- Reaksiyon puanı
- 10
Emoların tek nefret ettiğim tarafı Türkçe'yi berbat etmeleri.! Onun dışında benim bi alıp veremediğim yok zaten 

aha geldi bi tanesihey Allahım
üsste altını çizdiğim kelimeye dikkat![]()
Eğer bir harfi sorun yapacaksanız sizden de örnek verelim, ne dersiniz?:happy:
Emin olun o arkadaş sizden daha çok dikkat etmiş türkçesine!!
"aha geldi bi tanesi"
Öncelikle türkçede "aha" ve "bi" diye kelimeler yoktur.. "aha" yerine "işte" kullanılabilir... "bi" yerine de "bir", türkçeyi katlettiniz diyorsunuz ama önce bir kendinize bakın..:icon_-1: Diyecek bir şey bulamayınca o bir harfe taktınız.. Saçmalıyorsunuz!!:razz:
Ayrıca türkçeyi berbat edenler emolar değil, tikilerdir!!![]()
My_Immortal^a katılıyorum böyle yaparak sadece seviyenizi göstermişsiniz bütün yorumları okudum gayet komiksiniz bu yeteneyinizi değerlendirin bence![]()
Şu yukardaki iki emocu arkadaş var ya, onlar benim karşıma gerçek hayatta çıkmasınlar.
Türkçe'yi bozmuyorlarmış.. O kadar özentisiniz ki şuraya gelip sırf kendinizi ezdirmemek için yeni bir sinerji yaratıyorsunuz. Yok emocular Türkçe'yi bozmazlarmışmış.. Sırf buraya yazmak için Türkçe dersi aldığına bahse girebilirim my_immortal.Ya da sen emo filan değilsin. Hani emoların özentisi varmış ya, sen de sanırım o bahsettiğin asıl emoların özentisisin. Yani asıl emoları (Öyle bir şey varsa..) savunan birisin sadece. Zıtlık hepinizin kanında var. Bu değişmiyor malesef. Hep bir karşı olma isteği, bir özentilik.. Nereye kadar?
Yahu o chatlaq_emo mudur neyse, o arkadaşa soruyorum. çatlak = chatlaq mıdır? Türkçe'yi bozmayanlara da bakın hele.Bu emoların topunu gebertesim geliyor. Satanist filan da değil bunlar, :S hepsi mal! Evet mallar. Hepsi aynı fabrika çıkışlı seri üretim malları.. Ya gerçekten çok sinirlendim! Basın gidin ya! Bizim kültürümüzde böyle bir giyiniş tarzı var mı ya?! Gidin Avrupa'da yaşayın madem özenti pislikler!!
Forumun huzurunu ve tadını bozucu bu mesajım için özür dilerim ancak böylelerini gördüğümde deliriyorum. Bu da normal bir vatan evladı olduğumdan kaynaklanmakta. Emolar, bu sözüm size: "İnsan olmayı deneyin, unutmayın ki hayvanlarda özgür irade denilen olgu yoktur."
Bence de karşına hiç çıkmayalım.. Senin için çok iyi şeyler olmaz..:razz: Biz kendimizi ezdirmemek için değil, arkamızdan hiç bir şey bilmeden saçma salak yorumlar yaptığınız için yazdık bunları.. En azından ben öyle.. O türkçe dersi saçmalığına hiç girmiyorum zaten..:icon_-1: Özenti pislikmiş..:razz: Sen kimsin ki bize özenti diyorsun? Kimsin sen? Sen çok mu bir şeysin de tanımadığın kişilere özenti diyebiliyorsun! Ahh canım bir de özür de dilermiş.. Ben de senin gibi bir şey bilmeden mal mal konuşanları gördüğümde deliriyorum..![]()
Haa bir de şunu unutmamak lazım dimi? ÖZÜR DİLERİM![]()
Yaratıcılığını kullan, eMoLarRdHaNn HıncchıNnı cHıKKaRRr
http://forum.shiftdelete.net/forum-...ra-sektirin-hincinizi-cikarin.html#post477037
Yahu sen hala burda mısın? Bu emolar çok sülük şeyler ya.O kadar özentisin ki daha ne olduğunu bilmediğin bir dilden bahsediyorsun.
Chimera Not : Yazmış olduğunuz mesajlarda biraz daha dikkatli olunuz.
Seni çok rahatsız etmiş demek ki bu emolar.. (Neden acaba?![]()
[Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş
inch:])
Sırf şuraya iki üç cümle yazayım, emoları kendi çapımda ezeyim derdindesin ve bunun için uyarı almayı bile göze alabiliyorsun pess..Sen benim bu dili bilip, bilmediğimi nerden bilebilirsin ki? Durmadan aynı lafları söylüyorsun.. Hiç orjinal değil..Hmm.. Bir düşüneyim sanırım eski sayfalara iyica bakmışsın.. Ordan gördüğün lafları bulup bulup yazıyorsun.. Özentiden başka bildiğin kelime yok..Tamam anladık kendini çok iyi tanımışsın.. Sen özentisin alışmışsın bu lafları duymaya ama lütfen başkalarına satma..Biraz kendin söyliyecek bir şey bul.. Tabii zekanı kullanıp, bulabilirsen ya da öyle bir şey varsa..
![]()