Shiftdelete.net sitesi için tasarım değişikliği yapılacakmı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan such
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

such

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet sormak istediğim bu alışılmış klasik sdn sitesinin kullanıcı yüzü neden daha teknolojik bir arayüz ile değiştirilmiyor yada değiştirilse daha iyi olmazmı.Zira ben bir kullanıcı gözüyle baktığımda web2.0 dedikleri şey almış başını gidiyor sdn bence bu konuda biraz geriden gidiyor daha iyi bir arayüz daha hoş bir tasarım bence gerekli :)

Ha birde hemen basit ama işlevli demeyin kimi özellikleri çalışmıyor.Forum yeterince nasibini almış mesela bundan sitede nasiplense olmazmı ?

teknojen

Doçent
Reaksiyon puanı
0
olsa iyi olabilir ama bu da forum gibi BETA falan olmadan olsun

Sheythun

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Bu konuda pek yorum yapmayayım şimdi. Sevgili Troy ne dersin bu konu hakkında?

:)

ecrin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
such dedi ki:
Evet sormak istediğim bu alışılmış klasik sdn sitesinin kullanıcı yüzü neden daha teknolojik bir arayüz ile değiştirilmiyor yada değiştirilse daha iyi olmazmı.Zira ben bir kullanıcı gözüyle baktığımda web2.0 dedikleri şey almış başını gidiyor sdn bence bu konuda biraz geriden gidiyor daha iyi bir arayüz daha hoş bir tasarım bence gerekli :)

Ha birde hemen basit ama işlevli demeyin kimi özellikleri çalışmıyor.Forum yeterince nasibini almış mesela bundan sitede nasiplense olmazmı ?
bence olabilir değişiklik olur ama tabi bunu site yöneticisi bilir

such

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya tabikii site yöneticisi bilir ama tatmin edici bir cevap alamadık daha :)

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
forum üzerinde bir takım değişiklikler yapıldı şu ana kadar ve bundan sonra da değişiklikler yapılmaya devam edilecek.
Site anasayfa için ise bekleyin ve görün diyorum sadece

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Değerli Dostlar,

Elbette bu konuda bir sürü çalışma yapılıyor; diğer taraftan bu çalışmaların hiçbiri size sunulacak kıvama gelmediği için içişleri olarak saklanıyor. Aynı anda sadece bir konuyla ilgileniyoruz; önce forum önümüzdeydi ve hâlen devam ediyor.

Vebikisıfır falan bence kendi başına çok da işlevselliğe sahip bir akım değil. Vebikisıfır sadece bir temel. Zira artık vebikisıfır olsun da ne olursa olsun diye kilobaytlarca gereksiz betik yükleniyor ha yükleniyor. SDN'de vebikisıfır denilen özelliklerin kullanılabileceği yer şu an için sadece forum; zirâ kullanılıyor da. Ve Arbalot ve Elmacık sayesinde kodlar da yavaş yavaş temizlendikçe dışı SMF içi SDN olan, çok daha hızlı bir forumumuz olacak.

SDN yine çok işlevsel yeni tasarımlara sahip olacak. Çalışma kampına bir girsek zaten bacadan duman çıkana kadar ortamı terk etmeyeceğiz. :D Tabii bu işlevsellik, ilk baştan beri süregittiği üzere, gereksiz işlevlerin çorbası olmayacak. Beraber çalıştığım ve İYS ile bilfiil ilgilenen dostlarımıza bir övgü olarak demeliyim ki, herkes İYS kullanıyor, SDN İYS kullanımına yön veriyor. Şöyle diyeyim, uzunca bir süre SDN'yi yaparken Mambo'nun varsayılan şablonlarından gray üzerinde çalıştığımızı kimseye anlatamamıştık. O kadar sadeleştirmişiz ki, gören birçok kişi, demek hazır İYS farklı ve özgün görünebiliyormuş, dedi.

Görüşmek üzere, muhteşem günler bizlerle olsun.

ecrin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arbalot dedi ki:
forum üzerinde bir takım değişiklikler yapıldı şu ana kadar ve bundan sonra da değişiklikler yapılmaya devam edilecek.
merak ettim doğrusu:)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Easter egg denilen paskalya yumurtalarının internet terimleri arasına kaçarak yeni bir anlamı ifade ettiğini ve üzülerek bu terimin henüz dilimizde bir karşılık bulamamış olduğunu bildirerek, bu tür yumurtalardan yarın bir gün forumun kuytu köşelerinde veya en uğrak yerlerinde bulduğunuzda mutlu olacağınızı umuyor ve Arbalot ile birlikte bu amaç için canla başla çalışıyoruz.

Bu tek soluklu uzun deyişli cümleyi anladıysanız, kahretsin sizinle işimiz var demektir :P

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
exit(life) dedi ki:
Easter egg denilen paskalya yumurtalarının internet terimleri arasına kaçarak yeni bir anlamı ifade ettiğini ve üzülerek bu terimin henüz dilimizde bir karşılık bulamamış olduğunu bildirerek, bu tür yumurtalardan yarın bir gün forumun kuytu köşelerinde veya en uğrak yerlerinde bulduğunuzda mutlu olacağınızı umuyor ve Arbalot ile birlikte bu amaç için canla başla çalışıyoruz.

Bu tek soluklu uzun deyişli cümleyi anladıysanız, kahretsin sizinle işimiz var demektir :P
:) çalışmalarınızın meyvelerini bekliyoruz. sıcak yaz günlerinde evde tıkılı kod yazmagın ne kadar sıkıcı ve zor oldugunu düşünürsek yakın bir zamanda pek birseyler cıkacagını sanmıyorum ;)

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Eee ooo şeyy... Ofise klima getiriyoruz hemen, kod canavarlarımız endişelenmesin ^^

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Eee ooo şeyy... Ofise klima getiriyoruz hemen, kod canavarlarımız endişelenmesin ^^
biraz daha konuşsam tatilde ayarlarım çocuklar size :P

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Berkin Bozdoğan dedi ki:

Balkon var mı?,Şezlong var mı?
Güneşlik var mı?

such

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arbalot dedi ki:

Bekliyoruz ama fazla bekletmeyin :)
exit(life) dedi ki:

Hmm süprizler her zaman güzeldir ilgi ile seyir ediyor ve bekliyoruz bakalım :)

AhmetMirhat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
such dedi ki:

Bu kadar güzel bir sitenin arayüzü neden bu kadar kötü.Ben de buna bir anlam veremiyorum doğrusu.

Antediluvian

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar coğu kişi kötü diye yazmış..swf üzerine yazılan forumlarda Bu tema en klasıği..Doğal yani

bu arad Geliştirilen.. tasarımı cok merak ediyorum acıkcası..Kolay gelsin size arkadaşlar.