İstersen experya espi de yazabilirsin sorun yok :mrgreen:iPhonebiz experya espi mi yazıyoz
bu arada aypon dedin aklıma geldi bir tane gazetede mypon olarak satılıyordu iPhone un çakması
![]()
İstersen experia espi de yazabilirsin sorun yok :mrgreen:
Mypon. İyiymiş![]()
Sakin olun arkadaşlar...
Abi sende gordun ama adamin dedigi lafa bak oyle laf denirmi hic
Hangi dediğine bozuldunuz merak ettim. Feristah ne demek biliyor musunuz. Eğer bilmiyorsaniz lütfen netten kopyala yapıştır yapmayın.
Hoş bir kelime değil argo bir kelime ve genellikle gunluk hayatın aksine polemiklerde kullanilan bir kelime orneklendirme yaparsam guzel seyler cikmaz ama cok begeniyorsan bu kelimeyi kendine saklayabilirsin madem bozulmuyorsun
Şimdi google dan anlamını aratip buraya yapıştırir mısınız. Eğer ben yanlış bilmiyorsam Feristah işini en iyi yapan anlamına geliyordu. Tam olarak nerde olduğunu bilmiyorum ama bir yerde Cebrail diye de geçiyordu . Yanlış biliyorsam özür dilerim...
Edit: http://www.son-dakika.org/nedir/farsca-feristah-ne-demektir-anlami-nedir.html
http://m.nedirnedemek.com/feriştah-nedir-feriştah-ne-demek
Sana söyleyeceğim tek şey, Adam Ol!
zihniyete bakarmısınız arkadaşlar.. kızın manitası cüsse/fizik/kuvvet olarak aşşağıda ise manitasına göz koyulup sorun çıkarsa erkeği dövüp elinden manitası alınabilir öylemi.ne bozuk bir zihniyet layyynnn bu!!!!Asık falan degilim goze kestirdim sadece ayrıca erkek arkadası beni o fizikle doverse dunyayı terk ederim (2 yıl taekwondo 6 ay kickbox sagolsun)
zihniyete bakarmısınız arkadaşlar.. kızın manitası cüsse/fizik/kuvvet olarak aşşağıda ise manitasına göz koyulup sorun çıkarsa erkeği dövüp elinden manitası alınabilir öylemi.ne bozuk bir zihniyet layyynnn bu!!!!
Oyle bi tip degil ya zannetmiyom bayaa sessiz sakin bisey cok nadir konusuyo desem yalan olmaz.Ama soyle bisey var bana yanimdan gecen her kız bakıyo neredeyse (ego tavan)
merahlanma deluğanlu ben ohudum yorumları ama senin yolun yol değil.madem bildiğini okuycan ne işin var forumda! git kafana göre takıl!Ustteki yorumlari okusaydin neden yazdigimi anlardin o cusseyi
Sevgilisi olan bir kızdan hoslanmak doğru bişeymi ?
Sizce olaya "yuva yıkanın yuvası olmaz" gözüylemi bakmamız lazım yoksa "kalede kaleci var diye gol atmayacazmı" boyutundamı bakmakmı lazım ?
Okul çıkışında kızın sevgilisinin kafasına beyzbol sopasıyla vur ayağına ağır bi taş bağlayıp denize at ve son olarak delilleri yok et.
​KIZ SENİNDİR.