Yardım Türk Telekom hattıyla internet paylaşımı yapılamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mly

Doçent
Reaksiyon puanı
88
Arkadaşlar merhaba son 20 gündür Türk Telekom hattımda interneti sorunsuz kullanıyorum ancak internet paylaşımı yapamıyorum. iPhone 15 Plus kullanıyorum ayarlara girdiğim zaman kişisel erişim noktası soluk olarak görünüyor, tıklayamıyorum. Hattımı başka bir telefonda denedim o telefonda da durum aynı oldu. Benim telefonuma başka bir Türk Telekom hattı takınca sorunsuz şekilde internet paylaşımı yapabildi.

Bu durum sorunun hattan kaynaklı olduğunu ispat etmekte müşteri hizmetleri kendileriyle alakalı bir durum olmadığını söylediler. Apple destek ekibide cihazıma uzaktan erişerek kontrol ettiler. Cihazda bir problem olmadığını söylediler. ChatGPT Türk Telekom'dan bir kısıtlama yapıldığını öne sürüyor müşteri hizmetlerinin kaldırabileceğini söylüyor. Ancak onlar da böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Nasıl çözebilirim?

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,020
Hat kapasitesinden kaynaklı olabilir. Her türlü Türktelekom ile ilgili.

Mly

Doçent
Reaksiyon puanı
88
hat kapasitesi nedir? Daha önce normal çalışıyordu şimdi 20 gündür hiç paylaşım yapamıyorum çözüm öneriniz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hat kapasitesi nedir? Daha önce normal çalışıyordu şimdi 20 gündür hiç paylaşım yapamıyorum çözüm öneriniz var mı?

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,020

Bölgede altyapıyı aşan bir yoğunluk olabilir. Ama 20 gün önce çalışıyorduysa sonradan oluşan teknik bir sorun var.

Mly

Doçent
Reaksiyon puanı
88
farklı bir şehire gittim orada denedim yine aynı sorun sadece benim hattımda var zaten yanımdaki kişiler de türk telekom kullanıyor onlarda sorun yok

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Yönetici
Emektar
Reaksiyon puanı
718
Telefon ile ilgili bir problem gibi gözüküyor. Garantisi varsa talep edebilirsin.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,020
farklı bir şehire gittim orada denedim yine aynı sorun sadece benim hattımda var zaten yanımdaki kişiler de türk telekom kullanıyor onlarda sorun yok
Senin kartı başka telefonda dene. Yine olmuyorsa yeni bir SIM kart çıkarttır.

Mly

Doçent
Reaksiyon puanı
88
Bu sim kartı farklı bir cihazda( iphone 15 ) denedim yine aynı sorun devam etti sorun sim kartta olduğu kesin gözüküyor. Hattımı 3 g den 4.5 g ye geçirmek için yeni hat talep edeceğim bakalım yeni hatta sorun devam edecek mi

Sorun sadece bu hat ve iPhone cihazlarda oluyor. Hattımı Android cihaza taktım bu sorun olmadı.

Son düzenleme:

Mly

Doçent
Reaksiyon puanı
88
şöyle bir şey farkettim internet paylaşımı yapamayan hat 3g destekli ve ayarlarda operstör ismi türk telekom 67.0 yazıyor. Kardeşimin 3 g destekli hattı var ayarlarında türk telekom 58.0 yazıyor o paylaşım yapabiliyor ne olduysa operatör güncellemesi ile oldu bence