Shingeki no kyojin: Attack on Titan Filmi 2015 - Live Action

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Shingeki no kyojin: Attack on Titan 2015

fD8L2T6.jpg

Shingeki no Kyojin / Attack on Titan anime serisinin live action filmi. İki bölümden oluşan filmin ilk bölümünü 1 Ağustos 2015, ikinci bölümü ise 19 Eylül 2015 tarihinde Japonya'da gösterime girecek.

[video=youtube;InF16sp7J0M]https://www.youtube.com/watch?t=142&v=InF16sp7J0M[/video]​

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
gördüğüm kadarı ile anime ile aynı olarak ilerliyor.bari devamı niteliğinde yapsalardı.
sinema alternatifi olarak değerlendirilebilir.
tabi animesini izlemeyenler için ise çok iyi bir seçenek olur.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Sen live action yapma arap b.kunu çıkarıyorsun diyerek söze girelim. Japonlar canımızdır severiz falan ama şu live action işini yapamıyorlar bea. İlk çıkan fragmanları izlemiştim pek beğenmemiştim, yeni çıkan fragmana biraz ekleme yapmışlar ama gene de hoşuma gitmedi. Mikasa hayal kırıklığı oldu. Napmışlar benim Mikasama :/ Levi karakterinin altından kalkamayız diye filmden çıkarıp (daha doğrusu ismini değiştirip) Shikishima karakterini koymuşlar. Mikasa'yı öpen dallama da o :cursing: Benimdi lan o kız :mad:
Özetle pek olmamış. Çıksın izleyelim de inşallah yanılırım.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
animesi çok enteresan gelmişti bana. devamı gelmedi bildiğim kadarıyla. devamı gelecek mi acaba, bilgisi olan var mı?