Sevmiyorum Ama Onlar gibi Sövmüyorum

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Emoların tek nefret ettiğim tarafı Türkçe'yi berbat etmeleri.! Onun dışında benim bi alıp veremediğim yok zaten ;)

menderesk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaa bırakın emoların tipleri herseyi anlatıyor.resimlerdeki gibiler ise resmen pislige ozeniyorlar.hani canakkale gecemediler fransızlar v.b ülkeler icten kaleyi almıslar.orada sehit olan insanların kemikleri sızlıyordu simdi.yazık

menderesk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada bir yazarın sozu var:"Türkçemizden her kaybolon bir kelime vatan toplamızdan alınan bir toprak parcası gibidir"
tam olarak herhalde boyleydi

My_Immortal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer bir harfi sorun yapacaksanız sizden de örnek verelim, ne dersiniz?:happy:
Emin olun o arkadaş sizden daha çok dikkat etmiş türkçesine!!

aha geldi bi tanesi :D hey Allahım :D

üsste altını çizdiğim kelimeye dikkat :D

"aha geldi bi tanesi"
Öncelikle türkçede "aha" ve "bi" diye kelimeler yoktur.. "aha" yerine "işte" kullanılabilir... "bi" yerine de "bir", türkçeyi katlettiniz diyorsunuz ama önce bir kendinize bakın..:icon_-1: Diyecek bir şey bulamayınca o bir harfe taktınız.. Saçmalıyorsunuz!!:razz:
Ayrıca türkçeyi berbat edenler emolar değil, tikilerdir!!:angry:

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
http://www.emoturkey.com/emolari-sevmemelerinin-nedeni-ne-olabilir-t21352p4.html

Bu sayfadaki yorumlardan bir kaçı ;

yaA aRkadaşLar bnCe bİzLer emoLarIn saçLarı boyaLı,yüZün yaRısı kaPaLı içİn oLabilirr.Bide giYim taRzımız insanLara çok farkLı geLioOo.. Bazı emoLarDa pirSinq fLan takTığı içİn oLabilirr. beNim DüşünCem Bu vaLLa..

yh soNucda herqes ßizi sewmq zorNda deqiL !! ama ßazıLarı war qi oLayı aßarta aßarta coq büüq bi soruN haLine qetrioLAr. özeLLiqLe erqeq emoLara tepqi coq büüq. meseLa esqi$ehirde 1 - 2 meqan dı$ında erqeq emo doLa$maz . istese de doLa$amaz cnqü oLaya we onLara baqı$ acıLarı o qadar aßartıLı qi.. ßi coq arqada$ımı tanıorm " mutant , uzayLı , insan deqiL Lan bu " qißi LafLarından doLayı uzatmaq için ayLarca uqrastıqı sacLarını qestiren emoLar biLiorm . ßazıLArı taqmaz söyLeniLenLeri ama ßazıLarı da qerceqten incitici LafLAr söyLüoLar ..

İşte nefret ettiğim bu benim My_Immortal ;)

My_Immortal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O sitede türkçeyi bozanlar "sözde" uyarılıyorlarmış zaten.. Ayrıca türkçeyi bozanlar sadece emolar değildir..Emo olan da bozar, popçu olan da rapçi olan da bunun onun emo olmasıyla popçu veya rapçi olmasıyla alakası yok.. O kişiyle alakalı bir şey.. Sanki sadece tüm emolar türkçeyi bozuyormuş gibi gösteriliyor.. Benim de demek istediğim bu..:innocent:
Bir de şu var.. Türkiye'de kaç tane "gerçek" emo var ki? O sitedekilerin çoğu özenti..

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Evet tam istediğim noktaya geldin.Emo takılanların çoğu özenti olduğundan zaten bu şekilde kişiler ve kişilikler ortaya çıkıyor.O yaptığım alıntılarda tam çözemesemde kendilerinin emo olduğunu iddia edip savunuyorlar.Acaba kaç tanesi Emotional Rock'ın ne olduğunu biliyor ? :)

cArEfUUL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pardon ama emo ne demek her gün yeni kelimeler duyuyorum

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Asılda bu türkçe kelimeleri bozuk yazanlar sadece emolar değil artık.. Öyle bi özenti olmuşki bakıyorum msnde rockcısıda rapçiside krosuda yazmaya başlamış.. "maksat ortama katılmak.."

