Sevmiyorum Ama Onlar gibi Sövmüyorum

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ya tam anlamadım emo dediğinz nedir ama
siyah giyinmek siyah oje sürmek siyah göz kalemleri falan benim de favorim:)
bunların kıyafeti değil de mantıkları saçma aslında özentiler tek kalıptan çıkmış gibi biri ne giyse öbürü de aynından giyiyo fabrikadan çıkmışlar sanki seri üretimmm

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Aynen öyle Mert Erkek o :D

Corpus tipleri değil ama mantıkları , hareketleri ve Türkçe'yi berbat edişlerinden nefret ediyorum ben :D

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

Zamanında 11.000 üyesi olduğunu söylediğim Facebook'taki EMO Tedavi Merkezi'nin üye sayısı 22.800'e çıkmış. :D

Haydi emocanlar tedaviye.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
SDN emo tedavi merkezi olsaya .. :D

djwolwerine

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaa eminim böyle giyinenlerin yarısı daha emo nedir duymamışlardır. İÇlerinden biri giyiyo o ona bakıyo giyiyo, biri diğerine benzemeye çalışıyo sonra böyle abidik gubidik bi şeyler çıkıyo ortaya.

allah bu zirzop:icon_:lara akıl fikir versin

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Bazı öğrencilerin sınav kağıtlarını okuyan öğretmenlerimiz sinirleri bozulmuş halde söyleniyorlar :D düşünün artık emoca konuşanlar nasıl yazıyorlar :S

gmduncanidaho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, nedir bu hiddet?
Tamam toplumun genelinden farklılar, bir çok yanlış işe bulaşıyorlar ama siz hiç mi ergen olmadınız?
Hiç mi yapıp da sonradan pişman olduğunuz bir şey olmadı?
Gördüğüm kadarıyla bu tarzdakilerin yaş ortalaması biraz düşük, 4-5 sene sonra bu şekilde giyinmeyecekler, bu şekilde davranmayacaklar bir çoğu.
Bu tahammülsüzlük neden? Size ne zararı var ki?

Ek:
Yanlış anlaşılmasın, lafım "asalım keselim" diyenlere. Konu ile ilgili fikirlerini belirtenlere saygım sonsuz.

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sh€RefSizhL€r

kuyuduzu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdi zevkler ve renkler tartışılmaz ama bir yere kadar.
Emoların kızı erkeği farketmez, kızlarının bir kısmı tatlı olabilir ama sonuçta insan içindesin, kendini dışlatmaya sebep oluşturmamalısın. Bizi dışlıyorlar, bizi satanist sanıyorlar, biz Türkçe'yi bozuyoruz diyorsa bir insan utanmadan ona dieycek söz yoktur. Satanist sanıyorlarsa, ya aldırma ya da millete sanma fırsatı tanıma. Dili bozuyorsun da sen o dili bakkaldan kaça aldın? Babanın malı mı? Düzgün kullan. Sonracığıma bunlar anne babaların yanlış talim terbiyesinden kaynaklanan durumlar ve onlardan küçük olup eksik bilgiyle büyütülmüş olan bebeler de bunları örnek alıyor!
Sonracığıma bazen kız mı erkek mi ayırt edilemiyor. Bir arkadaşımız da belirtmiş durumu zaten. "http://forum.shiftdelete.net/itiraflar/49598-sevmiyorum-ama-onlar-gibi-sovmuyorum-8.html" sayfasında artık içimizde hatun güzelmiş diye geçiremeyeceğizi anlıyoruz. Niye mi? Erkek çıkıyor adiler. Tabi ben şu anda İstanbul'dayım.
Müjdem de var. Sanırım memleketim de vaadedilmiş topraklar arasında. Çünkü orda hiç rastlamadım bu mahluklara. :D Şimdi isim verirsem reklam yapıyor gibi olurum. Ama var yani ülkemizde bunların daha ulaşamadığı yerler.
Bana göre de bu emo sayısı ne kadar çok olursa ülkemizde anne baba eğitiminin o kadar vasattır.

