Shiftdelete.net Half-Life/Counter-Strike Server'ı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İyi günler / akşamlar. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum, ama can sıkıntısından counter-strike oynarken aklıma geldi. Sizce half-life (ya da) counter-strike server'i açılsa nasıl olur? Oynayan olur mu?

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bir kaç konuda yazdım bunu önerilerde falanda ama her zamanki gibi ciddiye alan olmadı

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İyi günler / akşamlar. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum, ama can sıkıntısından counter-strike oynarken aklıma geldi. Sizce half-life (ya da) counter-strike server'i açılsa nasıl olur? Oynayan olur mu?

Aslıdan bende açılması isterim ama yogunluk ve ilgi duyulacak mı? Benim takıldığım nokta budur. Server açılır 1 hafta oynanır sonra daha kimse ziyaret server'a girmeye bilir.

Mehmet_Tahir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende acılmasını isterim aslında
knightı bıraktık cs ye basladık

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben gelrim...Half-Life da kimse su dökemez elime:D

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aslıdan bende açılması isterim ama yogunluk ve ilgi duyulacak mı? Benim takıldığım nokta budur. Server açılır 1 hafta oynanır sonra daha kimse ziyaret server'a girmeye bilir.

Türkiyede çok az bulunan bir " half-life server " ına yeni bir tane daha eklenirse ilgi duyulacaktır bence..

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Kesinlikle süper olur. Sonuna kadar destekliyorum.
Yönetim, duy sesimizi :)

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet bende katılıyorum ama lisanslı half life server herkeste olmaya bilir :)

Half-Life 2 motoru ile yapılmış half-life oyunlarını oynamak için Steam gerekiyor fakat half-life 1 için lisanslı bir server ve satıldığını sanmıyorum gerçekten.

Karsak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben sürekli oynuyorum ve birçok arkadaşımda oynuyor turnuvalar falan olursa bence çok tutulur

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
rena bildiğin gibi oyunun hiç bir türünü oynamam ama bazen arkadaşlarla cefede cs kapışırız güzel oluyor
ama genelde yenen taraf ben çıkıyorum :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Half life serverleri falan var

www.agmerkezi.com
www.playag.com sitelerinde serverleri bulabilirsiniz.
Ama adamlar çok güçlü dikkat edin ben hep ondan oynuyorum .
Konsola connect hl.agmerkezi.com yazarsanız enterleyin servere bağlanırsınız.Gerçek adamlar.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Zaten o site hediyeli turnuvalar yapıyor başka şehirlerde hepsi toplanıp iki üç gün oynayıp geziyorlar.Mesela te Türkiye'nin öbür ucundan eskişehir'e gelenler var.

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Zaten o site hediyeli turnuvalar yapıyor başka şehirlerde hepsi toplanıp iki üç gün oynayıp geziyorlar.Mesela te Türkiye'nin öbür ucundan eskişehir'e gelenler var.

SDN'nin böyle birşey olamayacağını nereden biliyorsun ki, ilk adımı atarsak herşey sonradan gelir.. Koskocaman teknoloji sitesinin yapamayacağı şeyler değil bence, 1. Geleneksel Shiftdelete.net HalfLife turnuvası :D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Güzel olur ancak bunun götürüsü fazla :) Getirisi pek yok yöneticiler nediyor acaba?

K4D!R

Asistan
Reaksiyon puanı
0
super olur yaa her aksam sdn turnuwaları yaparız clanlarımızı getırerek :D

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
super olur yaa her aksam sdn turnuwaları yaparız clanlarımızı getırerek :D

Clan kayıt için forumda bir bölüm açılarak clan istatistikleri, kişi istatistikleri bile tutulabilir. Bu sayede aylık birinciye birşeyler hediye edebilir, hatta her ay sonunda sağlam turnuvalar yapılabilir..

Sadece istek fazla olsun :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben bir oyun sever olarak half life cs vs zevk alamıyorum bu tür oyunlardan.Yani oyun da olsa ölmenin bir şerefi olur kardeşim:)
Ne o öyle öl kalk öl kalk vur vurul hemde bunlar saniyelik oluyor.Pata küte bir oyun kendimi çok zorladım sevebilmek için ama olmadı..

Tabi sevenlere saygım var zevkler değişir.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Tmm kurun o zaman verdiğim sitedeki expert'e (kendisi Cantuğ abim olur)ya da diğer moderatörlere ya da ben sorim siz de kurarsınız oynarız beraber hatta hediye olarak(uzun turnuvalarda)şu cebit gibi fuarlara gitme hediyesi falan olsa onun gibi şeyler yok işlemci cdsi falan osla ben şimdiden pratik yapmaya başlıyorum aman canım çekti şu connect hl.agmerkezi.com a bağlanıyım kapışalım.

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tmm kurun o zaman verdiğim sitedeki expert'e (kendisi Cantuğ abim olur)ya da diğer moderatörlere ya da ben sorim siz de kurarsınız oynarız beraber hatta hediye olarak(uzun turnuvalarda)şu cebit gibi fuarlara gitme hediyesi falan olsa onun gibi şeyler yok işlemci cdsi falan osla ben şimdiden pratik yapmaya başlıyorum aman canım çekti şu connect hl.agmerkezi.com a bağlanıyım kapışalım.

@ExCeLLeNT; Hazır bir sunucudan daha çok, bahsettiğim clan kaydı, sunucu istatikleri için kendi sunucumuz üzerine bağlı olan bi server kurulması gerekiyor büyük ihtimal. Tabi site sahipleri nasıl uygun görürler orasını bilemiyorum.

@zorhak; eğer ki oynayabileceğimiz daha iyi ve daha çabuk, her bilgisayarın kaldırabileceği bildiğin oyun varsa o konuda tartışmaya açılabilir sanırım :)

Rena

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu arada, orjinal almaya imkanı olan kişiler varsa " Counter-Strike Source " bile olabilir..

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
yaz beni ben gelirim :D counter veya half life farketmez oynabildiğimiz kadarıyla oynarız

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben de gelirim yazın beni de her ney yazıyorsanız.

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bende Sonuna kadar varım. Counter Strike 1.5 olursa tadından yenme valla.... :D