Sevgilisi olan eski öğrenciye fotoğraflı şantaj

Guest Part

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Öğrencisi olan eski sevgilisiyle yeniden ilişkiye girmek isteyen üniversite öğretim görevlisi, reddedilince genç kıza çıplak fotoğraflarıyla şantaj yaptı. Genç kızın ihbarıyla tutuklanan evli ve 2 çocuk babası için 22 yıla kadar hapis istendi.

İSTANBUL’daki bir lisede 2004-2006 yılları arasında edebiyat öğretmeni olarak görev yapan evli ve 2 çocuk babası O.D., o dönemde derslerine girdiği öğrencisi H.E ile aşk yaşamaya başladı. Yaklaşık bir yıl süren ilişkinin ardından O.D., 2006’da liseden ayrıldı ve bir vakıf üniversitesinde çalışmaya başladı. Doktorasını tamamlayan ve 6 dil bilen O.D., eski sevgilisi H.E. ile 5 yıl aradan sonra yeniden görüşmek için üniversite eğitimi gördüğü Edirne’ye gitti. H.E. ile Edirne’deki bir kafede buluşan O.D., burada eski sevgilisi ile tekrar birlikte olmak istediğini söyledi. H.E.’nin reddettiği O.D., genç kıza elinde çıplak fotoğrafları olduğunu ve eğer ilişki teklifini kabul etmezse fotoğrafları ailesine yollayacağı söyledi. Bu sırada H.E. lavaboya giderek telefonla polisten yardım istedi. Kısa sürede gelen polis ekipleri O.D.’yi gözaltına aldı. H.E., eski öğretmeni O.D.’nin cinsel ilişki için çıplak fotoğrafları ile şantaj yaptığını söyleyerek şikâyetçi oldu. Şantaj suçlamasını kabul etmeyen O.D.’nin yanında getirdiği dizüstü bilgisayarı inceleyen polis H.E.’nin çıplak fotoğraflarını buldu. 25 Mart’ta adliyeye sevk edilen O.D., ‘cinsel saldırı ve tehdit’ suçlamasıyla tutuklanarak Edirne Cezaevi’ne konuldu. O.D. hakkında ‘cinsel saldırı’ iddiasıyla 7 yıldan 12 yıla kadar, menfaat sağlamak için ‘tehdit’ suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak’ suçundan ise 2 yıldan 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

kaynak

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
tahsil artsa da eşşeklik baki kalıyor işte

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
abuk sabuk ilişkiler ya

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Yorumsuz..

kasar.jpg
9495_3208.JPG

talsuv61

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sapıtmışlar, öğretmen öğrencisiyle, öğrencide öğretmeniyle... Bundan geçtim foto merakını anlamıyorum, kızlar neden çıplak resimlerinin çekilmesini ya da kameraya kaydedilmesi onaylarlar.Heralde hiç utanma duygusu yok bunlarda. Başkası da görse ne olur diye düşünüyorlar

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Eşşeke altın semer vursan eşşek yine eşşektir

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,149
Benim anlamadığım hadi şantaj suçu tamam da diğer suçlardan niye yargılanıyor? Kız anladığım kadarıyla bilerek ve isteyerek vermiş o pozları...

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Benim anlamadığım hadi şantaj suçu tamam da diğer suçlardan niye yargılanıyor? Kız anladığım kadarıyla bilerek ve isteyerek vermiş o pozları...

‘cinsel saldırı’ dışında diğer suçlardan yargılanması normal.

Ancak kız isteyerek birlikte olduğuna göre ‘cinsel saldırı’ gibi bir durum söz konu olamaz.

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bundan geçtim foto merakını anlamıyorum, kızlar neden çıplak resimlerinin çekilmesini ya da kameraya kaydedilmesi onaylarlar.Heralde hiç utanma duygusu yok bunlarda. Başkası da görse ne olur diye düşünüyorlar

kesinlikle katılıyorum kızdada var bi problem insan fotosunu çektirirmi:confused1: