cllksa
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merakla bekliyoruz [emoji3]

Onun için de anket yapılsınO kadar cok hediye var ki hangisini 3. yarismaya koyalim diye düsünüyorlar

O kadar cok hediye var ki hangisini 3. yarismaya koyalim diye düsünüyorlar

Hediyeler sonrada açıklanır yarışma konusunu alsak iyi olurduHele bi sayım bitsin envanteri görelim.
Sonra tam gaz devam ..

Nasıl yarışsak acaba ?
Herkes yeni-eski izlediği Türk dizilerininden birisini yazsın en çok oylanan kazansın .Nasıl yarışsak acaba ?

Herkes yeni-eski izlediği Türk dizilerininden birisini yazsın en çok oylanan kazansın .
Herkes yeni-eski izlediği Türk dizilerininden birisini yazsın en çok oylanan kazansın .
İzlemwn önemli değil ki illaki bir türk dizisi ismi biliyorsundur di miDizi izlemeyenler napcak mesela ben.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Dizi izlemeyenler napcak mesela ben.

Haklısın
Ama o zaman diziyi oylamış oluruz..
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ben bir hediyeleri kontrol edeyim en iyisi

Bu arada unutmadan, 1.nci ve 2.ci yarışmamızda kazanan arkadaşların hediyeleri kargoya verildi.. P.tesi, Salı ellerinde olur diye düşünüyorum.
 [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION]
 [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION]Heekes KENDİ fotoğrafını atarsa olabilirGüzellik yarışması olsun, SDN en yakışıklı ve karizma ilk 3 üyesine hediye versin.

yarışma neydiki bende katılabilyormuyum biri beni aydınlatsın?Bu arada unutmadan, 1.nci ve 2.ci yarışmamızda kazanan arkadaşların hediyeleri kargoya verildi.. P.tesi, Salı ellerinde olur diye düşünüyorum.