kusura bakma arkadaşlarla konuşamayacağımı bilmiyordumburda da beraber olduğunuz belli zaten.
dcden sana yazmıştım özele gelir misin.hocam ben hiçbirşey anlamadım kim kimi koparıyor
bizim beraber olmamız tam olarak neyi değiştircek çocuk sırf whatsapp grubundan laf etti diye mute yedi sence bu mantıklı bir davranış mı ?burda da beraber olduğunuz belli zaten.
Sen şu forumun dcsindeki uygunsuz ppli eleman değil miydin ya hani kız vardı ppnde.bizim beraber olmamız tam olarak neyi değiştircek çocuk sırf whatsapp grubundan laf etti diye mute yedi sence bu mantıklı bir davranış mı ?
Haklıyı korumak suç mu?burda da beraber olduğunuz belli zaten.
Haksız olduğu halde*Haklıyı korumak suç mu?
The Ghost adlı sunucu moderatörü ile sınıf grubunda bi tatsızlık yaşandı diye sunucudan muteledihocam ben hiçbirşey anlamadım kim kimi koparıyor
çocuğun ppsinde mısır gevreği içinde anime kızı var bu yasak mıSen şu forumun dcsindeki uygunsuz ppli eleman değil miydin ya hani kız vardı ppnde.
tam olarak nerede haksız olduğunu öğrenebilir miyim ?Haksız olduğu halde*
Muhittin hangimizin hangimiz olduğunu gayet iyi biliyorsun burada milletin önünde tatava yapma. Konuyu da haksızlıktan milletin aynı discordda olmasına veya profil fotoğrafına çevirme.Sen şu forumun dcsindeki uygunsuz ppli eleman değil miydin ya hani kız vardı ppnde.
haksız oldugunu düşünüyorsun çünkü yakın arkadaşın sana taraflı anlatıyorHaksız olduğu halde*
bruhHaksız olduğu halde*