• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Shiftdelete Nin Dergi Olmasını İstermiydiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Shiftdelete.net in Dergi Olmasını İstermiydiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    52
  • Anket kapatılmış .

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Evet Arkadaşlar Aklıma Geldi Sorayım Dedim.. Bu Konu İstek Değil Merak Yüzünden Açılmıştır:)

Ayrıca Dergi Olmaya Karar Verselerdi Alırmıydınız:D

Bu Konuyla Aynı Olan Bir Sürü Konu Açıldı... Ama Yetkililer Şimdilik Böyle Düşünmüyoruz Dediler. Eğer Olsaydı. Her Ay Alırdım...

yaw bence olsa süper olur .... ama ucuz bi fiyata ... bedavaya dergi mi var ..... bütçe yeterse olması süper olurdu...

Bedava Olurmu? Saçmalamayın Lütfen =)

ya istanbulda bedava gaste vatdı bu da bedava dergi olsun...))))

Sitemiz yeter bize dergiye gerek yok bence.

Evet isterdim tabiki ama olur olmazmı bilemem..:)

Ne gerek var ki dergiye falan. Editörler bütün gelişmeleri bizimle günü gününe paylaşıyorlar. Bunu ayda bir kereye niye düşürsünler.

1 aylık haberleri okumaktansa haberleri anında netten takip etmeyi tercih ederim...

İçinde adı bilinmeyen hatunlar olacaksa neden olmasın : ) şaka bi yana iyi olurdu ama öyle dergi kitap kurdu değiliz ki anında haber geliyo siteden gereksiz bence

dergiler kapatmayı düşünüp sadece netten yayın yapmayı düşünürken , ne dergi çıkarması :D

dergide samimi ve içten bir video inceleme bulabilecek misiniz ki? bence SDN hakkını vererek çok güzel incelemeler ve bilgilendirmeler yapıyor. Henüz hakettiği yerde değil ama bir gün o konuma ulaşacağına eminim.

Bu bir öneri değil ya.. merak konusu :d gelmeyin bu kadar üzerime :D

Dergiyide sola dayalı olarak basarlar :P

Merhaba Arkadaşlar,

Bir konuyu daha burada hatırlatayım: SDN'de çalışan neredeyse herkes eskiden dergi editörüydü. :) Heyecan olsun diye internet yayınında çalışmıyoruz.

Güzel günler dilerim.

Sevgili Troy YTÜ'de yapılan konuşmada neden dergi çıkartmayacakları konusunda güzel bir konuşma yapmıştı ki bence orada anlattıkları gerçekten doğruydu. Derginin getirisinden çok götürüsü olacağı kanısındayım SDN için.

İnternette tüm gelişmeleri sıcağı sıcağına takip ediyoruz.Bırakın aylık dergiyi,günlük gazete haberleri bile bayat geliyor.

Olsa da böyle siteden çok farklı olsa süper olur yani siteden bambaşka şeylerden yani nasıl diyim haber sitelerindeki gibi bilim,gündem,dünya, yeni sinema film seansları falan(oluyor dergilerde çoğu bunların)afişler hatta kendi yaptığınız ya da sitedeki programlardan birini seçip bir cdye koyup dergiyle verebilirsiniz süper olur ki böyle 2 milyon olsa haftalık olsa büyük olsa çünkü hergün 2 tl bana fazla yani.He üyeyiz diye torpil yaparsınız :D süper olur yani.

olursa çok tutulur... Ayrıca Reklamlardan gelir sağlanıp uygun bir fiyata satılabilir...

hayır istemem. çünkü güncel olmuyor dergiler. internet dergiciliği en iyisi =)

Olsa alırdım, ama Troy bunu bir çok kez açıkladı ve ben de olmaması taraftarıyım :D