erol_1982
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
red-bird dedi ki:bak erol seni admincan yaptık kıymetini bil![]()
Sağolun redbird hn efendi; sizde olmasanız Troy'a noldu onu infaz mı ettiniz
red-bird dedi ki:bak erol seni admincan yaptık kıymetini bil![]()
erol_1982 dedi ki:red-bird dedi ki:bak erol seni admincan yaptık kıymetini bil![]()
Sağolun redbird hn efendi; sizde olmasanız Troy'a noldu onu infaz mı ettiniz![]()
erol_1982 dedi ki:red-bird dedi ki:bak erol seni admincan yaptık kıymetini bil![]()
Sağolun redbird hn efendi; sizde olmasanız Troy'a noldu onu infaz mı ettiniz![]()
se7en dedi ki:erol_1982 dedi ki:red-bird dedi ki:bak erol seni admincan yaptık kıymetini bil![]()
üzülerek söylüyorum desem yalan olur..Az önce troyu eminönünde gördüm...
yani durum icler acısıydi
![]()
![]()
red-bird dedi ki:se7en dedi ki:erol_1982 dedi ki:red-bird dedi ki:bak erol seni admincan yaptık kıymetini bil![]()
üzülerek söylüyorum desem yalan olur..Az önce troyu eminönünde gördüm...
yani durum icler acısıydi
![]()
![]()
yoksa mendilmi açmıştı;D
red-bird dedi ki:ahahaaaailahi admin dostum
![]()
dead_ghost dedi ki:BU NE LA sabah sabah kamera şakasımı bu ayrıca webcamim kapalı el sallamayı düşünmüyorum.BÜYÜK ADMİN NE YAAA ALLALHIM NELER OLUYOR ***
Nmss dedi ki:se7en bence tepelerde bi yerde yerini hazırla seni ucururken cok gerdirecekler![]()
Nmss dedi ki:se7en bence tepelerde bi yerde yerini hazırla seni ucururken cok gerdirecekler![]()
yokyaw yetkilerim nelerse7en dedi ki:dead_ghost dedi ki:BU NE LA sabah sabah kamera şakasımı bu ayrıca webcamim kapalı el sallamayı düşünmüyorum.BÜYÜK ADMİN NE YAAA ALLALHIM NELER OLUYOR ***
yok yok saka degil tamamiyle gercek dün gece site ben ve bi kac arkadsimiz tarafindan hacklendi...ve cogu arkadasimiza yetki verildi![]()
dead_ghost dedi ki:yokyaw yetkilerim nelerse7en dedi ki:dead_ghost dedi ki:BU NE LA sabah sabah kamera şakasımı bu ayrıca webcamim kapalı el sallamayı düşünmüyorum.BÜYÜK ADMİN NE YAAA ALLALHIM NELER OLUYOR ***
yok yok saka degil tamamiyle gercek dün gece site ben ve bi kac arkadsimiz tarafindan hacklendi...ve cogu arkadasimiza yetki verildi![]()
:}
Arbalot dedi ki:Aramızda kalsın ama Troy bunu makamında gözü olanları öğrenip uçurmak için yapıyor...
bu yetki değil yase7en dedi ki:dead_ghost dedi ki:yokyaw yetkilerim nelerse7en dedi ki:dead_ghost dedi ki:BU NE LA sabah sabah kamera şakasımı bu ayrıca webcamim kapalı el sallamayı düşünmüyorum.BÜYÜK ADMİN NE YAAA ALLALHIM NELER OLUYOR ***
yaww görmüonmu seni böyük admin tahin ettik![]()
Nmss dedi ki:Bana verilen yetkiden hiç memnun değilim ayrıca Ajdar lar nerede![]()
dead_ghost dedi ki:bu yetki değil yase7en dedi ki:dead_ghost dedi ki:yokyaw yetkilerim nelerse7en dedi ki:dead_ghost dedi ki:BU NE LA sabah sabah kamera şakasımı bu ayrıca webcamim kapalı el sallamayı düşünmüyorum.BÜYÜK ADMİN NE YAAA ALLALHIM NELER OLUYOR ***
yaww görmüonmu seni böyük admin tahin ettik![]()
isim değişmiş sadece bana oturan boğa yazarmısın
![]()
dead_ghost dedi ki:ha bugün 1 nisan neşe doluyor insanse7en de ondan ne dolmuş
la günleride unuttuk sayenizde :}