Sevgilisi olan kıza...

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sevgilisi olan bayan bacımdan öte bi şey değildir olamazda gönlü bana kaysa bile usülüyle güzelce konuşurum anlatırım

böyle şeyler bize ters aga

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hangi dediğine bozuldunuz merak ettim. Feristah ne demek biliyor musunuz. Eğer bilmiyorsaniz lütfen netten kopyala yapıştır yapmayın.

Hoş bir kelime değil argo bir kelime ve genellikle gunluk hayatın aksine polemiklerde kullanilan bir kelime orneklendirme yaparsam guzel seyler cikmaz ama cok begeniyorsan bu kelimeyi kendine saklayabilirsin madem bozulmuyorsun

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hoş bir kelime değil argo bir kelime ve genellikle gunluk hayatın aksine polemiklerde kullanilan bir kelime orneklendirme yaparsam guzel seyler cikmaz ama cok begeniyorsan bu kelimeyi kendine saklayabilirsin madem bozulmuyorsun

Şimdi google dan anlamını aratip buraya yapıştırir mısınız. Eğer ben yanlış bilmiyorsam Feristah işini en iyi yapan anlamına geliyordu. Tam olarak nerde olduğunu bilmiyorum ama bir yerde Cebrail diye de geçiyordu . Yanlış biliyorsam özür dilerim...

Edit: http://www.son-dakika.org/nedir/farsca-feristah-ne-demektir-anlami-nedir.html
http://m.nedirnedemek.com/feriştah-nedir-feriştah-ne-demek

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi google dan anlamını aratip buraya yapıştırir mısınız. Eğer ben yanlış bilmiyorsam Feristah işini en iyi yapan anlamına geliyordu. Tam olarak nerde olduğunu bilmiyorum ama bir yerde Cebrail diye de geçiyordu . Yanlış biliyorsam özür dilerim...

Edit: http://www.son-dakika.org/nedir/farsca-feristah-ne-demektir-anlami-nedir.html
http://m.nedirnedemek.com/feriştah-nedir-feriştah-ne-demek

Zerduş(atese tapanlar) inancında meleğe "ferişteh" denmektedir.Ama gunumuzde daha cok dogu bolgelerde olmak uzere bu kufur(feriştah) yayginlasmaktadir.Su an tartismamiz gereken bu degil bence tutupta birisi bu tarz bisey derse cevap veririm kimse kimseye o tarz bi argo kullanamaz iması bile soz konusu olamaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sen kendi hamleni en uygun zamanda yap,
herkes bu hayatta tek tir,
sevgilisi annesi abisi vesaire faso fiso,
sen hamleni iyi yap o kadar,

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Asık falan degilim goze kestirdim sadece ayrıca erkek arkadası beni o fizikle doverse dunyayı terk ederim (2 yıl taekwondo 6 ay kickbox sagolsun)
zihniyete bakarmısınız arkadaşlar.. kızın manitası cüsse/fizik/kuvvet olarak aşşağıda ise manitasına göz koyulup sorun çıkarsa erkeği dövüp elinden manitası alınabilir öylemi.ne bozuk bir zihniyet layyynnn bu!!!!

ByBatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oglum bikmadinizmi lan bos kaleye bile gol atamamaktan. Bide dolusunu dene kardesim bisey olmaz

cuvaldız

Doçent
Reaksiyon puanı
5
empati yap senın kız arkadasına bırı yazsa hos olurmu

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zihniyete bakarmısınız arkadaşlar.. kızın manitası cüsse/fizik/kuvvet olarak aşşağıda ise manitasına göz koyulup sorun çıkarsa erkeği dövüp elinden manitası alınabilir öylemi.ne bozuk bir zihniyet layyynnn bu!!!!

Ustteki yorumlari okusaydin neden yazdigimi anlardin o cusseyi

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Oyle bi tip degil ya zannetmiyom bayaa sessiz sakin bisey cok nadir konusuyo desem yalan olmaz.Ama soyle bisey var bana yanimdan gecen her kız bakıyo neredeyse (ego tavan :D )

Bir söz vardır ama '' Sessiz atın çiftesi pek olurmuş '' derler :D ona göre yani.

togo2382

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgilisi olan bir kızdan hoslanmak doğru bişeymi ?

Sizce olaya "yuva yıkanın yuvası olmaz" gözüylemi bakmamız lazım yoksa "kalede kaleci var diye gol atmayacazmı" boyutundamı bakmakmı lazım ?

Okul çıkışında kızın sevgilisinin kafasına beyzbol sopasıyla vur ayağına ağır bi taş bağlayıp denize at ve son olarak delilleri yok et.
​KIZ SENİNDİR.

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Sonucu yazarsın merak ettim :D Edit : Çocugun sevgilisini dövüp kızı elinden alırsan eger 1 saat sonra bırak kızı :D yarın öbürgün sanada aynısını yapabilir :) Edit 2 : Biri gelip beni dövüp sevgilimi elimden alsa ya intihar ederim yada öldürürüm heralde :D dikkat et :) Yürek fiziğe bakmıyo bunu öğrendim bunu ciddiye al :) Başarılar

violentx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bekleyeceksin valla yapacak bişey yok