Sıradan Kullanıcı
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 8,190
Ss’lere bakarsak bakılmıyor. Yetkililer çocuk gibibakılıyor zaten
Ss’lere bakarsak bakılmıyor. Yetkililer çocuk gibibakılıyor zaten
Kişisel problem sayılıyor bu.bu arada madem biz whatsapptan ettiğimiz küfürün sorumlusu oluyoruz bu the ghost adlı arkadaşın whatsapptan ettiği küfürden sorumlu olması gerekmiyor mu
yeni girdiğimi nasıl kanıtlayabilirimdevamı yok mu teknolojik bir olay olduğunda biz yazdığımızda geldi sdn yetkilisi falan diyordunuz onları anlatmıyorsun ve sunucuya yeni girdiğini düşünmüyorum.
Onu senin bulman lazımyeni girdiğimi nasıl kanıtlayabilirim
whatsappdaki küfür ile discordun ne alakası var haksızsınWp üzerinden saygısızca küfürler ediliyor ardından ben de warn atıyorum, sonra da yalan vs söylüyor sunucuda ardından da mute yiyor, sonra bunun acısıyla gelip forumda saçma sapan konuşuyor((
Alıntı yaptığını kişi de moderatörSs’lere bakarsak bakılmıyor. Yetkililer çocuk gibi
Anlamak mı istemiyorsunuz anlamıyorum. Bu gerginlik 1 aydır mevcut. Ben bu swye girdiğimde 2 dk sonra hiçbir şey yapmadan cezalandırıldım.Kişisel problem sayılıyor bu.
Siz başlatıp dcye trollemeye geldiniz çünkü.Anlamak mı istemiyorsunuz anlamıyorum. Bu gerginlik 1 aydır mevcut. Ben bu swye girdiğimde 2 dk sonra hiçbir şey yapmadan cezalandırıldım.
ShiftDelete Discord . Ben öyle anladım yani diğer arkadaşlar oranın üyesi.Olayı net olarak alabilir miyim? SDN Forum Discord mu yoksa ShiftDelete Discord mu?
ShiftDelete discordOlayı net olarak alabilir miyim? SDN Forum Discord mu yoksa ShiftDelete Discord mu?
shift.delete discordOlayı net olarak alabilir miyim? SDN Forum Discord mu yoksa ShiftDelete Discord mu?
ss varsa özelden atsanaArkadaşın bu sunucu ile ilgili söylediği şeyler de var onların da ssi elimde mevcut
Bunu nerden çıkardığınızı alabilir miyim ?Siz başlatıp dcye trollemeye geldiniz çünkü.
arkadaş beni discorddaki Relanov sanıyorss varsa özelden atsana
Kanka şuan haksız durumdasın daha ileri gitme bence de.Bunu nerden çıkardığınızı alabilir miyim ?
Alperen moderatör de sensin galiba.@burnamagold haksızsın, bence kendini daha fazla zorlama
Neden haksız ki bence gayet haklı buradaki şey yetkiyi kötüye kullanmaKanka şuan haksız durumdasın daha ileri gitme bence de.
Kanka ben bi halt anlamadım biraz daha okuyunca?Alperen moderatör de sensin galiba.
Gerçekten olay ne? Anlayan anlatabilir mi?Kanka ben bi halt anlamadım biraz daha okuyunca?
Bir de olayı tam anlatsalar...Olay tam olarak anlatılmadığı sürece kim haklı bilinemez. Şu ana kadar moderatörler yetkisini kötüye kullanmış gibi gözüküyor. Servere giren arkadaşın trolleyeceğini nasıl anlamışlar acaba?
Ben SDN Discord'da moderatörüm ancak olayın benle bir alakası yok.Alperen moderatör de sensin galiba.