ShiftDelete.Net 1. Şiir yarışması

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ayrı konu Açıp Ankete Tabi Tutmak daha mantıklı.

Yok ayrı konu açacağım zaten de. Bütün şiirler anketli konuya mı yazılsın yoksa her şiir için ayrı konu mu açılsın. İlk seçenek olursa sayfa çok uzun olur. Benim fikrim şiirleri ayrı ayrı açıp konu içerisinde link vermek.

Siz ne dersiniz.

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Şiirleri merak ettim. Ne zaman başlayacak yarışma?

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yok ayrı konu açacağım zaten de. Bütün şiirler anketli konuya mı yazılsın yoksa her şiir için ayrı konu mu açılsın. İlk seçenek olursa sayfa çok uzun olur. Benim fikrim şiirleri ayrı ayrı açıp konu içerisinde link vermek.

Siz ne dersiniz.

Her şiir resim gibi internete upload edilir, linkleri verilebilir... Böyle daha iyi olmaz mı ? Forumda konu kalabalığı olmaz böylece. Resim yerine yazı upload edebileceğimiz site vardır mutlaka :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Şiirleri merak ettim. Ne zaman başlayacak yarışma?

Sen şiir göndermeden başlamayacağız. Ben senden birde Peter'den şiir bekliyordum ama ikinizde göndermediniz :)

Her şiir resim gibi internete upload edilir, linkleri verilebilir... Böyle daha iyi olmaz mı ? Forumda konu kalabalığı olmaz böylece. Resim yerine yazı upload edebileceğimiz site vardır mutlaka :)

O siteyi bilen varsa söylesin.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
rap sözlerim var ama foruma uymaz o yüzden başka bişe yazmaya çalışacağım

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Ayrı Ayrı olursa şiirler Hepsinin okunması lazımki Oy vericekler için buda uzun bir süreç olur ve Katılım az olur onun için hepsi aynı konuda olursa Şiirlerin daha Uygun olur bence.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ayrı Ayrı olursa şiirler Hepsinin okunması lazımki Oy vericekler için buda uzun bir süreç olur ve Katılım az olur onun için hepsi aynı konuda olursa Şiirlerin daha Uygun olur bence.

E o zaman da ya herkes ilk şiir'e oy verir de diğer şiirleri okumazlarsa?

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Her şiirin "Ekran Alıntısı Aracı" ile resmini alınsa, sonrada resimleri koyulsa.. Ben bir tane denedim :) Bunların linki verilebilir :)

şiir 1 deneme

3864.jpg

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Her şiirin "Ekran Alıntısı Aracı" ile resmini alınsa, sonrada resimleri koyulsa.. Ben bir tane denedim :) Bunların linki verilebilir :)

şiir 1 deneme

3864.jpg

Aynısını ben yazacaktım şimdi, sayfayı yeniledim bi baktım sen yazmışsın :D Yalnız şöyle bir durum var: resimler direk konulursa gene uzar sadece link verilirse yeterli olur diye düşünüyorum.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Çok uzun şiirler var ama.

Şiirlerin uzun olmasını mesajın uzaması olarak söylüyorsan dediğim gibi sadece linkler konulursa çözülmüş olur.

Printscreen ile uzunlar sığmaz diyorsan onu da resimleri birleştirerek halledebiliriz :) Hatta direk Paint'te yapılabilecek bir şey.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
21 şiir var :)

Buldum. Şöyle yapalım. Resimlere şiirleri koyacağız. Hani Ilavinya yapıyor ya o şekilde. Ne dersiniz?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ben resmi nasıl göründüğünü göstermek için koymuştum. Link vardı zaten deneme 1 diye :)

21 şiir fazla sürmeyecektir Paint ile. Eğer yapılacaksa yardım ederim :)

Arka plana resim ekleme konusunda çekimserim :)

Yardım edilecek birşey yok arkadaşlar. Ben sizden fikir almaya çalışıyorum. Nasıl yapılacağına beraber karar alalım. Diğer işlemleri ben hallederim. Şiirleri yarışmaya kadar koruyorum ben. :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ben resmi nasıl göründüğünü göstermek için koymuştum. Link vardı zaten deneme 1 diye :)

21 şiir fazla sürmeyecektir Paint ile. Eğer yapılacaksa yardım ederim :)

Arka plana resim ekleme konusunda çekimserim :)

Bence kowalskii'nin yaptığı gibi sadece linkler konulsa yeterli olur ama illa arka plana resim konulacaksa da hepsine aynı resim konulmalı ki haksızlık olmasın...

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bence kowalskii'nin yaptığı gibi sadece linkler konulsa yeterli olur ama illa arka plana resim konulacaksa da hepsine aynı resim konulmalı ki haksızlık olmasın...

Farklı konulacaksa da en güzel arka plan resmini, en çok bağış (!) yapan arkadaşa konmalı :P Evet, arka planlar sabit olmalı... Bu konuda çekimser kalmaktan vazgeçtim. Oyumu arka plan resmi kullanılmamasından yana kullanıyorum :D

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Şiir Japonca olsa sorun olurmu? :D Gördüğüm kadarıyla Türkçe olucak diye bir şart koymamışsınız :mrgreen:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Şiirler Fon Müzikli Olsun! Sesi Güzel Birinide Okutursanız iyi Olur!

Müziğin her Zaman Duyguyu Daha Etkin Yansıttığına İnanmışımdır !

Keşke Herkes Kendi Sesinden Kaydetse O Zaman Çok Daha iyi Olacaktır Ama Bu Öneri için Biraz Geç Kaldım Sanırım!

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49

Konu uzasın bence sorun değil kim şiirini nasıl gönderdiyse öyle yayınlansın hergün şiir yarışması olmuyor sonuçta SDN için ilk bu ve bu özelliğini kullanalım :)

Yarışma ne zaman başlıyor hakkaten ?