Erthon
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
KİLİT! (&
*SiRiNe* dedi ki:se7en dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:Konu kilitlemek isityorummm diyorummmmmm
yawww sabır![]()
olacak heminize tam yetki verilecek
![]()
bekliyorummmmmmm Zzz
sabırda bir yere kadar ama değil mi....? (&![]()
sen hakkaten bitiksin ya son saatlerini yaşıyorsun sdn de.bak gel bana tam yetkiyi ver sırtın yere gelmezse7en dedi ki:red-bird dedi ki:pesimist dedi ki:Kim esir almış beni yaaAdminim kurtar.. Se7en'ım canım ,hadi canım
![]()
kötü adam yakalandı ve esir alındı hiç se7en'den yardım isteme bu zaten onun fikriydi![]()
ben kesin yalan oldum![]()
bi his sardi icimi artık se7en olmayacak die![]()
baksana troy sankim pusuya yatti pesi zati kötü adam allah allah
pesi güzel kardesim gel gel sana napmislar öle esircik kim demisse ayıp etmis![]()
![]()
se7en dedi ki:
Erthon dedi ki:KİLİT! (&![]()
dead_ghost dedi ki:sen hakkaten bitiksin ya son saatlerini yaşıyorsun sdn de.bak gel bana tam yetkiyi ver sırtın yere gelmezse7en dedi ki:red-bird dedi ki:pesimist dedi ki:Kim esir almış beni yaaAdminim kurtar.. Se7en'ım canım ,hadi canım
![]()
kötü adam yakalandı ve esir alındı hiç se7en'den yardım isteme bu zaten onun fikriydi![]()
pesi güzel kardesim gel gel sana napmislar öle esircik kim demisse ayıp etmis![]()
![]()
![]()
*SiRiNe* dedi ki:se7en dedi ki:
yaaa onu bende düşündümmmm am aben sahici kilit vurmak istiyommmmm![]()
![]()
valla kıyacak üstüne pul biber atacak gibi geliyor banase7en dedi ki:dead_ghost dedi ki:sen hakkaten bitiksin ya son saatlerini yaşıyorsun sdn de.bak gel bana tam yetkiyi ver sırtın yere gelmezse7en dedi ki:red-bird dedi ki:pesimist dedi ki:Kim esir almış beni yaaAdminim kurtar.. Se7en'ım canım ,hadi canım
![]()
![]()
![]()
yok yok ins yasamam benim biricik troy abim var...o kıyamaz bana![]()
![]()
pesimist dedi ki:Şaka hadi şaka girin içeri acıdım![]()
esircan senin yetkilerin nedirki sen kilit vuruyorsun konuya :} çık dışarı bakemmpesimist dedi ki:Şaka hadi şaka girin içeri acıdım![]()
pesimist dedi ki:Zuhahahaha şaka öyle olmaz böyle olur![]()
![]()
*SiRiNe* dedi ki:pesimist dedi ki:Zuhahahaha şaka öyle olmaz böyle olur![]()
![]()
Yaaaa bari bi kerecik yetki verinde kendi açtığım konuyu kilitleyeyimmmm![]()
![]()
![]()
pesimist dedi ki:Ben esir düşmüş bi adamım.. Yetki verin arkadaşa hemen. adminim büyük adminim nerdesiniz![]()
*SiRiNe* dedi ki:pesimist dedi ki:Zuhahahaha şaka öyle olmaz böyle olur![]()
![]()
![]()
![]()
*SiRiNe* dedi ki:se7en bırak yaaa sabahtan beri bi yetki vermedinizzz kilitlemişmiş
sahte kilitci seni HIH
Pesimist yaaa sende hiç boşa acındırma kendini biraz önce hepimizin soluğu kesen sen diyimiydin![]()
patrick dedi ki:harem bir ikiii kalmasın, ablaaa geliyon mu, kardeş sen şu teyzeye bi yer ver hadi bakiim
Edit: :^) Magazin bölümünde "dolmuşçu" olarak gözüküyorum da...![]()
patrick dedi ki:harem bir ikiii kalmasın, ablaaa geliyon mu, kardeş sen şu teyzeye bi yer ver hadi bakiim
se7en dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:se7en bırak yaaa sabahtan beri bi yetki vermedinizzz kilitlemişmiş
sahte kilitci seni HIH
Pesimist yaaa sende hiç boşa acındırma kendini biraz önce hepimizin soluğu kesen sen diyimiydin![]()
ya sabır diom amaolacak gece halledecem yetki isini
![]()
red-bird dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:pesimist dedi ki:Zuhahahaha şaka öyle olmaz böyle olur![]()
![]()
![]()
![]()
vah vay vay şirinecim hiç iyi görmüyorum seni :L