Shiftdelete.net

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0ReiS0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Arkadşalar shiftdelete.net i Nasıl buluyorsunuz Ben Bir Yeni Üye OLarak Hayran Kaldım :}

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ShiftDelete.Net'e Hoş Geldiniz!

ShiftDelete.Net internet yayıncılığının imkânları ve getirilerini kullanılarak oluşturulmuş bağımsız bir bilgi ve iletişim teknolojileri sitesidir. ShiftDelete.Net'te bilişim teknolojileri dünyasındaki güncel gelişmeler anında ziyaretçilere aktarılmakta; yazılım ve donanım incelemeleriyle birlikte ShiftDelete.Net editörlerinin katıldıkları etkinlikler fotoğraf ve videolarla birlikte okurlara sunulmaktadır. Ayrıca, ürün incelemelerimiz her zaman videolarla beraber sunularak, internetin etkileşim nimetinden faydalanılmaktadır.

Bunların yanında ShiftDelete.Net'in alâmet-i farikası olan animasyonlar ve adım adım uygulamaları destekleyen foto-dersler de okurlarımıza sunduğumuz diğer içeriklerdendir.

ShiftDelete.Net içinde yayınlanan tüm içerik, düzenli ve estetik kaygılar gözetilerek sunulmaktadır. Böylece okuyucu menüler arasında kaybolmaz ve istediği konuya rahatça ulaşır. ShiftDelete.Net'de yayınlanan haber ve makaleler bilişim teknolojileri haberciliği konusunda deneyimli bir ekip tarafından hazırlanmakta olduğundan sunulan içeriğin kalitesi yüksektir.

İletişim Bilgileri

Şu an için teknik anlamda "sektöründeki lider kuruluş" olan ShiftDelete.Net'e aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz. Bilişim teknolojileri üzerine çalışan işletmeler incelenmesi istenen ürünler ve yayınlanması istenen haberler için aynı bilgilerle bizimle temasa geçebilir, ürünleri bu adresimize gönderebilirler.Ürünler ve haberlerin sitede değerlendirilip değerlendirilmeyeceği ShiftDelete.Net'e ait bir karardır; ama iyi orta gol getirir.

Adres: Cemsultan cd. No: 4/6 4. Levent 34416 Kağıthane İstanbul
Telefon: +90(212) 269 70 87
E-posta: sdn@shiftdelete.net

Kullanım Şartları

ShiftDelete.Net dâhilinde verilen bilgilerin doğrulukları, işe yararlılıkları ve güncellikleri herhangi bir şekilde teminat altında değildir. Bu sitede yazılanları uygulamanız veya onları başkalarıyla paylaşmanız sonrasında üçüncü şahıslar tarafından uygulamalarından doğacak zararlar, doğacak yararlar gibi kullanıcıların kendilerine aittir. Kezâ yüzlerce lira ödeyip aldığınız programlarda da benzer bir metin olduğunu hatırlatmak isteriz.

Haber ve gelişmelerle ilgili bilgilendirmeler editör veya yazarlarımızın hiçbirine rüyalarında vahyedilmediklerinden, haberler genellikle güvenilir kaynaklardan ve hatta firmaların kendilerinden gelmektedir.

Sitemizden dışarıya verilen internet bağlarının içerikleri bizi ilgilendirmemektedir. Biz en doğru şekilde bilgilendirici bağlar vermeye çalışıyoruz; fakat bunların da doğrulukları ve işe yararlıkları garanti altında değildir.

ShiftDelete.Net, birden fazla platformda sorunsuz çalışan, açık kodlu olan ve özgürce dağıtılabilen Mozilla Firefox tarayıcısı düşünülerek tasarlanıyor ve geliştiriliyor. Her ne kadar bu yazılımın sizde de sorunsuz çalışacağını garanti edemiyorsak da, kullanmayı düşünürseniz www.mozilla.com adresine gitmeniz yeterli. Elbette sadece o adrese gidince olaylar çözülmüyor; indirmek ve kurmak gibi zahmetleri de göze almanız gerekecektir. Bunun yanında birçok güncel internet tarayıcısıyla ShiftDelete.Net'i rahatlıkla gezebilirsiniz.

