cllksa
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merakla bekliyoruz [emoji3]
Onun için de anket yapılsınO kadar cok hediye var ki hangisini 3. yarismaya koyalim diye düsünüyorlar![]()
O kadar cok hediye var ki hangisini 3. yarismaya koyalim diye düsünüyorlar![]()
Hediyeler sonrada açıklanır yarışma konusunu alsak iyi olurduHele bi sayım bitsin envanteri görelim.![]()
Sonra tam gaz devam ..
Nasıl yarışsak acaba ?![]()
Herkes yeni-eski izlediği Türk dizilerininden birisini yazsın en çok oylanan kazansın .Nasıl yarışsak acaba ?![]()
Herkes yeni-eski izlediği Türk dizilerininden birisini yazsın en çok oylanan kazansın .
Herkes yeni-eski izlediği Türk dizilerininden birisini yazsın en çok oylanan kazansın .
İzlemwn önemli değil ki illaki bir türk dizisi ismi biliyorsundur di miDizi izlemeyenler napcak mesela ben.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Dizi izlemeyenler napcak mesela ben.
Haklısın
Ama o zaman diziyi oylamış oluruz..
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ben bir hediyeleri kontrol edeyim en iyisi![]()
Bu arada unutmadan, 1.nci ve 2.ci yarışmamızda kazanan arkadaşların hediyeleri kargoya verildi.. P.tesi, Salı ellerinde olur diye düşünüyorum.![]()
Heekes KENDİ fotoğrafını atarsa olabilirGüzellik yarışması olsun, SDN en yakışıklı ve karizma ilk 3 üyesine hediye versin.![]()
yarışma neydiki bende katılabilyormuyum biri beni aydınlatsın?Bu arada unutmadan, 1.nci ve 2.ci yarışmamızda kazanan arkadaşların hediyeleri kargoya verildi.. P.tesi, Salı ellerinde olur diye düşünüyorum.![]()