- Reaksiyon puanı
- 9,827
Hocam olabilir kusuruma bakmayın. Ben de forumdaki bazı kullanıcılardan duydum.Yanlış bildiğinizi belirtmek isterim.. Sanırım buna kulaktan duyma deniyor.
Hocam olabilir kusuruma bakmayın. Ben de forumdaki bazı kullanıcılardan duydum.Yanlış bildiğinizi belirtmek isterim.. Sanırım buna kulaktan duyma deniyor.
Forum Developer farklı birisi.Bildiğim kadarıyla Furkan artık Forum Developer olarak devam ediyor. Ama emin değilim.
Baturay Sertol diye birisi daha gelmiş, o kim?Forum Developer farklı birisi.
En sonunda kendi isteğiyle istifa etti.Hocam olabilir kusuruma bakmayın. Ben de forumdaki bazı kullanıcılardan duydum.
Bkz: Künye - Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.NetBildiğim kadarıyla Furkan artık Forum Developer olarak devam ediyor. Ama emin değilim.
Soyadı Özsoy. Ve SDN ile benim bildiğim bir bağı kalmadı.Künyede yazılı olan yazılım sorumlusu Furkan Şahin bizim bildiğimiz By Efsane nickli Furkan değil sanırım?!
Forum geliştiricisine bakın.Künyede yazılı olan yazılım sorumlusu Furkan Şahin bizim bildiğimiz By Efsane nickli Furkan değil sanırım?!
Evet doğru ya, şimdi hatırladım, bizim Furkan'ın soyadı ÖZSOY'du.Soyadı Özsoy. Ve SDN ile benim bildiğim bir bağı kalmadı.
hayata geçirdiğinde bilgilendirisen sevinirimFurkan sdn ile tamamen bağını kesti. Kendisi ile 2,3 hafta önce konuşmuştuk. Forum developer adlı kişi ile hiçbir bağlantısı olmadığını söylemişti.
Kendisinin şuan bikaç blog projesi var ve onlarla ilgileniyor. Ki bu blogların içerikleride ne sdndeki içeriklerle bağlantılı nede forumdaki içeriklerle...
hakikaten serkan incinin (ki kendisinden zerre haz etmem) inci capsi bırakması gibi artık öyle bir site yokUzun Zamandir Yoktum ve Foruma Ne Zaman Gelsem Furkan Kardesimin Mutlaka Konu Basliklarindan Birinde Bir Girdisi Olurdu. Sorup Sorustutarak Buraya Geldim ki Yazik Cok Yazik Etmisler Furkanima.
Hersey Bir Cirpida Nasil Sifirlanabiliyor Buna Anlam Veremiyorum.
SDN Icin Gununun Neredeyse Tamamini Sarfeden ve Istikrariyla Herseyi Ortada Olan Biri
Neden Bunca Zamandir Kuyusunu Kazmadida SDN'nin Ilerlemesi Icin Caba Sarfetti.
Eksikliklere Bir Gunah Kecisi Lazimmis Anlasilan Fakat Bu Kabullenilebilir Birsey Degil.
Boylesi Kolay Bir Sekilde Furkan'i Aramizdan Almaniz Cok Ama Cok Uzucu.
@Hakkı Alkan Herzaman Foruma Kulagini Sagir Ettin Etmeyede Devam Ettigini Goruyorum. Daha Ne Kadar Forum Uyelerinin Fikirlerine Goruslerine Sirtini Donerek Devam Edeceksin. Bilmedigimiz Birsey Varsa Gelip Bizi Aydinlatin. Diri Diri Birini Gomdugunuz Dusuncesiyle Uyelerinizi Ciddiye Almadiginiz Dusuncesiyle Basbasa Birakmayin.
Şirketler ve yöneticilerin yaptığı veya alt kademe çalışanlarının şirket imajını bozmaması için gerekli tedbiri alır ve sizinle işimiz olmaz deme lüksüne sahip şahsi kurumlardır, hırsız hırsızlığına utanmaz ama mağdur olan genelde suçludur.) =Olaylar olduğunda forumda aktif değildim. by efsane'nin nasıl birisi olduğunu da bilmiyorum ama SDN yönetiminin by efsane ile yollarını ayırma gerekçesi beni tatmin etmedi açıkçası.
Kurduğun cümle o kadar devrik ve kural dışı ki, üç kere okumama rağmen hiç bir şey anlayamadım... ?Şirketler ve yöneticilerin yaptığı veya alt kademe çalışanlarının şirket imajını bozmaması için gerekli tedbiri alır ve sizinle işimiz olmaz deme lüksüne sahip şahsi kurumlardır, hırsız hırsızlığına utanmaz ama mağdur olan genelde suçludur.) =
O değil hakkı bey 6 ay olmuş neredeyse...süper sorular. bunlara teker teker yanıt vereceğim yakında.