My_Immortal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Emolar hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz, sadece bildiğinizi sanıyorsunuz!!
Yok emolar satanist, yok emolar türkçeyi katleder, yok emolar tikidir, yok emolar eşcinseldir, yok bilmem ne..
Yorumlarınızı okurken çok eğlendim, seviyenizi ortaya koymuşsunuz.. emolara ölüm falan derken..:D
Emolar satanist değildir, satinist olanlar black metalcilerin bir bölümüdür..Onlar da hallerinden çok memnunlar size düşmez onların neye inanıp, inanmadıkları..İster şytana inanırlar, ister Allah'a size ne?
Eşcinsel emo vardır.. yoktur demiyorum ama her eşcinsel emo mudur? Hayır tabii ki..ama nedense herkes böyle düşünüyor.. aa şuna bak emo demek ki eşcinsel xS çok saçma...
Erkek emolarla kızları ayıramamanız da sizin sorununuz.. bir insan bir kişinin cinsiyetini nasıl anlayamaz xS
Emolar türkçeyi katletmezler türkçeyi katledenler tikiliği bırakmış özenti emolardır..
Ayrıca emolar Tokio Hotel dinlemez, tamam dinleyen de vardır ama Tokio Hotel emo falan değildir..
Karışmayın bize! Biz sizle ilgilenmiyoruz fakat ilgilenmek zorunda bırakıyorsunuz.. Hala anlamamakta direniyorsunuz.. HER EMO ÖZENTİ DEĞİLDİR..
Umarım anlatabilmişimdir ya da siz anlayabilirsiniz..

djwolwerine

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Emolar hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz, sadece bildiğinizi sanıyorsunuz!!
Yok emolar satanist, yok emolar türkçeyi katleder, yok emolar tikidir, yok emolar eşcinseldir, yok bilmem ne..
Yorumlarınızı okurken çok eğlendim, seviyenizi ortaya koymuşsunuz.. emolara ölüm falan derken..:D
Emolar satanist değildir, satinist olanlar black metalcilerin bir bölümüdür..Onlar da hallerinden çok memnunlar size düşmez onların neye inanıp, inanmadıkları..İster şytana inanırlar, ister Allah'a size ne?
Eşcinsel emo vardır.. yoktur demiyorum ama her eşcinsel emo mudur? Hayır tabii ki..ama nedense herkes böyle düşünüyor.. aa şuna bak emo demek ki eşcinsel xS çok saçma...
Erkek emolarla kızları ayıramamanız da sizin sorununuz.. bir insan bir kişinin cinsiyetini nasıl anlayamaz xS
Emolar türkçeyi katletmezler türkçeyi katledenler tikiliği bırakmış özenti emolardır..
Ayrıca emolar Tokio Hotel dinlemez, tamam dinleyen de vardır ama Tokio Hotel emo falan değildir..
Karışmayın bize! Biz sizle ilgilenmiyoruz fakat ilgilenmek zorunda bırakıyorsunuz.. Hala anlamamakta direniyorsunuz.. HER EMO ÖZENTİ DEĞİLDİR..
Umarım anlatabilmişimdir ya da siz anlayabilirsiniz..

yaaaaaa bırak şimdi bırak. Böyle bi şeklin nası bi savunması olabilir ki. ŞİRİNLER gibi hepiniz tek tipsiniz. Hepsinin saçları düz aşşağı doğru. Bi tane kıvırcık saçlı EMO görmedim. Kıyafet aynı, herkeste vücuda tayt kıvamı uyum sağlayan siyah kot pantalon. Üste ne olduğunu kimsenin bilmediği çizgilerle dolu siyah tişört. İstisnası yok. Dedim ya Şirinler gibi Bahçıvan EMO, Erkek! EMO, Dişi EMO, biseksüel EMO, triseksüel EMO...

My_Immortal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kıvırcık saçlı emo var ben çok gördüm xS
Ayrıca emolar renkli giyinir senin söylediğin gibi sadece siyah değil siyah giyinenler gothiclerdir.. onların da kendi tarzları..

kuyuduzu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Millet çok istiyordunuz, ahanda geldi bir emo. Buyrun burdan yakın.

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
onurlu yaşam ve gurur hakkında hiç birşey bilmiorlar
yazık ATATÜRK'ün vatanı emanet ettiği gençlik bu olmamalı.yazık çok yazık

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
emocular çıksın bakiyim meydana da boylarının ölçüsünü görelim...

Starcrossed

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tmm dostum :D

Bu arada komiksiniz lan egolarınızı tatmin etmeye çalıyorsunuz.. :) emo falan değilim de görülen köy kılavuz istemez..

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Özentiden başka bişey değil bence...

My_Immortal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AAA emo ya bak konuşabiliyo o.O:D:D
Aaa evet nedense senden daha iyi konuşabiliyor.. Neden acaba..:surprised: Belki emolar tiki olmadığı içindir ha?:D
Off her emo özenti değildir kaç defa söylemem gerekiyor acaba anlayabilmeniz için?:pinch:

chatlaq_emo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
My_Immortal^a katılıyorum böyle yaparak sadece seviyenizi göstermişsiniz bütün yorumları okudum gayet komiksiniz bu yeteneyinizi değerlendirin bence ;)

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Emo'lar bastı konuyu.. :D yetmedimi msnden haberleşerek takviyede gelir.. pöff.. :S