Roy Ackerman
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 157
Dizilerde veya filmlerde kötü ama herkesin sempati duyduğu bir kaç karakter vardır, eğer varsa kim olduğunu ve nedenini yazarmısınız okuruz yorumlarız.
The Blacklist çok duyduğum bir başayapıt, en kısa zamanda seyredeceğim.Profilimdeki bey, Raymond Reddington. Kurnazlığı, zekası, manipüle edişi beni benden alıyor desem yeridir. Hem nazik ve şefkatli, hem acımasız ve tehlikeli olması yapacaklarını kestirmemi engelliyor. Bu daha ilgi çekici yapıyor kendisini.
Türkiye'de pek lafı edilen bir dizi değil ama benim gözümde türünün en mükemmel yapımlarından biri. Gerçekten üzerine uzun uzun düşünülmüş olması, heyecanı ve gerilimi sürekli hissettirmesi ve oyuncu kadrosuyla "Tamam, bu dizi olmuş" diyorsunuz. İzlediğinizde aynısını diyeceksiniz.The Blacklist çok duyduğum bir başayapıt, en kısa zamanda seyredeceğim.
Hayır tabi ki, bence anime farklı bir dünya. Yani kötü değil yapılan algıdan dolayı insanlar böyle düşünüyor, gayet eğlenceli olduğu fikrindeyim ben.
En sevdiği diziyi sorunca ya Breaking Bad ya da Prison Break diyorlar. The Blacklist Türkiyede neden tutmadı anlamıyorum.Türkiye'de pek lafı edilen bir dizi değil ama benim gözümde türünün en mükemmel yapımlarından biri. Gerçekten üzerine uzun uzun düşünülmüş olması, heyecanı ve gerilimi sürekli hissettirmesi ve oyuncu kadrosuyla "Tamam, bu dizi olmuş" diyorsunuz. İzlediğinizde aynısını diyeceksiniz.
Joker'e izleyipte sempati duymayan çok az insan vardır ya.
Aynen öyleKurtlar Vadisi Pusu İskender Büyük Polat Alemdar'a baya çektirdi.
Yalnız filmin esas karakteri kötü karakterdir o kadar küfür yiyiyorlar bazen sokakta dayak bile yiyiyorlar bir hannibal kaiser sose walter white james moriartry jack torrance unutulurmu hiççarkadaşlar bu kötü karakterlere genç dimağların sempati duyması bir projedir aklınızı toplayın