- Konuyu başlatan
Çok agresifsin.![]()
Sen yaptın ben agresif. Niye şikayet ettin

Benim şiirim yok
Gruplarda
Burda da torpil yok değil mi ?
Kesinlikle torpil yok. Şiirinizi yolladığınızdan emin misiniz?
Çok agresifsin.![]()
Benim şiirim yok
Gruplarda
Burda da torpil yok değil mi ?
Sen yaptın ben agresif. Niye şikayet ettin
Kesinlikle torpil yok. Şiirinizi yolladığınızdan emin misiniz?
evet , kesinlikle eminim
---------- Post added at 11:54 ---------- Previous post was at 11:53 ----------
evet kesinlikle eminim
Haklısınız yollamışsınız..
Gözümden kaçmış. Özür dilerim.. Önemli değil. A grubuna ekleriz. A grubundan 3 kişi elenir
![]()
Kimse elensin diye göndermedim mesaj
Sonuçta siz değerlendiriyorsunuz
Kolay gelsin
Olmaz.. Bu yarışmayı bozar. Elenmekten kasıt şu ; Bizim yapacağımız oylamada en az oy alan 2 kişi elenecekti.. Sizi de kattığımız zaman 3 kişi elenir. Olur biter
Eğer kabul etmezseniz yarışmayı iptal ederim.
korkmuştum, kabul etmeyip yarışmayı iptal ettirmekle tehdit edecek diye![]()
Şampiyonlar liginde Ç var mı?
Ben tehdit etmedim.. Bu sdn'de ilk. Kesinlikle soru işareti kalmamalı.
Ç yok ama Gruplar var sayın mod /:
yok yok o anlamda değil
sen kabul etmezsen iptal ederim dedikten sonra arkadaş tehdit eder diye, espri olsun diye yazmıştım ama sanırım eksik yazmışımprd.
diğer gruplar daha sonramı? Yani her grup için oylamaya katılımın yüksek olması açısından bence de bir kaç gün vizyonda kalması yerinde olur.![]()
Sayın efsane,
Şahsım ve diğer üye arkadaşlarımın kafalarında oluşabilecek, olası soru işaretlerine yanıt olması maksadıyla sizlere bir sualim olacak.
Yarışmanızın formatı gereği, yarışmaya katılan "şiirlerin özgün şiirler" olması şartı aranmaktadır. 5 Ayrı Katagoriya ayırarak yarışmaya değer bulduğunuz 40 adet şiir'in "Özgün şiir" olduğunu araştırma şansınız oldumu?
Saygılarımla
Furkan benimde bir önerim olacak ;
Yeni üyelerin ankette oy kullanmaması . Örn : 2010 tarihinden sonraki üyelerin oylarının geçerli sayılmaması gerekiyor diye düşünüyorum , mesela kaldırımlar adlı şiire oy vermiş az önce bir üye ilk yorumu ve tek yorumu o . Bugün üye olmuş neden diğer gruplardaki şiirlere hiç bakmamış![]()
Ne demişti arakadaşımızın biri. "40 adet şiir sahibi 5 gruba ayrılan şirleri oylar ise, oylamaya katılımcı sayısı en az 40 olmalı" Bu arada önceki yorumlarımda da belirttiğim gibi bizler bu tatlı rekabeti maalesef "Antivirüs" anketine döndürmeyi başardık. "En az kasan antivirüs hangisidir" misali ben "x" şiire oy kullandım deyip yorum yazıyor ve bir anlamda o şiir için oy topluyoruz!
a) Grubu: 69 (İlk gün açılan grup)
b) Grubu: 46
c) Grubu: 23
ç) Grubu: ...
d) Grubu: 24
Şiir yarışmasına katılıpta kendi şiirnden başka şiirleri umursamayan katılımcılarımız var! Sözün bittiği yer....
Ben bir katılımcı olarak kendi şiirim dahilinde oy vermedim.Hatta ne yalan söyliyeyim, bir kaç şiir haricinde şiirlerin hepsini okumaya vakit bulamadım bile.Sadece anket sonuçlara göre en yüksek oyu toplayan 2-3 şiire baktım.Oylama günleri biraz kötü denk geldi bana sanırım.(Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri stajım var eve geç geliyorum)
Ne demişti arakadaşımızın biri. "40 adet şiir sahibi 5 gruba ayrılan şirleri oylar ise, oylamaya katılımcı sayısı en az 40 olmalı" Bu arada önceki yorumlarımda da belirttiğim gibi bizler bu tatlı rekabeti maalesef "Antivirüs" anketine döndürmeyi başardık. "En az kasan antivirüs hangisidir" misali ben "x" şiire oy kullandım deyip yorum yazıyor ve bir anlamda o şiir için oy topluyoruz!
a) Grubu: 69 (İlk gün açılan grup)
b) Grubu: 46
c) Grubu: 23
ç) Grubu: ...
d) Grubu: 24
Şiir yarışmasına katılıpta kendi şiirnden başka şiirleri umursamayan katılımcılarımız var! Sözün bittiği yer....