h2ocukluegg
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
anasına yanlışlıkla laf ettiğim kız arkadaşımdan ayrıldım. aslında seviyordum. bi taraftan da bi iticilik mi desem ya da kafalar mı uyuşmuyordu. anlamıyorum ve anlatamıyorum. en iyisi en baştan anlatayım.
güzel bir kızdı. 5 senedir aynı sınıftaydık.ben bu kıza 3 günde kendimi zar zor açtım. yani kız demek istediğimi anladı ve 19/08/2009 22:13:37 de bana itiraf etti.
ben onu 3 haftadır seviyordum ancak o beni 7. sınnıftan beri seviyormuş o zamandan beri benim teklif etmemmi bekliyor ve kimsenin teklifini kabul etmiyor. şu an 9. sınıftayız
ilk kız arkadaşımdı ne yapacağımı bilemiyordum pek romantik birisi de sayılmam... fakat kız benden çok fazla ilgi istiyor. ama benim vaktim olmuyor genelde. 150 mesaj atsak günde birbirimize, 50 mesaj kavga ediyorduk.
sonra barışıyoruz filan. kız derinlere inmeye başladı. bana siyasi görüşümü, en sevdiğim yemeklere kadar sormaya başladı. ben de aynı soruları bu kıza sordum.kız komünist fakat ben de aşırı milliyetçi birisiyim. en başta buradan soğumuştum zaten.
sadece siyasi görüş değil... ne alışkanlıklar ne yaşam tarzımız birbirine uymuyor. kız da beni kendine benzetmeye çalışıyor fakat en küçük taviz vermiyorum. son günlerde şiddetli laf dalaşları etmeye başladım(elin kızını dövecek değilim:sleep
hep yanlış anladı beni. ve de çok seviyordu
ama ben çoktaan soğumuştum. kimseyi ne kırmak ne de üzmek isteyen birisiyim. okullar açılınca mesajlaşmayız unutulur gider diye düşündüm öyle olmadı. kız dışarıda okuyordu fakat her allahın günü arıyordu. olmaz öyle dedim. jigolo muyum ben ki kız beni arayacak erkek beleşten konuşacak?? ben onu aramaya başladım 2 günde 150 kontörün içine ettim. sonra gittim turkcell hat aldım.
vsvs. sonra içimi enişte beye döktüm kendileri matematik öğretmeni. sorunları çözmekle meşhurdur. dedi ki:
sen sevmiyorsun. bunu ilerde kız anlar onu kullandığın düşünür senden nefret eder. falan filan. uygun bir dille kızla konuş dedi. :: ben de konuştum::
senin fazla ilgili olman benim fazla ilgisiz olmamla birlikte olmuyor. en iyisi bitirelim?
cevap: sen bilirsin.iyi akşamlar.
(kızın üzüleceğini sanmıştım
)
ben: bu arada beni diğer erkekler gibi düşünme. seni gerçekten seviyordum fakat birbirimize zerre benzemiyoruz. arkandan konuşacağımı düşünme ve sende benim arkamdan konuşma pls. kendine iyi bak ömür boyu mutluluklar.
("arkandan konuşacağımı düşünme ve sende benim arkamdan konuşma" dedim çünkü burada modadır[heryerde de böyle mi bilmiyorum] ayrıldığının arkasından kötü konuşmak.)
cevap: teşekkür ederim. ve seni seviyorum.
daha da bir şey söylemedim. söyleyemedim kız haala seni seviyorum diyor
böyle işte kızla ayrıldık ve arkadaşları bana söylüyor. kız kaç gündür ağlıyormuş.
benim için hayatta 3 önemli şey vardır.
1 vatan
2 arkadaşlar
3 aile
bunlardan en önde olmak istiyordu fakat en küçük taviz vermediğimi söylemiştim.
artık yoruldum anlatmaktan... siz ne yapardınız benim yerimde olsaydınız???
güzel bir kızdı. 5 senedir aynı sınıftaydık.ben bu kıza 3 günde kendimi zar zor açtım. yani kız demek istediğimi anladı ve 19/08/2009 22:13:37 de bana itiraf etti.

sonra barışıyoruz filan. kız derinlere inmeye başladı. bana siyasi görüşümü, en sevdiğim yemeklere kadar sormaya başladı. ben de aynı soruları bu kıza sordum.kız komünist fakat ben de aşırı milliyetçi birisiyim. en başta buradan soğumuştum zaten.
sadece siyasi görüş değil... ne alışkanlıklar ne yaşam tarzımız birbirine uymuyor. kız da beni kendine benzetmeye çalışıyor fakat en küçük taviz vermiyorum. son günlerde şiddetli laf dalaşları etmeye başladım(elin kızını dövecek değilim:sleep

hep yanlış anladı beni. ve de çok seviyordu

vsvs. sonra içimi enişte beye döktüm kendileri matematik öğretmeni. sorunları çözmekle meşhurdur. dedi ki:
sen sevmiyorsun. bunu ilerde kız anlar onu kullandığın düşünür senden nefret eder. falan filan. uygun bir dille kızla konuş dedi. :: ben de konuştum::
senin fazla ilgili olman benim fazla ilgisiz olmamla birlikte olmuyor. en iyisi bitirelim?
cevap: sen bilirsin.iyi akşamlar.
(kızın üzüleceğini sanmıştım

ben: bu arada beni diğer erkekler gibi düşünme. seni gerçekten seviyordum fakat birbirimize zerre benzemiyoruz. arkandan konuşacağımı düşünme ve sende benim arkamdan konuşma pls. kendine iyi bak ömür boyu mutluluklar.
("arkandan konuşacağımı düşünme ve sende benim arkamdan konuşma" dedim çünkü burada modadır[heryerde de böyle mi bilmiyorum] ayrıldığının arkasından kötü konuşmak.)
cevap: teşekkür ederim. ve seni seviyorum.
daha da bir şey söylemedim. söyleyemedim kız haala seni seviyorum diyor

böyle işte kızla ayrıldık ve arkadaşları bana söylüyor. kız kaç gündür ağlıyormuş.
benim için hayatta 3 önemli şey vardır.
1 vatan
2 arkadaşlar
3 aile
bunlardan en önde olmak istiyordu fakat en küçük taviz vermediğimi söylemiştim.
artık yoruldum anlatmaktan... siz ne yapardınız benim yerimde olsaydınız???