• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Shiftdelete.net'e girince internet explorer donuyor

Merhaba internet explorer 9 kullanıyorum shiftdelete.net 'e girince internet explorer donuyor sorun nedir?
2yq68.png

Sorun bildirildi arkadaşlar, en kısa sürede çözülecektir.

An itibariyle sorun görünmüyor...

arkadaşın bahsettiği dertten bende muzdariptim İE 9 da shiftdelete sayfasını açtığımda ya ilk açılışta yada girdikten sonra başka bi sayfayı açınca bende de donup kalıyor veya appcrash hatası ve komut dosyası hatası gibi hatalar veriyordu en sonunda chrome geçtim kurtuldum ama explorer da aynı sıkıntı hala devam ediyor..

ben sdn ye girmiyorum doğal olarak donmada olmuyor

2 Gündür Sdn Tıkladıgımda bu komut dosyası Durdurulsunmu hatası alıyorum explorer i kitliyor evet demek zorunda Kalıyorum işkenceye Döndü iyice Bendemi kaynaklanıyor diyerek bir kac hareket yaptım explorer üzerinde ama nafile :crying: Chrome de Sorun yok

Bu sitenin kronik sorunlarından biri.Lütfen alıcınızın pardon browserınızın ayarlarıyla oynamayınız.:wink:

bende bir kac gündür aynı sorunu yasiyorum :S crome ile girdm ama alıskın olmadiğimdan dolayi sıkıldım :p

Bendede an itibariyle sorun gözükmüyor... Her türlü tarayıcıyla giriyor...

Aynı şekilde 2-3 gündür Opera'dan bu siteye giremiyorum. Opera'yı kilitliyor.

an itibari ile internet explorer 8 Hiç bir sıkıntı kalmamış Teşekkürler SDN