- Reaksiyon puanı
- 1,812
seviyorum ayrılalım dedi sizce ben şimdi ne yapayım 
Hocam üzerine çok titrediyseniz ve sevgili olurken o mu olalım dedi sen mi eğer o dediği an bende seni seviyorum direk yapıştırdıysan bunu demeni bekliyordum dediysen zaten kız kontrölü ele alır ilişkinin kontrolü ele alsaydınız ayrılmak istemeyebilirdi bu benim şahsi görüşümbu basit bişey değil arkadaşlar 3 yıllık sevgilim
üzerine titremişsin onu kaybetmekten korkmuşsun dediğim gibi eğer sen daha ağır davransaydın ilişkinin kontrolü sende olurduzaten sevgili olmadan öncede aynı sınıftaydık seviyodum bir gün cesaretimi topladım seviyorum seni dedim o günden bu güne sevgiliydik onu kırcak hiçbişeyde yapmadım
Onsuz kalmaya dayanamıyorsan sor ne yaptım diye bu arada kaç yaşındasınaklımda her saniye o olacak çünkü halen seviyorum
19 demişti.Ayrıl o zaman daha yaşın kaç ki ?
Zorla güzellik olmaz istemiyosa yapacak bişey yok mecbur ayrılacaksın19 demişti.
haklısınZorla güzellik olmaz istemiyosa yapacak bişey yok mecbur ayrılacaksın
O seni sevmiyor artık unut onu kafana takacak birşey yokseviyorum ayrılalım dedi sizce ben şimdi ne yapayım![]()
Gönlünü alabilecekmisin bilemiyorumseviyorum ayrılalım dedi sizce ben şimdi ne yapayım![]()
O seni sevmiyor artık unut onu kafana takacak birşey yok
Gönlünü alabilecekmisin bilemiyorum![]()
üzülme sana kızmı yok sanki
incinmişsin dedi...
Böyle bir konu açan birisine tavsiye bile vermemek gerek:
Ekli dosyayı görüntüle 146788
Kızın adına sevindim. =)
Arkadaşım bu eski sevgilimdi.sende bulamadığını bir başkasında bulmuşsa yarıştan çekil paşa şansın yok gibi