Shiftdelete Discord Sunucusu Rezilliiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burnamagold

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kendi sınıf arkadaşımızla yaşadığımız okul içi gerginlikten dolayı shiftdelete discord sunucusundaki haksızlığı size sunmak istiyorum. Bu iki arkadaş bizi gereksiz yere muteleyip haklarımızı engelliyor ve admin olarak görevlerine devam ediyorlar. Bu görevini kötüye kullanmaktır ve #kurallar'da yazdığı gibi kişisel kavgaları discord sunucusuna taşımak yasaktır kuralını aştığını görüyoruz. @BartuGunal ve @THEGHOST kişilerinden şikayetçiyim ve gereğinin yapılmasını istiyorum.

Ekli dosyalar

• ss1.jpg
    ss1.jpg
    13.7 KB · Görüntüleme: 253
  • ss2.jpg
    ss2.jpg
    11.2 KB · Görüntüleme: 273
  • ss3.jpg
    ss3.jpg
    17.6 KB · Görüntüleme: 266
  • ss4.jpg
    ss4.jpg
    24.3 KB · Görüntüleme: 246
  • ss5.jpg
    ss5.jpg
    22.1 KB · Görüntüleme: 227
  • unknown (1).png
    unknown (1).png
    121.2 KB · Görüntüleme: 218
  • unknown.png
    unknown.png
    123 KB · Görüntüleme: 251

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Kendi sınıf arkadaşımızla yaşadığımız okul içi gerginlikten dolayı shiftdelete discord sunucusundaki haksızlığı size sunmak istiyorum. Bu iki arkadaş bizi gereksiz yere muteleyip haklarımızı engelliyor ve admin olarak görevlerine devam ediyorlar. Bu görevini kötüye kullanmaktır ve #kurallar'da yazdığı gibi kişisel kavgaları discord sunucusuna taşımak yasaktır kuralını aştığını görüyoruz. @BartuGunal ve @THEGHOST kişilerinden şikayetçiyim ve gereğinin yapılmasını istiyorum.
@BordoKing doğru mu?

Reaksiyon puanı
645
sen gidip kişisel kavganı discordda da devam ettirirsen mute de atarlar ban da atarlar kick de atarlar ben olsam bende ban atardım

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
sen gidip kişisel kavganı discordda da devam ettirirsen mute de atarlar ban da atarlar kick de atarlar ben olsam bende ban atardım
Benim anladığım kadarıyla, arkadaşıyla whatsappta tartışmış, tartıştığı arkadaşın da arkadaşının discordda yetkisi var o da ona söyleyip warn attırıyor.

BartuGunal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Sunucumuzdaki bir yetkiliye veya üyeye küfür etmek apaçık şekilde cezalandırılır, saygısızlık çok dikkat edilen bir şey. Bu konuyu buraya taşıyarak da rezilliğinizi arttırıyorsunuz maalesef

burnamagold

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar biz kişisel kavgayı başlatmadık sunucuya girdiğimizde yaşanan olaylar ve mod olan arkadaşın yaşı 16

BartuGunal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
benim anladığım kadarıyla arkadaşıyla whatsappdan sonra dc de tartışmış sonrada mute atmış
Wp üzerinden saygısızca küfürler ediliyor ardından ben de warn atıyorum, sonra da yalan vs söylüyor sunucuda ardından da mute yiyor, sonra bunun acısıyla gelip forumda saçma sapan konuşuyor :(((

burnamagold

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sunucumuzdaki bir yetkiliye veya üyeye küfür etmek apaçık şekilde cezalandırılır, saygısızlık çok dikkat edilen bir şey. Bu konuyu buraya taşıyarak da rezilliğinizi arttırıyorsunuz maalesef
sunucu dışında ettiğimiz küfürden dolayı mutelemek size yakışırdı zaten

burnamagold

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Wp üzerinden saygısızca küfürler ediliyor ardından ben de warn atıyorum, sonra da yalan vs söylüyor sunucuda ardından da mute yiyor, sonra bunun acısıyla gelip forumda saçma sapan konuşuyor :(((
whatsapptaki konuşma dilimden senin sorumlu olduğunu bilmiyordum

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Olayı tam olarak anlamış değilim, ancak yetkililerimizin yanlış birşey yapmadığı kanaatindeyim ben. Siz kavganızı sunucuya taşırsanız, warn da atılır mute de atılır.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
İyi de iki arkadaşın wp üzerinden küfür etmesi sdn sunucusunu ne bağlar ki? Eğer o küfürler discordda edildiyse yaptığınız da haklısınız bence.

burnamagold

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Olayı tam olarak anlamış değilim, ancak yetkililerimizin yanlış birşey yapmadığı kanaatindeyim ben. Siz kavganızı sunucuya taşırsanız, warn da atılır mute de atılır.
olayı bizim taşıdığımıza dair bir görsel bulunmuyor bize yapılan muamele sunucuya girer girmez başladı

BartuGunal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14

Scarmigli1 ded

Asistan
Reaksiyon puanı
463
olayların devamı yok bizim arkadaşlar sdnye çağırdı girdiğimizde direk mutelendikten sonra buraya şikayet açmak en büyük hakkım diye düşünüyorum
devamı yok mu teknolojik bir olay olduğunda biz yazdığımızda geldi sdn yetkilisi falan diyordunuz onları anlatmıyorsun ve sunucuya yeni girdiğini düşünmüyorum.

burnamagold

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bu arada madem biz whatsapptan ettiğimiz küfürün sorumlusu oluyoruz bu the ghost adlı arkadaşın whatsapptan ettiği küfürden sorumlu olması gerekmiyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...