• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Shiftdelete.net Yeni Görünüme Geçiyoor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@What The Hell Forumun değişmesi biraz zor ;) Değişse bile en baştan değişmesi gerek. Yani konulara sansür uygulanmaması gerekiyor. Daha fazla açmayayım yoksa... :cursing:

Bence çok güzel olmuş :thumbup1: Eğer forum değişecekse bence şekil aynı ama kaplamaları anasayfaya uygun olabilir.

sanırım üzerinde yıllarca çalışıldı ama onca yılın emeği bu olmamalıydı

tasarımı güzel olmuş ama çok sağlam seo çalışmasına ihtiyacı var.

Biraz karışık gibi gözüküyor çok inceleme Fırsatım olmadı ama güzel olur yenilik

Tasarım olarak daha modern duruyor ama çok sıradan ve hatalı bir tasarım olmuş bana göre
-Arka plan rengi ile desc diye isimlendirdiğiniz ksımları birbirine çok yakın hiç renk yokmuş gibi duruyor
-Widget diye isimlendirdiğiniz kısımlara çerçeve eklemek ve çerçeveye gölge eklemek daha şık bir tasarım sunacaktır
- Sosyal medyada shiftdelete kısmı sayfanın altında olması daha mantıklı sayfa bitti sandım ilk başta :D
-Logo tasarıma uymamış gibi elden geçirilmeli bence :D

Emeginize sağlik tasarim cok guzel olmus. Aksaklilar elbette olucaktir. Eger bi süre kullaniciya kapatilip son hali sunulsaydi eminim hatalar yok denilcek kadar olurdu. Ama bizi mahrum birakmadiniz siteden. Her sey oturucaktir elbet. Emeginize saglik tekrardan.:)

forumdan son başlıkları yukarı taşısanız daha ıyı olacak

Sdn'de bir bütünlük sorunu var. Portal ve forum sayfasının birbiri ile alakası yok. Şuanda yeni portalında üzerinde çalışmak lazım. Üstekki header portalda ki logo başka forumda ki başka fontla yazılmış. Hepsi bir bütün olsa göze daha hoş gelecek bence. Birde forumdaki başlıklar bayağı altta kalmış.

Eh sonunda yeni tasarım gelmiş. Hayırlı, uğurlu olsun :)

Neyse ki son üç saattir üç kişi uğraştığımız taşıma işi sırasında buradaki yorumları okumamışım. :)

resimlerdeki düşük çözünürlüğün sebebi nedir acaba? Yoksa sadece bende mi öyle?

Yeni tasarımı beğendim.

Sayfalamada sıkıntı var sanırım.

iBkdvLI.png

Bence slider kismi mouse ile uzerine tiklayinca degilde uzerine gelince degismeli haberler. Tiklayinca icerik sayfasina gitmeli. Bunun duzeltilmesi lazim. İlla tikladiktan sonra buyuk resime tiklamamiz gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...