Shiftdelete Yönetimine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XuSeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sdn ttnet yalakaliğini yabacağina sayisi hergün artan üyelerinden yana olsun araniz ttnetle değil sdn forumdaki üyelerle bozulursa siz ozaman üzülün sdn bir cok net kullanicinin olmasiyla büyüyor

Dünyanin belkide ilk siralarindadir abonesini yolunacak gaz gibi gören kurum yurt dışındaki akrabalar ordaki aldiklari internet olarak söylediklerinde vallah ordan nasil te bağlanmak olur düşünüyorum ve ekliyorumm

TTNET Allah belasini versin bu yaziyida ttnet yetkilileride iyi okusun :devil2::devil2::devil2:

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
şu devrim domino etkisi keşke sdn yede gelse..

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ya bi git işine kardeşim ya, bi yorum geç onaylandı diye adamın yaptığına bak, istediğiniz hemen olacak açtığınız konulara hemen cevap verilecek sorununuz hemen çözülecek, yorumunuz hemen yayınlanacak sanki bu adamlar robot hemen her istediğinize anında cevap verilecek, modlarda insan editörlerde insan senin konuna cevap yazan diğer üyelerde insan makine değil herhalde onlarında hayatı var öncelikleri var işleri var, o konulara yorum yapan yalnız sen değilsin senin gibi yüzlerce kişi var yorum yapan onay bekleyen.... Hemen herşeyin altında bir bit yeniği bir komplo aramayı bırakın artık!

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bir Yorum Geç Onaylandı Diye Taraflı Olduğunu Düşünmek Çok Acemice Olur !

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
madalyonun diğer yüzüne bakmayı öğrenmeliyiz...

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Ya bi git işine kardeşim ya, bi yorum geç onaylandı diye adamın yaptığına bak, istediğiniz hemen olacak açtığınız konulara hemen cevap verilecek sorununuz hemen çözülecek, yorumunuz hemen yayınlanacak sanki bu adamlar robot hemen her istediğinize anında cevap verilecek, modlarda insan editörlerde insan senin konuna cevap yazan diğer üyelerde insan makine değil herhalde onlarında hayatı var öncelikleri var işleri var, o konulara yorum yapan yalnız sen değilsin senin gibi yüzlerce kişi var yorum yapan onay bekleyen.... Hemen herşeyin altında bir bit yeniği bir komplo aramayı bırakın artık!

ben bizzat o muameleyle karşılaştım! önyargılı yaklaşmayın. çoluk çocuk yok karşınızda. atıp tutarak burda bişleri anlatmaya çalışmıyoruz..

---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:40 ----------

Bir Yorum Geç Onaylandı Diye Taraflı Olduğunu Düşünmek Çok Acemice Olur !

acemiliği yapan sensin o kadar eski eleman olmana rağmen. ben bizzat maruz kaldım bu duruma. önce insanları anla dinle sonra kafandaki hazır cümleyi buraya yaz.

cerecc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir ttnet maduru olarak ne olursa olsun kesinlikle taahhüt süreli (24 ay veya 12 ay mesela) abone olmayın.
Önce gidin normal abone olun sonra hergün sizi telefon taciz etmeye başladıklarında istediğiniz kampanyaya geçersiniz ipleri sizin elinizde olsun yoksa benim gibi ilk 6 uygun diye atladım şimdi her ay 50 tl ödüyorum ve bir alta geçemiyormuşum.
Bana dedikleri önceden ödediğim indirim farklarını öde sonra geçebilirsin diye. Kurtulmak içinde bizden modem felan herşeyi ödeyeceksin diyorlar.

Not : aynı anda ttnet sayfasınada yazdım

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Bu şekilde kısa süreli avantajları reklamlarında ön planda tutan ama arkasındaki gerçekleri ancak sözleşmesinde ya da sitesinde 2 - 3 tıklamadan sonra açılan sayfada öğrenilen firmalardan nefret ediyorum. İnsanda bir umut doğuyor ama sonra bu umut yıkılıyor. Hiç birinden hizmet alasım gelmiyor.

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
TT net gibi bir marka yüzünden forumda yine önyargı savaşları başlamış gerek yok arkadaşlar bence arkadaşa biraz hak vermek lazım TT net hepimizin iyi(!) bildiği bir marka buna rağmen "konu cevaplanmadı diye bu tepki verilmez 'e getirmeyelim bence ,şu da var bu site de sonuçta reklam gelirleriyle ve sponsorluklarla dönüyor kabaca ,karmaşık bir durum yani ,kapitalizmin olduğu her yerde bu yok mu ,yani hayatımızın her alanında ,neyse konuyu dağıtmayayam ben :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
acemiliği yapan sensin o kadar eski eleman olmana rağmen. ben bizzat maruz kaldım bu duruma. önce insanları anla dinle sonra kafandaki hazır cümleyi buraya yaz.

Şimdi Bununla Nasıl Bir Bağ Kurdun Adamım Bir Sıkıntın Olmuş Olabilir Bunu Kabul Ediyorum Ama İtham Edilen Şeyede Dikkatini Çekmek İsterim Bir Yorum Onaylanmadı Deyip Hemen Yaftalamak Liseli Çoçukların İşidir

Az Çok Tanıdığımı Düşünüyorum Seni Aklı Selim Bir İnsansın .! Öngörü Diye Bir Şeye de Sahipsin

Biraz Daha Çerçeveli Bakmanı Tavsiye Edicem !

Şuda Varki SDN ve TTnet Dirsek Teması Halindeler Ve SDN Sosyal Platform Sağlıyor TTnet'e Taraflı Olacaklarını Düşünelmesi Normal .

Bu Dirsek Temasından Birazda Şirket Korunuyor Bardağın Dolu Tarafı Gösteriliyoda Olabilir
Pazarlama Stratejisi Giriyor Devreye .!