My_Immortal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşte bu özentiler yüzünden gerçek emoların da özenti durumuna düşmesi benim hoşuma gitmiyor..

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Onlar sahte emolar.. Biz geçek emo geleneğini yaşatanlarız demek mi yani ?.. :D

Emo geleneğini koruma ve yaşatma derneği.. olsaya..

My_Immortal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben sadece genelleme yapılmasına karşıyım.. Özenti özentiliğine devam etsin beni o ilgilendirmez..:D

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Eğer bir harfi sorun yapacaksanız sizden de örnek verelim, ne dersiniz?:happy:
Emin olun o arkadaş sizden daha çok dikkat etmiş türkçesine!!

"aha geldi bi tanesi"
Öncelikle türkçede "aha" ve "bi" diye kelimeler yoktur.. "aha" yerine "işte" kullanılabilir... "bi" yerine de "bir", türkçeyi katlettiniz diyorsunuz ama önce bir kendinize bakın..:icon_-1: Diyecek bir şey bulamayınca o bir harfe taktınız.. Saçmalıyorsunuz!!:razz:
Ayrıca türkçeyi berbat edenler emolar değil, tikilerdir!!:angry:

Haklısın ama ben sizin gibi değil yerine deyil veya senden örnek verdiğim gibi konuşmuyorum. İstersen Türkçe yazım kurallarını tartışabiliriz. Ben her türlü tartışmaya açığım.

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Peki My_Immortal bu özentileri nasıl ayıracağız? İki tarafta (özenti olanlarda olmayanlarda) biz emoyuz diyorlar.Nerden anlarız özenti olup olmadıklarını ? :)

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Yahu konu ilerledikçe emitasyon emolar ve orjinal emolar diye bir ayrım ortaya çıktı :D

Nereye varacak bu işin sonu :D

kuyuduzu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dili bilmek değil uygulamak önemlidir. Aha kelimesi Türkçe'de yoktur diyenlere sesleniyorum: Vardır!
Kasten yanlış yazmak var bir de kazayla yalış yazmak var. Yani ben güzel güzel yazarken arada birkaç harf hatası, hece hatası yaparsam bunu kimse dert etmemelidir. :)
Türkçe her şeye kafidir. Bazı kişiler Türkçe'yi ben daha iyi bilirim demeye çalışıyor. Onlara sesleniyorum: Daha iyi bilsen ne yazar, daha iyi mi kullanıyorsun?
Türk kültürü de her şeye kafidir. :) Bu nedir aslında biliyor musunuz? Hani "rap", "punk", "metal", fasası fisosu var ya, işte onlar. Belki de asırlık bir batılılaşmanın eseri.
(Belki konuya yeni bir boyut kazandırmış olacağım belki de bu yorumu hiç yapmamalıydım ama kısadan yazdım işte.)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
My_Immortal^a katılıyorum böyle yaparak sadece seviyenizi göstermişsiniz bütün yorumları okudum gayet komiksiniz bu yeteneyinizi değerlendirin bence ;)

Tipe bak allahım allahım.Size değilde sizin ailenize annenize-babanıza acıyorum.Yazık...

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Emolara gıcığım var bu yüzden bir kişiyi pataklamıştım....

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şu yukardaki iki emocu arkadaş var ya, onlar benim karşıma gerçek hayatta çıkmasınlar. :)

Türkçe'yi bozmuyorlarmış.. O kadar özentisiniz ki şuraya gelip sırf kendinizi ezdirmemek için yeni bir sinerji yaratıyorsunuz. Yok emocular Türkçe'yi bozmazlarmışmış.. Sırf buraya yazmak için Türkçe dersi aldığına bahse girebilirim my_immortal. :) Ya da sen emo filan değilsin. Hani emoların özentisi varmış ya, sen de sanırım o bahsettiğin asıl emoların özentisisin. Yani asıl emoları (Öyle bir şey varsa..) savunan birisin sadece. Zıtlık hepinizin kanında var. Bu değişmiyor malesef. Hep bir karşı olma isteği, bir özentilik.. Nereye kadar?

