• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Shiftdelete'e Girince Uyarı Çıkıyor :S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1ruby1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son bir saattir forumdayım hiçbir uyarı almadım.

Bu arada tüm konular birleştirildi.

Opera ile giremiyorum hala. Hata veriyor da Chrome ile giriyoz rahat.. :glare:

Saçmalayan Google veya tarayıcılar değil, SDN'nin ta kendisidir. Önüne gelen reklamı alırsanız trojan uyarısı verir tabi. Kullanıcıların bilgisayarlarına trojan indiyse bunun hesabını kim verecek?

.cn uzantılı o site bir reklam sitesi değil, SDN'nin PHP kodlarına virüs bulaşmış. Aynı hatayı Chrome kullanırken aldım ben de. Fakat yenile yaptığımda aynı sayfaya girdi ve .cn uzantılı site kayboldu.

Bu son zamanlarda çok meşhur olan bir virüstü.

Sorun yok şuan. Site gayet iyi durumda, ateşi düştü gibi.

sorun çözüldü galiba şuan siteye rahatça girebiliyorum :) ama virüsü nasıl temizlicez bilgisayardan :)

sorun çözüldü galiba şuan siteye rahatça girebiliyorum :) ama virüsü nasıl temizlicez bilgisayardan :)
virüs malware olarak gözüküyodu benden herhangi bi antivirüsle rahatca temizlersin
zaten pc ye bulaştığınıda sanmıyorum

İlginç, ben rastlamadım nedense? :confused1:

Saçmalayan Google veya tarayıcılar değil, SDN'nin ta kendisidir. Önüne gelen reklamı alırsanız trojan uyarısı verir tabi. Kullanıcıların bilgisayarlarına trojan indiyse bunun hesabını kim verecek?

boş konuşan üyelere hizmet vermek bazen can sıkıyor nedense.

Kötümü oldu Antivirüslerinizi sınamış oldunuz !

Boş konuşmaya gerek yok Sorun var ise düzeltilir.
Ben karşılaşmadım bu sorunla ben haricindede karşılaşmayanlarda var görüldüğü üzere.

Tavsiyem, Sırf Bu Sorun İçin İnternette Gezebilmek İçin Engelleyin Reklamları kurtulun !

Kötümü oldu Antivirüslerinizi sınamış oldunuz !

Boş konuşmaya gerek yok Sorun var ise düzeltilir.
Ben karşılaşmadım bu sorunla ben haricindede karşılaşmayanlarda var görüldüğü üzere.

Tavsiyem, Sırf Bu Sorun İçin İnternette Gezebilmek İçin Engelleyin Reklamları kurtulun !
reklamlar engellenince sorun çözülmüyo (şahsen bende çözülmedi :D)

Sorun yok herhalde şuan...:)

Bugün gayet iyiydi herhangi bir uyarı almadım :)

İki gündür ne forum forum, nete site site. Ya siteye giremiyorum virüs uyarısı alıyorum ya da forumda açılan konulara yazılan mesajlar allak bullak! Nedir bu arkadaş ya anlamadım gitti???

Bende bir sorun yok. Norton siteye güvenli diyor şu an.

İnternet tarayıcı ile alakalı durum düzelene kadar başka tarayıcı kullanabilirsiniz :)
Firefox ve İnternet explorer'de sorun yok.

Bende de hiç bir sorun yok :huh:

Dünden beri böyle bir sorunla karşı karşıya kalmadım ilginç.:)

Bende de sorun yok. Hangi güvenlik yazılımını kullanıyorsunuz acaba?