i7 7600K ve H110m anakart ?
Buda H270 anakarta i7 6700K işlemcili sistem.
Yorum sizin değerli dostlarım. Technopatta bu videolar epey bir tiye alındı. Editörlerimiz overclock yapmanın başka bir yolunu bulmuş demek ki

Sizinde kandiliniz mübarek olsun üstadım.hep sponsorun dikkat çekmek istemesinin eseri bunlar yoksa kimse k serisini h serisi anakarta takmaz reklam bu bir nevi...
bu arada bütün Nevin adlı arkadaşlara selam olsun hayırlı kandiller.
SDN telefonda inceleyemiyor ki.SDN, sen telefon incelemeye devam et.![]()
Hakkı Reyiz tükanı kapatacak o zaman.SDN telefonda inceleyemiyor ki.
Hakkı Alkan bu işi götüremiyor artık yaşlandı kendisi.Hakkı Reyiz tükanı kapatacak o zaman.
SDN telefonda inceleyemiyor ki.
Çok daha iyi inceleyebilenler var isim vermiyorum.Telefonda hakkını yemeyelim..![]()
Hakkı Alkan bu işi götüremiyor artık yaşlandı kendisi.
Sen onlara bakma reis. Amaçları ilgi çekmek.boş oturup, negatif eleştiri yapan insanlardan kurtulamadık gitti.
Bir hata olabilir, günde 40 kere manşet değişiyor. 1 içerikte hata olur, telafi etmeye çalışırız.
Yaşlandı vs bunlar saçmasapan eleştiriler. Bir de sana onursal üye unvanı vermişiz. İlgi mi çekmeye çalışıyorsun, nedir?
Kusura bakmayın ama bu kadar değerli ve donanımlı insanları kaybedip de işi buralara kadar getiriyorsanız ben gerçekten size "yaşlı" eleştirisini yapmaktan çekinmem. Çünkü kaybetmek için elinizden geleni yaptınız. Kimse eleştiri kabul etmiyor nedir bu ya ?boş oturup, negatif eleştiri yapan insanlardan kurtulamadık gitti.
Bir hata olabilir, günde 40 kere manşet değişiyor. 1 içerikte hata olur, telafi etmeye çalışırız.
Yaşlandı vs bunlar saçmasapan eleştiriler. Bir de sana onursal üye unvanı vermişiz. İlgi mi çekmeye çalışıyorsun, nedir?
Sen onlara bakma reis. Amaçları ilgi çekmek.
Sen hala 18 görünüyorsun![]()
Hahahah gül gül öldüm.Yağcılarda inecek vaaar...
![]()
boş oturup, negatif eleştiri yapan insanlardan kurtulamadık gitti.
Sdn donanımla uğraşmasın bence uğraşacaksada Recep Baltaş ve Ali Güngör ile iletişime geçip yardım istesin. Sdn telefon incelesin yeter .
Hakaret mi ? Yaşlı demek ne zamandır hakaret oldu ? Konu ve inceleme boş olduğu sürece çekmek dert değil ki. Sana günde 120 tane video çekerim ama boş ve elle tutulmaz bir yanı olduğu sürece inceleme ne işe yarasın ? Ben kimsenin emeğine saygısızlık etmek istememe ama forum nereden nereye geldi artık bizimde eleştirmek tabiki hakkımız.Hahahah gül gül öldüm.
Sen git adama hakaret et. Kolaysa sende bir site aç. Günde 80 tane konu yaz. İnceleme çek. Ama gel bir hatayı cımbızla ilgi çekmeye çalış.
Kimseyi zorla tutmuyoruz. Kapılar açık. Sevmeyen gider.
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle sistem toplama tavsiyeleri videolarında herhangi bir sponsor yok, bunu belirteyim. İkinci olarak hata bizim, sistem bütçesini ayarlayalım derken anakart seçimini yanlış yapmışız. Önümüzdeki aylarda daha çok alternatifli, daha düzgün sistem tavsiyeleri yapacağız. Ayrıca gerçekten sistemi toplayacağımız video da yolda....
Teşekkürler