Sharecash download yapamıyorum :S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SurqeoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SurqeoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Arkadaşlar hiç bir yerde bulunmayan bir link var.Oda sharecashte.Ama indiremedim.Bunun indirme programının olduğunu falan söylüyor arkadaşlarım.Ama onuda bulamadım.Lütfen konuya hakim birisi bunu bana anlatabilirmi veya programını paylaşabilirmi.Çok teşekkürler.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
İndiremezsin çünkü anket doldurup indirme yapılıyor.Ama Türkiye'ye ait anket olmadığı için Türklerin indirmelerine izin verilmeyen bir site.İndirme programları var çoğu virüslü oluyor burada paylaşılması doğru olmaz warez içerik barındırır.Daha önce bir program ile bir iki dosya indirmiştim sonra o programda bozuldu indireceğin programları virustotalde taratmadan denememeni tavsiye ederim.

SurqeoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Artık Türkiyeyede anket varmış.Hatta bu anket türkçe ve opinion surveys yapıyor.Bir göz atsanız :S

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
O anket sitesine bilgilerini verip sonraki sayfada telefon var yapıyorsun anketi açıyor eğer ankette verenlerin kriterlerine uyuyorsan anket bittikten sonra indirmene izin verir.İstedikleri kriterlere uymuyorsun anket yarıda kalır bitiremediğin için dosyayı indiremezsin.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Linki de paylaşsaydın keşke

wansjaxell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Linki de paylaşsaydın keşke

arkadaşlar ben bi program indirdim içindeki password.txt yi açtığımda bana 2 tane site linki veriyor ama ikiside survey sitesi.. Ben bu sitelerden indiremedim!! :( sizden; indirip, başka bir siteye (survey olmayan) upload etmenizi istiyorum..Yapabilecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..Site linkleri :

http://tnij.org/nvfu

or

http://tnij.org/nvfw ...