Seviyordum ama sevmiyordum. Ayrıldım:(

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
anasına yanlışlıkla laf ettiğim kız arkadaşımdan ayrıldım. aslında seviyordum. bi taraftan da bi iticilik mi desem ya da kafalar mı uyuşmuyordu. anlamıyorum ve anlatamıyorum. en iyisi en baştan anlatayım.

güzel bir kızdı. 5 senedir aynı sınıftaydık.ben bu kıza 3 günde kendimi zar zor açtım. yani kız demek istediğimi anladı ve 19/08/2009 22:13:37 de bana itiraf etti.:) ben onu 3 haftadır seviyordum ancak o beni 7. sınnıftan beri seviyormuş o zamandan beri benim teklif etmemmi bekliyor ve kimsenin teklifini kabul etmiyor. şu an 9. sınıftayız:) ilk kız arkadaşımdı ne yapacağımı bilemiyordum pek romantik birisi de sayılmam... fakat kız benden çok fazla ilgi istiyor. ama benim vaktim olmuyor genelde. 150 mesaj atsak günde birbirimize, 50 mesaj kavga ediyorduk.:(

sonra barışıyoruz filan. kız derinlere inmeye başladı. bana siyasi görüşümü, en sevdiğim yemeklere kadar sormaya başladı. ben de aynı soruları bu kıza sordum.kız komünist fakat ben de aşırı milliyetçi birisiyim. en başta buradan soğumuştum zaten.

sadece siyasi görüş değil... ne alışkanlıklar ne yaşam tarzımız birbirine uymuyor. kız da beni kendine benzetmeye çalışıyor fakat en küçük taviz vermiyorum. son günlerde şiddetli laf dalaşları etmeye başladım(elin kızını dövecek değilim:sleep:)

hep yanlış anladı beni. ve de çok seviyordu:D ama ben çoktaan soğumuştum. kimseyi ne kırmak ne de üzmek isteyen birisiyim. okullar açılınca mesajlaşmayız unutulur gider diye düşündüm öyle olmadı. kız dışarıda okuyordu fakat her allahın günü arıyordu. olmaz öyle dedim. jigolo muyum ben ki kız beni arayacak erkek beleşten konuşacak?? ben onu aramaya başladım 2 günde 150 kontörün içine ettim. sonra gittim turkcell hat aldım.

vsvs. sonra içimi enişte beye döktüm kendileri matematik öğretmeni. sorunları çözmekle meşhurdur. dedi ki:

sen sevmiyorsun. bunu ilerde kız anlar onu kullandığın düşünür senden nefret eder. falan filan. uygun bir dille kızla konuş dedi. :: ben de konuştum::

senin fazla ilgili olman benim fazla ilgisiz olmamla birlikte olmuyor. en iyisi bitirelim?

cevap: sen bilirsin.iyi akşamlar.

(kızın üzüleceğini sanmıştım:))

ben: bu arada beni diğer erkekler gibi düşünme. seni gerçekten seviyordum fakat birbirimize zerre benzemiyoruz. arkandan konuşacağımı düşünme ve sende benim arkamdan konuşma pls. kendine iyi bak ömür boyu mutluluklar.

("arkandan konuşacağımı düşünme ve sende benim arkamdan konuşma" dedim çünkü burada modadır[heryerde de böyle mi bilmiyorum] ayrıldığının arkasından kötü konuşmak.)

cevap: teşekkür ederim. ve seni seviyorum.

daha da bir şey söylemedim. söyleyemedim kız haala seni seviyorum diyor:)

böyle işte kızla ayrıldık ve arkadaşları bana söylüyor. kız kaç gündür ağlıyormuş.

benim için hayatta 3 önemli şey vardır.

1 vatan
2 arkadaşlar
3 aile

bunlardan en önde olmak istiyordu fakat en küçük taviz vermediğimi söylemiştim.

artık yoruldum anlatmaktan... siz ne yapardınız benim yerimde olsaydınız???

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu nasıl Bir Aşk Anlamadım Sucuklu Yumurta Tamam Bende Bir Milliyetçi Bir İnsanım Ama Kominist Diyede Bir Kızdan Soğumam Hem Daha Kaç Yaşındaki O Daha Düşünceleri Tam Oturmamıştır bile Madem Öyle Onun İstediği Yoldan Git Bir Süre Koministliğe ne Kadar Bağlı Yoksa Köklerinde Ailesinde Öyle Bir Durum Varda Kızda Bundan mi Etkilenmiş .! Kendi Düşüncelerini Açarsın Ona (Madem Seni Soğutan Bu) ne Kadar Paralel ne Kadar Zıt Ona Göre Çizersin Yol haritanı !