Etkileşim

ShiftDelete.Net internetin getirdiği etkileşim üzerinde çalışan bir yayın oldu için okurlarına da bilgi paylaşımı için ortam sağlamaktadır.

Forumlarımız her okuyucumuza açıktır. Haber ve makale yorumları, haberi yapılmış konu veya yazılmış makale hakkındaki görüşlerin paylaşılması içindir. Forumlarda genel ahlâk kurallarına mugayir, şiddete ve ayrımcılığa sevk eden ve Türkiye Cumhuriyeti yasalarınca suç sayılan şeyler haricinde her şeyi yazabileceğiniz bir yerdir.

Okur yorumları, kullanıcıların kimliksiz olarak içerik hakkında fikirlerini bildirebileceği bir alandır. Buradaki yorumlar da konuyu saptırmadığı, firmalarla ilgili mesnetsiz bir lekeleme çabasına girilmediği, ahlak ve yasalara uygun olduğu sürece yayınlanır. Aynı şekilde yorumlarda gerekli gereksiz internet bağlantıları verilmesi yorumların yayınlanmamasına sebep olabilir.

Kurallara uymayan iletiler anında en yakın nükleer deney sahasına götürülüp imha edilmektedir. Düşünce ve ifade özgürlüğünün sınırları konusundaki tartışmalarımız, ShiftDelete.Net'i zora sokacak durumlarla (diğer adıyla Türkiye Cumhuriyeti kanunları) çevrelenmiştir.

Forumlarda ve yorumlarda paylaşılan bilgilerin kullanımdan doğacak yararları ve zararları yine uygulayan kişilere aittir. Üyelerimizden birinin "geçen gün ipsiz bungee jumping yaptım, şahaneydi" demesine istinaden bir başka üyemizin bunu deneyerek kafayı gözü yarmasına pek ihtimal vermiyoruz; fakat bu açıklamayı yapmadan da rahat edemiyoruz.

Forumlarda ve yorumlarda üyelerin yazdıkları yine üyelere aittir ve onların kişisel görüşleridir. Forumda yapılan bir telif hakkı ihlâlinin sorumluluğunu ihlâli yapan kullanıcıya atmak için bir saniye bile düşünmeyeceğiz.

Üyelik Hakkında

ShiftDelete.Net forumlarına üyelik ücretsizdir. Kurallara ve kanunlara uygduğunuz sürece sınırsız şekilde kullanabilirsiniz. ShiftDelete.Net olarak size düzenli veya düzensiz aralıklarla e-posta gönderebiliriz, yeniliklerden haberdar edebiliriz. Belki de bu bültenler içinde küçük reklamlar yayınlayacağız; fakat asla kişisel bilgilerinizi üçüncü şahıslara vermeyeceğiz. Üçüncü şahıslar bize saldırır da bu e-posta hesaplarını kötü emellerine alet ederse elimizden üzülmekten başka bir şey de gelmeyecektir.

Üyeliğinizi kötü amaçlar (meselâ nifak tohumları ekmek veya bunların hasadında bilfiil bulunmak) için kullanmayacağınızı düşünüyoruz. Sitemize üye olduğunuzda bu şartları kabul ettiğinizi varsayıyoruz. Merak etmeyin, minik yazılarla özel maddeler eklemedik.

Okuduğunuz için teşekkürler.

ShiftDelete.Net 2005-2008 / Bazı hakları saklıdır.

http://shiftdelete.net/site/SDN-Hakkinda.html

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Tamam önce başlığı düzelt bakalım da ...

Neden nefret ettiğiniz sitelere açmak istedin ne alaka ???

Yani msjda çok beyendim yazmışsında ....

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
:D zavallı 0ReiS0 sdn yi nasıl buluyosunuz yazmış 80 tane uyarı gelmiş :D ;D

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Konuyu yanlış yere açmışsın bende buraya taşıdım....

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ehehe konuya kimse girmemiş herkes başka şeylerden bahsetmiş bende bu geleneği bozmayarak konuya girmiyorum.
Harbiden ya iyiki adam bir konu açtı yani sizde haaaaa :)

rave

Asistan
Reaksiyon puanı
0
konu neydi? ne kaçırdım acaba?

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
eveeet konuya giriyorum :}
yokk ya neyse bende girmiyim (: