emir000
Profesör
Gerçekten Artık Sevgili Konuları Yasaklansın.
nasıl bilmezsin usta Zaur un heryerde kursları varNe ilgisi var hem öyle birşey hayyatta görmedim
olur minnettar kalirim .dUsain e söyliyim mi
Söyle Kitlesin Konuyu.Usain e söyliyim mi
AAAAHHHHHH CANIM SIKILDI BÖYLE KONULARDANBirkezde Sevgilimle Nasıl Flört Edebilirim Diye Bir Konu Vardı.?
lafim hala geçerlibak kızlar soruyor a git ora tam sana göre
Ben usain e yazdım umarım ilgilenirYakında Beynim 404 Error Verecek.?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lütfen Kitleyin Konuyu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kitlensin Konu Lütfen.
Benim Öyle Aşk maşk işleriyle alakam yok bekar bir adamımHerkes Bu sevgi olayları yaşayacak. Sonra sizde konu açarsanız sizin de konunuzu kapatanlara ne söyleyeceğinizi düşünmüyor değilim ?
Bir kız gözüne kestir de öneriler verelim, Alfalık yolunda son hızla devam edersin forumda.Benim Öyle Aşk maşk işleriyle alakam yok bekar bir adamım
Alfa lık yolu ? her seven alfa mı oluyor kiBir kız gözüne kestir de öneriler verelim, Alfalık yolunda son hızla devam edersin forumda.
Her seven olamaz tabi. Olamayanlar çoğu sonsuza kadar beyninde bir kara nokta gibi kalıyor yaşananlar.Alfa lık yolu ? her seven alfa mı oluyor ki
Benim annem ve babamda şöyle evlenmiş:
Babam annem kestirirken onu bayıltmış sonra üstüne gelinliği giydirmiş sonra salona gitmişler annem uyanmış evlenmeyi istiyormusunuz demiş annemde ne diyeceğini bilemeyip evet demiş amma lakin ki birbirlerini seviyorlar
Çok sıkıntılı hikaye. Ama bunun dizisi çekilirse Polis baskınına maruz kalırsınız be adam.Benim annem ve babamda şöyle evlenmiş:
Babam annem kestirirken onu bayıltmış sonra üstüne gelinliği giydirmiş sonra salona gitmişler annem uyanmış evlenmeyi istiyormusunuz demiş annemde ne diyeceğini bilemeyip evet demiş amma lakin ki birbirlerini seviyorlar
Hocam 911 ararım bak benı zor durumda bırakmayın bak 911 ararım bakÇok sıkıntılı hikaye. Ama bunun dizisi çekilirse Polis baskınına maruz kalırsınız be adam.