SFV Uzantılı Dosyalar Nasıl Açılır?

chaos79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, sadece bir bilgisayarda çalışan bir program var elimde, harddisk serinumarasını kaydediyormuş, DVD üzerinde,bunun için öncelikle aktivasyon yapılıyor internet üzerinden yazılım aracılığı ile o bilgisayara o dvd yi her taktığınızda size lisanslı olduğunu tanıyor. Cep telefonunda izleme imkanınız yok,sadece o bilgisayara mahkumsunuz. , sonra program içindeki player uzantısı SVF olarak atılmış dosyaları açabiliyor. Sonuçta bunlar video dosyası, kopyalanabilir olması gerek, uzantı SVF olduğundan kopyalasanızda işe yaramıyor. Bu dosyaları *avi formatına nasıl çevirebilirim. Cep telefonunda izleyebilmek istiyorum. Sonuçta hayat yolda geçiyor yada hareket halinde.

mehmet maske

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, sadece bir bilgisayarda çalışan bir program var elimde, harddisk serinumarasını kaydediyormuş, DVD üzerinde,bunun için öncelikle aktivasyon yapılıyor internet üzerinden yazılım aracılığı ile o bilgisayara o dvd yi her taktığınızda size lisanslı olduğunu tanıyor. Cep telefonunda izleme imkanınız yok,sadece o bilgisayara mahkumsunuz. , sonra program içindeki player uzantısı SVF olarak atılmış dosyaları açabiliyor. Sonuçta bunlar video dosyası, kopyalanabilir olması gerek, uzantı SVF olduğundan kopyalasanızda işe yaramıyor. Bu dosyaları *avi formatına nasıl çevirebilirim. Cep telefonunda izleyebilmek istiyorum. Sonuçta hayat yolda geçiyor yada hareket halinde.
bu konu banada coook lazım arkdas ne yaptın bu konuyu

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
SWF demek istediniz sanırım ?

SWF - Wikipedia, the free encyclopedia

Bir adobe video formatıdır. Bunun için flash'a ihtiyacınız var.

Android için;

SWF Player - Flash File Viewer - Android Apps on Google Play

Windows için;

Swiff Player

Ayrıca bu iki video'yu izlemenizi de öneririm;

SWF dosyasını başka bir formata da çevirebilirsiniz ama çevirme işlemi genelde sıkıntılıdır ve kayıplı olur (Genel olarak benim tecrübem bu yönde) o yüzden orjinal formatında kullanmanızı öneririm.

Son düzenleme:

mehmet maske

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SWF demek istediniz sanırım ?

SWF - Wikipedia, the free encyclopedia

Bir adobe video formatıdır. Bunun için flash'a ihtiyacınız var.

Android için;

SWF Player - Flash File Viewer - Android Apps on Google Play

Windows için;

Swiff Player

Ayrıca bu iki video'yu izlemenizi de öneririm;

SWF dosyasını başka bir formata da çevirebilirsiniz ama çevirme işlemi genelde sıkıntılıdır ve kayıplı olur (Genel olarak benim tecrübem bu yönde) o yüzden orjinal formatında kullanmanızı öneririm.
SWF Degil .sfv olacak elimde egitim cd var. cd takınca activasyon istiyor saana verilrn aktivasyonu giriyon calısıyor bu activasyon 2 sefer kullana biliyon tamam simdi benim activasyon bitti.nasıl bitti dersen bilgisayarda sorun oldu formatladık tekrar cd activasyon istedi yine problem oldu mecbur girecen acmiyor degilse cd icinde dosya türü sfv gözünüzü seveyim halledelim sunu

Ekli dosyalar

• Adsızf.jpg
    Adsızf.jpg
    161.3 KB · Görüntüleme: 678
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    112.2 KB · Görüntüleme: 630
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    112.2 KB · Görüntüleme: 673

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Winrar işini görür. SFV (Simple File Verification) formatı zannedip yok dedim, swf demek istemiştir. Ama sfv diye sıkıştırma formatı varmış. İlk kez duydum o_O

mehmet maske

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olmuyor olmuyor eronis arkadas video bu ders anlatım mutlaka vardır bi hilesi activasyon kodu girdikten sonra video normal acılıyor cd icinde bu anlamadım

mehmet maske

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yardım edin lütfen mutlaka vardır cözum

LasLasLas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çözümü yok sonuçta o video da ki kodek programa entegrelenmiş o yüzden başka programlar ile açamazsınız bu arada sana özel mesaj yazdım özel mesaja bakar isen sevinirim.