Yahu o chatlaq_emo mudur neyse, o arkadaşa soruyorum. çatlak = chatlaq mıdır? Türkçe'yi bozmayanlara da bakın hele. :) Bu emoların topunu gebertesim geliyor. Satanist filan da değil bunlar, :S hepsi mal! Evet mallar. Hepsi aynı fabrika çıkışlı seri üretim malları.. Ya gerçekten çok sinirlendim! Basın gidin ya! Bizim kültürümüzde böyle bir giyiniş tarzı var mı ya?! Gidin Avrupa'da yaşayın madem özenti pislikler!!

Forumun huzurunu ve tadını bozucu bu mesajım için özür dilerim ancak böylelerini gördüğümde deliriyorum. Bu da normal bir vatan evladı olduğumdan kaynaklanmakta. Emolar, bu sözüm size: "İnsan olmayı deneyin, unutmayın ki hayvanlarda özgür irade denilen olgu yoktur."

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Ergenliğe girmiş ve girme başlayanların egolarını tatmin etmesi gibi.. Hepsi birbirinin özentisi başka bişey değil..

bykonfizik

Asistan
Reaksiyon puanı
3
136949562e.jpg

My_Immortal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:)
Şu yukardaki iki emocu arkadaş var ya, onlar benim karşıma gerçek hayatta çıkmasınlar. :)

Türkçe'yi bozmuyorlarmış.. O kadar özentisiniz ki şuraya gelip sırf kendinizi ezdirmemek için yeni bir sinerji yaratıyorsunuz. Yok emocular Türkçe'yi bozmazlarmışmış.. Sırf buraya yazmak için Türkçe dersi aldığına bahse girebilirim my_immortal. :) Ya da sen emo filan değilsin. Hani emoların özentisi varmış ya, sen de sanırım o bahsettiğin asıl emoların özentisisin. Yani asıl emoları (Öyle bir şey varsa..) savunan birisin sadece. Zıtlık hepinizin kanında var. Bu değişmiyor malesef. Hep bir karşı olma isteği, bir özentilik.. Nereye kadar?

Yahu o chatlaq_emo mudur neyse, o arkadaşa soruyorum. çatlak = chatlaq mıdır? Türkçe'yi bozmayanlara da bakın hele. :) Bu emoların topunu gebertesim geliyor. Satanist filan da değil bunlar, :S hepsi mal! Evet mallar. Hepsi aynı fabrika çıkışlı seri üretim malları.. Ya gerçekten çok sinirlendim! Basın gidin ya! Bizim kültürümüzde böyle bir giyiniş tarzı var mı ya?! Gidin Avrupa'da yaşayın madem özenti pislikler!!

Forumun huzurunu ve tadını bozucu bu mesajım için özür dilerim ancak böylelerini gördüğümde deliriyorum. Bu da normal bir vatan evladı olduğumdan kaynaklanmakta. Emolar, bu sözüm size: "İnsan olmayı deneyin, unutmayın ki hayvanlarda özgür irade denilen olgu yoktur."

Bence de karşına hiç çıkmayalım.. Senin için çok iyi şeyler olmaz..:razz: Biz kendimizi ezdirmemek için değil, arkamızdan hiç bir şey bilmeden saçma salak yorumlar yaptığınız için yazdık bunları.. En azından ben öyle.. O türkçe dersi saçmalığına hiç girmiyorum zaten..:icon_-1: Özenti pislikmiş..:razz: Sen kimsin ki bize özenti diyorsun? Kimsin sen? Sen çok mu bir şeysin de tanımadığın kişilere özenti diyebiliyorsun! Ahh canım bir de özür de dilermiş.. Ben de senin gibi bir şey bilmeden konuşanları gördüğümde deliriyorum.. :angry:
Haa bir de şunu unutmamak lazım dimi? ÖZÜR DİLERİM:)

Chimera Not : Yazmış olduğunuz mesajlarda biraz daha dikkatli olunuz.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Aslında emolar düzgün yazmak isteseler yazabiliyolarmış.. (bkz:My_İmmortal)

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
:)

