yeni ne sitesi açılacak ki acep. işe yarar bir şey mi yoksa benzeri heryerde bulunabilecek bir sitenin türkçeleşmiş şekli mi.
Yokbugün bir webmaster ile anlaştık.
Yeni açılacak olan 2 site kesinlikle Wordpress olacak ama SDN, kendi CMS'i ile devam edecek gibi görünüyor.
Ancak SDN'e çok daha modern bir tasarım gelecek mutlaka.
Drupal'de bize çok hızlı destek verecek kişiler şu anda yok. Çok destek veren var ama nasıl desek asıl işleri bu olmadığı için bizim kahrımızı çekemezler sanırım![]()
Panel için yok fakat site için var. Panel zaten sade bir yapıya sahip olduğu için mobilde sorunsuz çalışıyor.evan şöyle bir soru sorayım ozaman
dle de mobil arayüz varmı hem site için hem panel için ayrıca konu açıldığında otomatik pingleme yapıyormu konunun linkini
Yolda kalmaya devam olacaktı sanırım.Bu derenin altından sular akalı çook oldu.Kendi yazılımımızla yola devam
![]()
Yolda kalmaya devam olacaktı sanırım.
Ben anasayfanın uygulamasının yolda kaldığını düşünmüyorum, hatta bizim için wordpress'ten onlarca kat daha elverişli...
Ben WP'yi savunmuyorum zaten, DLE için oldukça basit şeyler anasayfanın uygulamasıBen anasayfanın uygulamasının yolda kaldığını düşünmüyorum, hatta bizim için wordpress'ten onlarca kat daha elverişli...
ama görsel açıdan facia olduğunu belirtmek gerekumarım bu konuda çalışma yapılıyordur.
Ben WP'yi savunmuyorum zaten, DLE için oldukça basit şeyler anasayfanın uygulaması![]()
SDN'yi beğenenin WP'yi beğenmesi doğalBildiğim kadarıyla görsellikle ilgili çalışmalar var ama ayrıntıları hakkında hiç fikrim yok.
Herkese kendi kullandığı güzel, mesela wp varken dle kim ki benim içinde..![]()