- Reaksiyon puanı
- 2,170
Sunucu sorunlarına el attık arkadaşlar. Çözeceğim bu işi. Reklam sayısını da azaltma gayretine girdim bakalım.
BurdaaaaaaAdBlock kullananları görelim![]()
![]()
Seyhoo'nun onursal üye gibi bir sıfata layık olmadığını geçenlerde "Termal macun yerine ne kullanabilirim?" sorusuna "otomobil motor yağı" şeklinde verdiği cevaptan anlamıştım.
İşte foruma sadece diğer üyelerle atışmak, sürekli tartışma ortamı başlatmak için giren; yürek yiyip klavye başına oturan forum üyelerinden biri. "Bence yeşil erik ye". "Sulu sulu hem de stres alır".Neyi varmış bu cevabın? Özellikle merak ettim.
Ayrıca bunun onursallıkla alakası ne? Onursallığı verenler bu forumun adminleri değil mi? Bu adam onursallık alabilmişse, süper mod olmaya hak kazanmış demektir ve süper mod olarak ciddi bir görev yapmış, emek vermiş demektir. Süper mod olmak o kadar kolay mıydı burada?
Günde 5-10 konuyu, kopyala yapıştır yaparak, bu adamla kendinizi bir mi zannediyorsunuz? Arkasından dedikodu yaparak ne olduğunuzu da aklı selim olan herkese gösterdiniz.
+1İşte foruma sadece diğer üyelerle atışmak, sürekli tartışma ortamı başlatmak için giren; yürek yiyip klavye başına oturan forum üyelerinden biri. "Bence yeşil erik ye". "Sulu sulu hem de stres alır".
![]()
Konu kapandı, bitti gitti. Neyin peşinde olduğunuzu üyelerimiz çok iyi bir şekilde anlıyor. @ShiftBoss @by efsane @Fragger Konuyu kilitleyebilir misiniz lütfen?