ShiftDelete'nin topladığı tartışmalı sistem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seyhoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Reklam falan önemli değil de, reklamların verilme şekli beni bile rahatsız etmeye başladı. Sayfayı kaplayan reklam çıkıyordu, eyvallah, şimdi iki katlı çıkıyor. Birini kapatıyorsun, ikincisi altından çıkıyor.

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Adsense reklamlarına karşı değilim ama AdMatic reklamlarına karşıyım. Alakasız reklamlar hem de olmadık yerlerde.

Reaksiyon puanı
16,128
tespitime göre her sitede var o Admatic reklam ve kontrol o reklamcının elinde ...
bütün kontrol google'da...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Seyhoo'nun onursal üye gibi bir sıfata layık olmadığını geçenlerde "Termal macun yerine ne kullanabilirim?" sorusuna "otomobil motor yağı" şeklinde verdiği cevaptan anlamıştım.

Neyi varmış bu cevabın? Özellikle merak ettim.
Ayrıca bunun onursallıkla alakası ne? Onursallığı verenler bu forumun adminleri değil mi? Bu adam onursallık alabilmişse, süper mod olmaya hak kazanmış demektir ve süper mod olarak ciddi bir görev yapmış, emek vermiş demektir. Süper mod olmak o kadar kolay mıydı burada?

Günde 5-10 konuyu, kopyala yapıştır yaparak, bu adamla kendinizi bir mi zannediyorsunuz? Arkasından dedikodu yaparak ne olduğunuzu da aklı selim olan herkese gösterdiniz.

Türk Gücü

Asistan
Reaksiyon puanı
137
Neyi varmış bu cevabın? Özellikle merak ettim.
Ayrıca bunun onursallıkla alakası ne? Onursallığı verenler bu forumun adminleri değil mi? Bu adam onursallık alabilmişse, süper mod olmaya hak kazanmış demektir ve süper mod olarak ciddi bir görev yapmış, emek vermiş demektir. Süper mod olmak o kadar kolay mıydı burada?

Günde 5-10 konuyu, kopyala yapıştır yaparak, bu adamla kendinizi bir mi zannediyorsunuz? Arkasından dedikodu yaparak ne olduğunuzu da aklı selim olan herkese gösterdiniz.
İşte foruma sadece diğer üyelerle atışmak, sürekli tartışma ortamı başlatmak için giren; yürek yiyip klavye başına oturan forum üyelerinden biri. "Bence yeşil erik ye". "Sulu sulu hem de stres alır".

6875c34266d94804930d39e879e1aedf.png

Konu kapandı, bitti gitti. Neyin peşinde olduğunuzu üyelerimiz çok iyi bir şekilde anlıyor. @ShiftBoss @by efsane @Fragger Konuyu kilitleyebilir misiniz lütfen?

~BozKurt

Doçent
Reaksiyon puanı
307
İşte foruma sadece diğer üyelerle atışmak, sürekli tartışma ortamı başlatmak için giren; yürek yiyip klavye başına oturan forum üyelerinden biri. "Bence yeşil erik ye". "Sulu sulu hem de stres alır".

6875c34266d94804930d39e879e1aedf.png

Konu kapandı, bitti gitti. Neyin peşinde olduğunuzu üyelerimiz çok iyi bir şekilde anlıyor. @ShiftBoss @by efsane @Fragger Konuyu kilitleyebilir misiniz lütfen?
+1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...