Shaiya

Skelatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aeria games' in (runes of magic in yapımcıları) böyle bir oyunu varmış. Bugüne kadar gözden kaçırmışım paylaşayım dedim. Oynayan var mı? Nasıl bir oyun bilgi verebilir misiniz ?

Ansiklopedik bilgi ------> http://tr.wikipedia.org/wiki/Shaiya

deschain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi oyundur. Bir ara oynadım ve şu aralar senin de paylaştığın gibi duyar oldum. Bir yenilik vs falan var heralde :D

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Türkiye sunucusu 2009 yılının ağustos ayında resmî olarak başlayan oyun, LEVEL Dergisi'nde 2009 yılının en iyi animasyona sahip MMORPG'si ödülüne lâyık görülmüştür. 2009 da ilk çıktığından beri oynadığım bir oyundu . Gerçek bir bağımlısıydım. 2 sene önce bıraktım oyunu.Çünkü oyunu paraya çevirdiler. Güçlü olmak için oyuna para yatırmak gerekiyor. Şu ana kadar 250 tlye kadar para yatırmışlığım vardı . Çok zevkli bir oyun . Para yatırırım ben derseniz oynayın güzel oyun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sağolun cevaplar için. deneyeceğim. deneyimlerimi paylaşırım yine buradan

vermidon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam herkese :) şu sıralar tekrar duydum oyunu. oynamıştım da bıraktım tekrar mı başlasam diyorum bir yenilik mi oldu acaba ?

deschain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de aynı durumdayım işte de bir bilgi yok. büyük bir update falan mı geliyor bilen yok mu yav :)

Skelatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yahu ben de çok duyar oldum patch söylentilerini. Çıkarsa eski oyuncular da tekrar döner gibime geliyor ama bekleyip göreceğiz...