Yaftalayarak Hiç Bir yere Varamassın Bu Kız için Değil Her İnsan için.!

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Bir insanın görüşleri zamanla değişebilir isterse yaşı 50 olsun (örnek: Dedem :)) Yaşınız daha genç ve komünizm ya da benzeri düşüncelere dalmak için daha çok erken ve hamsınız. O yüzden ileride kızın görüşleri değişebilir en azından bunu sen başarabilirsin. Ancak bunu başarabilmen için komünizmi iyi bilmen ve açıklarını iyi yakalaman lazım ki kız soğusun bu düşünceden. Ayrıca ailesi büyük ihtimalle bu düşüncede olduğu için kız da böyle düşünüyordur. Uğraşırsan kızı çok çabuk çekersin kendine. Tek mesele buysa çözümü kolay ancak diğer hususlarda da uyuşamıyorsanız o zaman değiştirmen biraz daha zor, karşılıklı adımlar atılması lazım. Ayrıca eğer evlenecek olursan kızı değiştirsen bile komunist düşünceye sahip bir ailen olacak bunu da aklından çıkarma !!

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
komünizme takılmayın. ayrıldım. olan oldu. bu ilk deneyimim. gerçekten sevmiştim ve iyi tanıdıkça bazı sebepler beni ondan soğuttu. ileriki deneyimlerimde bu davranışlarımdan hangisi ni yapmamalıyım ya da hangisi yerinde olmuş:S pek yerinde olmuş göremedim ama:)

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
hocam sen sevmemişsin kendine uyacak sana yoldaşlık edecek her görüşü seninle aynı olacak bir arkadaş aramışsın bunu da kızlarda bulman bence biraz zor.

Bence en iyisini yapmışsın. senin vicdanın rahatsa (ki burada günah çıkardığına göre :) pek rahat değil) doğru olanı yapmışsın demektir.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
hocam sen sevmemişsin kendine uyacak sana yoldaşlık edecek her görüşü seninle aynı olacak bir arkadaş aramışsın bunu da kızlarda bulman bence biraz zor.

Bence en iyisini yapmışsın. senin vicdanın rahatsa (ki burada günah çıkardığına göre :) pek rahat değil) doğru olanı yapmışsın demektir.
aynen kaptanın dediği gibi sen sevgili değil bi yol arkadaşı aramışsın... bi daha derin derin düşünmeden bi ilişkiye başlamazsın artık.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Yuh! Daha yaşınız kaç başınız kaç yahu? Daha 14 yaşındasın ve sevgilinden komünist diye mi ayrıldın? :huh:

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
14 Yaşındasın ! Vatan Sevgisini en azından 16-17 ye kadar erteleyebilirsin. O yaşta yapıcağın hiç birşey yok. Şunuda söylemek gerekirse arkadaşlarını ailene seçme. Arkadaşların gidici olur ama ailen kalıcı. Tavsiye biz bir şey desekte son kararı sen vericen. İyi düşün taşın. Yaşın daha küçük bunuda unutma..

Quadro

Doçent
Reaksiyon puanı
4
abicim sen n'aptın ya :D .. bende milliyetçiyim .. ve şuana kadar çıktığm bütün kızlar karşıt görüşlüydü .. hiçbiri gerçekten öyle olduğu için o görüşü savunmuyordu .. aileden gelen düşünceler bunlar .. onlar karşı görüşü savunurken ben susuyordum sadece .. ve içimden de kıs kıs gülüyordum .. komünizme takılmayın demişsin .. ama senin temel sorun burdan başlamış gibi.. ayrıca senin gerçekten sevdiğinede inanamadım çünkü gerçekten seven insan sevdiği ne konuşursa konuşsun onu görüşleri için yargılamaz .. hee der geçer ..

xoybun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence sen değil kız senden ayrılmış...hep kendi pencerenden açından bakmışsın ....hiç düşündün mü sen kıza uymadın ?????

Miroğlu_80

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Boşver kardeşim kafanı takma biri gider başka biri gelir üzülme...