Bence de karşına hiç çıkmayalım.. Senin için çok iyi şeyler olmaz..:razz: Biz kendimizi ezdirmemek için değil, arkamızdan hiç bir şey bilmeden saçma salak yorumlar yaptığınız için yazdık bunları.. En azından ben öyle.. O türkçe dersi saçmalığına hiç girmiyorum zaten..:icon_-1: Özenti pislikmiş..:razz: Sen kimsin ki bize özenti diyorsun? Kimsin sen? Sen çok mu bir şeysin de tanımadığın kişilere özenti diyebiliyorsun! Ahh canım bir de özür de dilermiş.. Ben de senin gibi bir şey bilmeden mal mal konuşanları gördüğümde deliriyorum.. :angry:
Haa bir de şunu unutmamak lazım dimi? ÖZÜR DİLERİM:)

Yahu sen hala burda mısın? Bu emolar çok sülük şeyler ya. :D O kadar özentisin ki daha ne olduğunu bilmediğin bir dilden bahsediyorsun.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
emo dediğiniz kesimden ben hiç kimseyi görmedim sanırım...

maksat Türkçe kelime kullanmaksa hepimiz Türkçe konuşalım o zaman

günlük kurduğumuz cümlelerden Türkçe asıllı olmayanları çıkaralım

telefona telefon demeyelim mesela yada kitap kelimesini kullanmayalım yerine ne kullanacaksak artık....

bazen kelimelere çok takılmamak lazım diyorum ben...
isteyen istediği dili kullansın harman yapsın o zaman

bakın benim nickim de latince

My_Immortal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yahu sen hala burda mısın? Bu emolar çok sülük şeyler ya. :D O kadar özentisin ki daha ne olduğunu bilmediğin bir dilden bahsediyorsun.

Seni çok rahatsız etmiş demek ki bu emolar.. (Neden acaba? O.o :) [Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş:pinch:])
Sırf şuraya iki üç cümle yazayım, emoları kendi çapımda ezeyim derdindesin ve bunun için uyarı almayı bile göze alabiliyorsun pess..:) Sen benim bu dili bilip, bilmediğimi nerden bilebilirsin ki? Durmadan aynı lafları söylüyorsun.. Hiç orjinal değil..Hmm.. Bir düşüneyim sanırım eski sayfalara iyica bakmışsın.. Ordan gördüğün lafları bulup bulup yazıyorsun.. Özentiden başka bildiğin kelime yok..Tamam anladık kendini çok iyi tanımışsın.. Sen özentisin alışmışsın bu lafları duymaya ama lütfen başkalarına satma..Biraz kendin söyliyecek bir şey bul.. Tabii zekanı kullanıp, bulabilirsen ya da öyle bir şey varsa..:D

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Seni çok rahatsız etmiş demek ki bu emolar.. (Neden acaba? O.o :) [Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş:pinch:])
Sırf şuraya iki üç cümle yazayım, emoları kendi çapımda ezeyim derdindesin ve bunun için uyarı almayı bile göze alabiliyorsun pess..:) Sen benim bu dili bilip, bilmediğimi nerden bilebilirsin ki? Durmadan aynı lafları söylüyorsun.. Hiç orjinal değil..Hmm.. Bir düşüneyim sanırım eski sayfalara iyica bakmışsın.. Ordan gördüğün lafları bulup bulup yazıyorsun.. Özentiden başka bildiğin kelime yok..Tamam anladık kendini çok iyi tanımışsın.. Sen özentisin alışmışsın bu lafları duymaya ama lütfen başkalarına satma..Biraz kendin söyliyecek bir şey bul.. Tabii zekanı kullanıp, bulabilirsen ya da öyle bir şey varsa..:D

1-Emolar beni çok rahatsız ediyorlar.
2-Kedi değilim.
3-Sen de uyarı aldın.
4-Bilmiyorum, zaten bilmediğim için bilmeni istiyorum. Öğrenmelisin. :)
5-Durmadan aynı lafları söylüyorum. Çünkü emo özentisiyim.
6-Eski sayfalara bakmadım.
7-Kendimi iyi tanıyorum. Ama konuyla alakasını anlayamadım.
8-Sana bir şey satma derdinde değilim. Alınmayabilirdin.
9-Yazdığım tüm yorumlar bana aittir. Anne veya babama yazdırmıyorum.
10-"Zekayı kullanmak" ne demektir ve nerede kullanılır, öğren de gel. Burada 10 bilinmeyenli denklem çözmüyoruz. Alt tarafı herşeyi bilinen emoları inceliyoruz.

Başka sorun veya sözün var mı? :)