kalacağını düşündük

Sayın Shopping TV veya bilgisayarı yapan şirketin çalışanı :D yemezler.

bilgisayarı yapan şirketin çalışanı oLarak bizde zor test ediyoruz :) elimizde kaLıcağını biLe biLe :)

---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

Bunu test etmeye kalksak elimizde kalacağını düşündük

Sayın Shopping TV veya bilgisayarı yapan şirketin çalışanı :D yemezler.

bilgisayarı yapan şirketin çalışanı oLarak bizde zor test ediyoruz :) elimizde kaLıcağını biLe biLe :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ben orada bir ürün aldım dahada almam. Türkiye avrupa kupası maçlarında Türkiye forması var böyle armalı neli arkasında nihat filan yazıyor. Neyse sipariş verdik gelen forma alakasız birşey. Bir Türk bayrağı var önde gerisi düz beyaz tshirt sanki hemen paketleyip geri gönderdim.

djslam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ne adamlarsınız size pahallı verseler kek gibi alırsınız amd duyunca hemen bildiginiz kadarıyla dandık makine diyorsunuz. amd eski amd degil kardesim sitesinden urunlerı ınceledım ıntele kafa kafaya gelen işlemciler.

Ayrıca ikinci acıdan bakarsanız firma %100 Türk firması sizin gibi fanoz dusunceliler HP Asus Toshiba gibi markalar alın sizin yüzünüzden bu ülke dış ülkelere gebe kalıyor. Milli olay olarak görün bu gibi firmaları.. hem ürüne ucuz diyorsunuz hem pahallı da keramet var diyorsunuz. Walla yorum yapmak için kayıt oldum sinirlerim bozuldu. Biraz Türk firmalarını iyileyin de bizde kendi bilgisayarımızı a'dan z'ye üretelim. sabit fikirli kafalardan Allah bizi korusun hemen dandik yaftasını yapıştırın.... Allah'ım Yarabim...

Saygılarımla
Burşat

Daha firma oLamadı :) AdamLar isim hakkı biLe aLmadıLar :) istersen sende aç bir tane mrplus :D:D

---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:17 ----------

sanki shopping tv de çalışanlar üye olup yorum yapmışlar gibi:D:D

AdamLar bıkmışLar artık mrplustan :) cevo öLdürecek bizi :)

---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:19 ----------

Dolandırıcılığın hukuki versiyonu resmen...

Aynen öyle :)

---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:21 ----------

Ben orada bir ürün aldım dahada almam. Türkiye avrupa kupası maçlarında Türkiye forması var böyle armalı neli arkasında nihat filan yazıyor. Neyse sipariş verdik gelen forma alakasız birşey. Bir Türk bayrağı var önde gerisi düz beyaz tshirt sanki hemen paketleyip geri gönderdim.

hiç aLırLarmı orji türkiye forması :) Adam kırık pirinç yediriyor miLLete :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben de konuyu kim hortlattı diyordum. :D

bu arada 2 sene önce konuya Mr Plus övücü yorum yazan zülfikar, bizimmehmet, recep60, Qwerewolf isimli kullanıcıların hala 1 mesajı var. demek sırf bunları yazmak için üye olmuşlar. :D

mrplus.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tek çekirdek olan amd 2650işlemci yi 4 çekirdek olarak satan bır fırma bılmıyorum bu ıslemcıyı de ılk defa işe yarmaz Mr Plus pc de duydum aldıgıma 1000 pişmanımm ıcınde bır oem parcalar varkı bu pc sıfır degıl 2 el bıle olamaz toplama pc den farkı yok dıcem ama toplama pc de bıle ıcındekı oem parçaların markaları belli ıcınde 2 gb ddr3 1333 mhz ram ıcını acdıgım zaman 2 gb ddr3 800 mhz cıkdı ekran kartı 512 mb 1024 mb paylaşımsız dedıler acdım ıcınde onboar e.kartı var ve 265 mb hd 2100 atı e.k oyun zaten hayel fılmı bıle zor seyredıyom ınternet ve fılm aynı anda seyrederken mavı ekran verıyorr :D aradım teknık servısden bılgı almak ısdedım ters ters cevap verıyorlar bana bana bole davranıyorlar kım bılır baska ınsanlara nasıl davranıyorlar bana dedıkı ben hakkımı aramak ısdedım onlarda hıc bırsey yok mus gbı beyefendı tuketıcı haklarına basvurun ve en yakın kaymakamlıkdan muracaat edın dedı yane hemen basından sagma ısler yapıyorlar. aklı olan almazzzz klavye VE maus set dedıler bana gelen klavye ve mause usdunde etıket yapısdırmıslar altında EVEREST YAZIYORR MONITORDE ONUDE GENE KENDI ETIKETLERINI VURMUSLAR ARKASINDA AOC YAZIYOR ACILISDADA AOC YAZIYOR YANE SIFIR OLAMAZ BU BILGISAYAR KUTUDAN KULAKLIK VB. HEDIYELER DE KUTUSUZ VE EZIKK

deepdeep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumların hepsini okudum kimsenin yorumuna takılmadımda (illaki bi malı begenende olur eleştirende gayet dogal) uyanık geçinen bi ahmagın yorumları çok ilginç geldi adam resmen milleti keklemeye çalışmış bu uzman pazarlamacı çok bilmiş ahmak arkadaşın türk halkının uyandıgından haberi yok belliki böle hileleri yemio vatandaş artık birader malını sat yorumu son kullanıcaya bırak artık ...........mal demeyede şahit lazım gerçide comodore 64 bile daha sorunsuzdu be gazyagı tenekesinden neyin reklamını yapıon sen.....

infooo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
abi konu bi hortlamis ki hortlamak goresin :D acaba hala devam ediyomudur satislari :D :D :D