• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Shiftdelete'e Girince Uyarı Çıkıyor :S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1ruby1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Az önce Kaspersky yine bir uyarı verdi bu sefer Chrome kilitlendi.Acaba çözülemedi mi sorun?

Tarayıcım Opera ( Reklamsız Sdn Kullanıyordum)
Antivirüs Nod32 Sorun yok :)

Trojan uyarı var

Virüs dikkatli ol

Neden böyle oldun

dbnr53.png

Reklamsız Chrome içinde AdSweep tavsiye ederim şu an sorun yok bende de...

Ne güzel iş reklamları gözümüze sokarak parayı vuruyolar reklam kontrol mekanizmaları bile yok. antivirüs realtime özelliği kapalı olanlara nasıl bir açıklama yapmayı düşünüyorlar ? bizle alakası yok reklam verenlere gidin hesapmı sorun diyecekler böyle mantık olabilir mi ? biz reklam izlemek için mi giriyoruz siteye ? finans desteğinizi sağladığınız reklam sisteminde nasıl kontrol mekanizması olmazda kullanıcıya küfür eder gibi virüs yayarsınız ?

anneeeeeee..bende virus programı yok ... kurtarın beni..trojan bulaştııııııııııııı

Arkadaşlar bu bizden kaynaklanmıyor. Reklamların yayınlandığı serverdan kaynaklanan bir sorun. Şuan reklamlar geçici olarak durduruldu. Arkadaşlarımız hemen bu sorunu çözmeye çalışıyorlar. Umarım en kısa sürede hallederiz. İlğiniz için teşekkürler.

Ne güzel açıklama bizde reklam izlemek için giriyorduk siteye zaten...

sorun tekrar tekrarlandı saat 23:25
inen dosya adı a2988d.pdf :D
ayrıca google hatası ayrı

Sorunun ilk başta kullandığım tarayıcı ile ilgili olduğunu düşündüm. Opera kendini sürekli kapatmaya başlamıştı. Kaspersky'de uyarı verince sitede bir sorun olduğunu anladım. Sorunu Opera'nın reklam engelleyicisi ile an itibariyle çözmüş bulunuyorum.

Bende ki Eset programi uyari vermedi diye seviniyordum. Biraz once bi uyarida ben aldim...

reklam sunucusundaki yazılımdan kaynaklanıyor sanırım dostlar. ersin üzerinde çalışıyor. inşallah en kısa zamanda düzelteceğiz.

Shiftdelete anasayfa-forum girince Opera çöküyor bundandı galiba ama hala çökmeye devam ediyor :(

Yok yok kesin benden bulaşmıştır virüs :D

SDN ' De Reklam mı Var Alla Alla ? :):)

Bende Sorun Yok Gerçi Adblock Var Ondanda Bende Sorun Görünmüyo Olabilir

açtığım haberi okuyamıyorum hemen yönlendirio sadece reklamın olduğu bir sayfa açıyor site :S virüs programım yok :) direk geldi girdi yerleşti bilgisayarıma :)

Hiç virüs uyarısı almadığım şuana kadar.:)

2 saat önce bende aynı uyarıyı aldım. Nod32 kullanıyorum. Virus nedeniyle bağlantı sonlandırıldı dedi.

Bazı Üye Arkadaşlar İse Sanki Kasti Yorum Yapıyor!!!

Sanki SDN yükledi Virüsü Sistemine Burası 2 Gün Önce Açılan Blog Siteside Ondan!

Lamer Herkeside Lamer Sanıyor!!!

Aynı hatayı bende aldım nedir sorun

olayı özetleyeyim;

bizde yayınlanan reklamlar, bazı reklam ajanslarından gelen kodlar. çünkü bu ajanslar kod gönderiyorlar, bu kodu yayınlıyoruz, bu kod da ajansın sunucusuna giderek raklamı çağırıyorlar. böylece ajans da kendi istatistiklerini tutmuş oluyor bizden ayrı olarak.

büyük ihtimalle ajansın sunucularına virüs bulaşmış durumda. bu durumda bizim siteden çağrılan reklamlar da virüslü olarak size geliyor.

bu nedenle reklamları bu sorun çözülene kadar kapatacağız

Reklamsız SDN nasıl birşey onuda görüyoruz :P hiç yararlı olacağını düşünmemiştik virüslerin :P :D