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
çok değişik enteresan

cih@n3458

Asistan
Reaksiyon puanı
2
aynen senin yaptığını yapardım bende.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
komünizme takılmayın. ayrıldım. olan oldu. bu ilk deneyimim. gerçekten sevmiştim ve iyi tanıdıkça bazı sebepler beni ondan soğuttu. ileriki deneyimlerimde bu davranışlarımdan hangisi ni yapmamalıyım ya da hangisi yerinde olmuş:S pek yerinde olmuş göremedim ama:)

sen daha farkında değilsin be kardeşim. daha ne olduğunu anlamamışsın. cep telefonu susacak. canın sıkıldığında analtacağın kişi anlatılabiliyorsa ailen değilse yandın. duvara karşı bakıcaksın (söz meclisten dışarı ) biraz salak salak. sonra bir şarkı çalıcak, azıcık hatırı varsa o şarkının sende ve onda ahh diyeceksin. elini bir resme uzatacaksın aa o da orda. çekeceksin elini. ve daha önemlisi artık onun olduğu ortamda nefes alırken zorlanacaksın, hiç sevmemiş bile olsan azıcık haysiyetin var olduğu için zorlanacaksın. onun sözlerine espri yapamayacaksın. onun anlattıklarını onaylayamayacaksın. ve onu başkasıyla gördüğünde arkadaşlarına tü kaka derken kendi içince çırpınacaksın kanatlarını duvara vurarak.

ama bunlardan ötesi kimsenin annesine laf etmeyiniz. yanlışlıkla diyorsun ama belli ki onsuz ortamlarda ağzında yeri olan bir laf.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
sen daha farkında değilsin be kardeşim. daha ne olduğunu anlamamışsın. cep telefonu susacak. canın sıkıldığında analtacağın kişi anlatılabiliyorsa ailen değilse yandın. duvara karşı bakıcaksın (söz meclisten dışarı ) biraz salak salak. sonra bir şarkı çalıcak, azıcık hatırı varsa o şarkının sende ve onda ahh diyeceksin. elini bir resme uzatacaksın aa o da orda. çekeceksin elini. ve daha önemlisi artık onun olduğu ortamda nefes alırken zorlanacaksın, hiç sevmemiş bile olsan azıcık haysiyetin var olduğu için zorlanacaksın. onun sözlerine espri yapamayacaksın. onun anlattıklarını onaylayamayacaksın. ve onu başkasıyla gördüğünde arkadaşlarına tü kaka derken kendi içince çırpınacaksın kanatlarını duvara vurarak.

Ayrıca;

O'nunla gittiğin yerlerden geçerken aynı zamanı ikinci kere yaşayacaksın. O'nun en sevdiği ve senin de çok sevdiğin bir şeyi yerken boğazından geçmeyecek. O'nun sana söylediği sözleri başkasından duyacaksın. Arkadaşın O'nun sıkça söylediği bir sözü söylerken arkadaşının değil, O'nun sesini duyacaksın. O'na söylediklerinden dolayı pişman olacaksın. Hayatında başka birinin olması fikri seni çıldırtacak. Başka bir erkeğin O'na dokunuşunu hayal ederken gözlerin dolacak. Ve sen başka bir kıza dokunurken "Keşke O olsaydı..." diyeceksin. Gözlerin yine dolacak ama alman gereken teselliyi O'ndan değil de yeni kız arkadaşından alacaksın. O'nun sana dinlemeni söylediği şarkıları bilgisayarından silerken sabit diskinin anasını ağlatacaksın ama birkaç gün sonra aynı şarkıyı oturup kahve içtiğiniz bir kafede yine O'nun çok sevdiği kahveyi içerken, önünden geçen bir arabadan duyacaksın. Beyninin haşlandığını hissedeceksin ve burnundan kan geldiğini...

Ne diyorum ben yahu? :)

Sen bunları yaşayacak kadar duygusal değilmişsin ilişkinizde anladığım kadarıyla.

Ama bir yandan da kendimi düşünüyorum. Bittikten sonra sevdiğini inkar etmek en iyisi oluyor. İnkar bazen her şeydir.

Neyse, şu komünist işine geri dönelim. :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Ne çok senaryo yazarı varmış burada da yahu :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Sonunda ayrıldın demek...:)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Görüş ayrılığı, yaşam tarzı farklılıkları gayet olağan şeyler.
Fakat senin bu kızdan ayrılman için sebep "şirinlerdi" değilmi :D
Doğruyu söyle bak:D
Rüyana girsin yedi cüceler olayı aklıma geldikçe gülüyorum hala:D

h2ocukluegg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Görüş ayrılığı, yaşam tarzı farklılıkları gayet olağan şeyler.
Fakat senin bu kızdan ayrılman için sebep "şirinlerdi" değilmi :D
Doğruyu söyle bak:D
Rüyana girsin yedi cüceler olayı aklıma geldikçe gülüyorum hala:D

yok yok alakası yok:) o unutuldu bile...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Peki tamam:)

Hem ayrıca çok gençsin.Daha karşına neler neler çıkacak.Yaşayıp tecrübe edeceksin.Sonrada geçmişe bakıp güleceksin...

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
benim sevgilim olacak ve ben ayrılacağım
hayır hayır :D :mrgreen:
içine kpanık biri olduğum için ;)